ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 210
  • 793
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, в момента във фейсбук страницата на АГ Селена има онлайн лекция за кърменето, тъкмо започна Blush

# 226
През първата бременност,който мине замине ми пипаше корема.. 😄 Сега не е така..Позволявам само на дъщеря ми и на племенниците ми,които са на 5г,3г,и един на 9месеца ама той не разбира 😄
Братовчед ми и 1-2ма негови приятели на по-18/19г,като ме видят ми пипат корема,ама не ме дразнят даже напротив много мило ми става,че такива младежи искат да докоснат бременен корем,виждам как се радват на бебче и имат инстинкт ли,чувство ли как да го нарека,че един ден и те ще стават татковци..!! А  те са душички,макарончета няма такива момчета,познавам ги от 5годишни..

# 227
Звъннах в болницата да питам за кървавите точки, казаха, че е нормално и че лека полека тялото се подготвя за раждането. Докато големината била не повече от лъжица било нормално, можело да е розово, червено, кафяво... Питаха за движенията на бебето, засега го усещам нормално. Дано всичко е наред! 🤞

# 228
Silviap, rave Да не отидохте да раждате? 😅

# 229
Аз не. Всички приятелки днес ми звънят да питат да не съм родила, защото знаеха за 100%-вата ми сигурност, че ще родя на 1.12 🤣.

Ти да не роди, Деси, и да си траеш?! Simple Smile

# 230
  • София
И аз съм на линия. Rolling Eyes

# 231
Само не разбрах за какъв адрес се отнася?

Цитат на: Малечка90 [b
[/b]link=topic=1274577.msg41831491#msg41831491 date=1606490647]
Изгубен мм си го регистрирах с неговото име и телефон и го инструктирах, като му се обадят само да даде адреса. Аз и това взех преди малко и съм в шок
https://a.aliexpress.com/_mMmiJdP рискувах и го поръчах от китайците на 04.11 днес дойде. Аз го чакам по пощата от Китай, то идва незнайно как по Спиди от Полша 😳😳😳 ама поне бързо дойде. Само не знам как прецениха в кой офис да ми го пратят 😂 А кутията от хип ще си я лепна с капчица, така или иначе няма да я ползвам по предназначение, а за разни бръмбъзлъци, но пък ме хвана малко яд. По куриерите много ги подмятат, а те са си от крехка пластмаса, съмнявам се, че ги пращат счупени.

# 232
Нее.. И моята сигурност за бебе на 01.12 вече се изпари хаха даже още снощи.. Признаци йок. 🤷‍♀️ А така хубаво си хапнах вчера и днес ананас 😅

# 233
  • София
Момичета, дали някоя от вас ще ражда в Щерев?

Аз ще раждам там. Ако мога да помогна с информация съм насреща. Simple Smile

# 234
Форевър, аз си давах офис на Спиди, не съм сигурна дали може и Еконт или личен адрес(това за мострите, предполагам че за това питаш)

# 235
Аз от днес съм в 37 г.с. и на няколко пъти имах силни менструални болки в долната част на корема, чак си припомних колко мразя да съм в цикъл 😂  Някои бяха с втвърдяване на корема, някои не, и честно казано вече съвсем се обърках кое е контракция 🤔 Изобщо контракции ли са или друго?...
Така искам да излиза вече малкия господинчо, да го видя и гушкам. Последните дни имам толкова енергия, само чистя и подреждам, а и някак ми олекна на дишането, явно се е смъкнал надолу. Но не смея да се надявам да се роди скоро, подготвена съм си психически за още 3 седмици бременеене.
Иначе аз още миналата седмица украсих за празниците, вчера опаковах всички подаръци, които предвидливо накупих още през октомври, много се гордея с това си решение, защото винаги чакам последния момент, а сега съм напълно готова 😊 Единствения проблем е, че постепенно ми се изчерпват идеите какво да правя, а ако остана без работа, ще се побъркам от това чакане... направо не знам 😃

# 236
  • София
Мами,
Вие честитихте новия месец декември, а аз ви черпя една тортичка по случай 26тия ми рожден ден. И продължавам да си чакам в 38г.с.+2. Не се появи днес,  явно не иска да вземе специалния ден на мама. Simple Smile

И фотогеничната ми госпожица:

# 237
Направо ви завиждам как сте си оправили всичко, изчистили и сте готови за бебо. Мен много ме мързи, никаква енергия нямам. Като постоя права 5 минути и вече нямам търпение да поседна някъде, да полегна... Искам вече да ми идва пауъра, че така се чувствам виновна като не съм готова. Добре, че майката на мъжа ми идва в петък, поне тя нещо да свърши 😄
Момичета със скорошни термини, нищо ли не усещате, някакви признаци, че на бебо му се излиза?
Нещо съм изпуснала за ананаса-контракции ли предизвиква?

# 238
Sisi, честитооо! Здраве и много щастие!

Аз днес имах едно преболяване по- стряскащо, чак ми се отщя да раждам, по- силно от менструални болки, прорязващи ниско долу, ама те вцепенява, едвам се замъках от тоалетната  до леглото.  И това беше.  Явно е почнало разкритие. Ще видим на 3.12  Ако утре нещо не ме пререже по- начесто.

# 239
Честит рожден ден! Здрава, щастлива и обичана скорошна мама! 🥰🥳
Иначе ананаса доколкото и аз разбрах предизвиква контракции.. Моя термин е в четвъртък и да.. Нищо не усещам 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт