90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема V

• 23 849
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Нов епизод има тази вечер, започнаха с индийския сериал, сезон 2, 22 епизод.Доста интересна е корейската сватба  на Девън и Джихун.Американските роднини на Девън се държат много възпитано, нищо общо с онези в Молдова.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 23:03 от Stoiyana

# 571
И аз съм отскоро на Виваком (интерактивна) и имам връщане на много канали, но не и на ТЛС и доста от чуждите канали. Жалко.

Иначе следващата сряда по същото време 22-24ч няма 90 дни
https://www.dnes.bg/tv.php?tv=8145&date=2020-12-23

# 572
  • Швейцария
Гледах го снощи. Кенет и Армандо са ми много симпатични. Така хубаво са си обзавели къщата, с вкус, подредено, чисто. Стаята на детето си личи, че е правена с любов и се грижат за момиченцето чудесно. Доста хетеро двойки могат да се научат от тях какво е уважение един към друг.
Джени вече изглежда на 70 минимум. И аз ако бях майка, нямаше да съм никак доволна синът ми да се ожени за бабичка. Е, нямаше да се самоубивам, но е абсурдно просто. И сега няма да се женят. Джени не разбира ли, че този мъж след 10-15 години трябва да й сменя памперсите. Е, като умре, Сумит може да я смени с друга бабичка. Геронтофилия се нарича това. Докато при другите двойки с бабички интересът е по скоро към Америка, мисля че Сумит действително е привлечен от Джени и е възможно да страда от това разстройство.
Сватбата на Джихун и Деван не беше лоша, но това с удрянето на краката с рибата ме разби. Толкова странно нещо не съм виждала. И цялата работа, за да се върне Деван в Щатите.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 05:54 от JennyBG

# 573
На Виваком съм, не мога да връщам TLC, но има архив за седмица назад, веднага след като свърши предаването може да се пусне. Всичко гледам на запис.

# 574
На Виваком съм, не мога да връщам TLC, но има архив за седмица назад, веднага след като свърши предаването може да се пусне. Всичко гледам на запис.

Аз съм от няколко дни на Виваком (разкарах А1) и още не мога да свикна с интерактивната тв, със сигурност виждам, че няма връщане назад. Но трябва да видя как се извиква архив и се пуска назад. Искам да пусна вчерашното "90 дни" от 16 до 18ч. Разправии в студиото е имало

# 575
# 576
Бре, все едно гледам друг човек, пет минути мислих коя е тази жена 🥴
Заприличала е на средностатистическа американка, изчезнал и е чара. Поне на тази снимка.

# 577
Детето порасна Simple Smile До сега сигурно е видяло майка си с 20 цвята на косата.
Щом е с каубойска риза, дали са отишли да празнуват при семейството на Ръс?

# 578
  • Sunshine state
Заприличала е на средностатистическа американка, изчезнал и е чара. Поне на тази снимка.
Абсолютно същото си помислих и аз. Не можах да я позная. 😳

# 579
Според вас, Паула дали има импланти?

# 580
  • Sunshine state
Аз смятам, че има.

# 581
Аз съм от няколко дни на Виваком (разкарах А1) и още не мога да свикна с интерактивната тв, със сигурност виждам, че няма връщане назад. Но трябва да видя как се извиква архив и се пуска назад. Искам да пусна вчерашното "90 дни" от 16 до 18ч. Разправии в студиото е имало
Отиваш на канала, натискаш EPG, местиш напред и назад докато намериш каквото искаш да гледаш.

Гледам, че съботния сезон е в края си. Може и да се е коментирало тук преди, но следя темата от скоро и не знам. Още пролетта когато излъчваха този сезон беше изтекъл десетчасов запис на Tell-all. Аз го изтеглих тогава, но не бях гледала сезона и не съм го пускала. А сега май няма да намеря толкова време.

# 582
  • In transit
Сигурно ли е, че това е Паола?? Грам не прилича на нея...колкото и филтри да е сложила. За мен е съвсем различна жена. Дори Лариса след всичките опити да стане по-красива можеш да я познаеш.

# 583
Ето й профила - явно промяната на косата е от скоро, на снимка от преди 3 дни е с розовата. https://www.instagram.com/paola_mayfield/?hl=en

# 584
Точно на Паола си прилича. Тя винаги експериментира с външния си вид. Да, ако си я гледал в началото с черна дълга коса и сега я видиш с руса и къса, ще се кажеш, че е друг човек. Във времето беше тъмно червена, светло червена, розова, руса. На мен всякак ми харесва. Обичам хора, които експериментират, аз едва-едва се решавам на някоя малка промяна в косата.
В събота трябва да излъчат епизод от Tell All. Може да са разделени в два епизода. Последните пъти даваха Tell All по 3-4 часа ефирно време. Ще са онлайн пред камери, което малко ще се позагуби като емоция. Няма да ги дават как коментират нещо между тях си в съблекалнята, няма да могат всички да се изкажат, може да има прекъсване на връзката. Абе, на живо е по-интересно, но такъв е живота. Кофти време.

Общи условия

Активация на акаунт