Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от проблемите, които майките обсъждат във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от проблемите, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени майките във форума?
-
Какви са преживяванията на жените след цезарово сечение?
Сигурна съм че на тебе не ти е толкова смешно, но ще ме извиняваш. Сега разбирам защо толкова се ядосваш, но то е неизбежно. Моят баща също много ме ядосва, кара ме го да идва на работа ей така за да има някакво занимание защото понякога е неконтролируем и прави големи бели. Свекървата също върши страшни поразии, но тя живее с брата на ММ и..абе той да му мисли
,истински бебевалеж днес, а денят още не е свършил

И бързо въстановяване на мамите.

Всеки ден някой ме проверява, а от няколко месеца съм си махнала ФБ, че представям си там колко клюкарчета щяха да ми пишат ей така, просто защото им е интересно. Единствено давам отчет на майка ми, баща ми и сестра ми. Знам, че е по-хубаво, че хората се интересуват от мен, от колкото пък изобщо никой да не ме търси, но става дразнещо. С името е по същия начин: "Ей, ама желязна си, няма да го кажеш това име до края".... еми след като 3пъти не съм ти казала, значи няма да кажа. Каква ли не информация даваме през цялата бременност, поне едно нещо да си остане за мен и ММ, особено когато името е символично и има скрито послание или нещо подобно.
А друг колега на ММ накара приятелката си да ми пише за да ме пита колко кг съм качила. Вие представяте ли си? Ама никой не пише за да пита дали имаме нужда от нещо, всичко друго е много, много интересно!