ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 152
  • 793
  •   1
Отговори
# 420
Честит да е Кристиян Blue Heart ех че хубаво на Варвара ни тръгна на бебенца People Angel

# 421
Честит Никола и честит Кристиян!!!! 💙💙💙💙💙 да са живи и здрави, послушни и добри!
Днес ви черпя, виртуално за моя рожден ден!!!🎂🎂🎂🎂🎂 инъче корема ми е бая паднал, скоро няма да съм 3в1 🙂🙂🙂

# 422
Мери ,Царера честити бебчета ,да са живи и здрави 💙!

Ние вече от вторник сме си вкъщи и се гледаме двечките .Тати е на работа ,но помага в къпането ,че ние още трудно с него заради пъпчето.Много ми е послушна ,не реве и се храни много добре  от гърдите .Даже вячер аз я събуждам ,че тя може да откара цяла нощ в сън .Само искам да кажа cocoonababy матрачето ми е толкова удобно и на нея и харесва много .Като спи в него можя да откара повече от 3 часа .Вчера ходихме до София с моя мъж и я оставих с баба и ,не се беше събудила през цялото време ,точно 3 часа ни нямаше и нас 😁.Хайде успех на чакащите ,малко ви остана и да започвамя да обсъждаме отглеждането .

# 423
Честит Кристиян на мама Мери......здраве и щастие му желая.
Дани, само така да е бебо спокоен.
Жанинче,  голямо лапане става при вас.....400гр за 9 дни.....браво!!!
Родилите мамите един въпрос. Какво носите в къщи за гърдите. До днес бях само по блуза, но ми писна да съм мокра....сутиен не мога, че банелите ме дразнят,  фитнес сутиените ме стягат.....отидох и си купих бюстиета- от вътре ще слагам тампони да попиват кърмата. А вие какво правите?

# 424
  • Sofia
Честит Кристиян на мама Мери......здраве и щастие му желая.
Дани, само така да е бебо спокоен.
Жанинче,  голямо лапане става при вас.....400гр за 9 дни.....браво!!!
Родилите мамите един въпрос. Какво носите в къщи за гърдите. До днес бях само по блуза, но ми писна да съм мокра....сутиен не мога, че банелите ме дразнят,  фитнес сутиените ме стягат.....отидох и си купих бюстиета- от вътре ще слагам тампони да попиват кърмата. А вие какво правите?
Скруби, има потничета за кърмачки в НМ. Страхотни са, още си ги нося от предното бебе. Не стягат, памучни, с лесно откопчаване Simple Smile Ще ти пратя линк в Месинджър Simple Smile

# 425
Жанинче пусни линк и на нас.....

Аз взех да се плаша, без грам разкритие и никакви контракции, + голямо бебе,  какво ще ме правят.....

# 426
Охоо декемврийски бебета!
Честити бебета, да са живи и здрави Heart

# 427
Честит Кристиян на мама Мери! Да е здрав и много щастлив!
Аз нося лидълски сутиени за кърмене, меки са и без банели. Вътре слагам памучни многократни подложки. Сменям ги сутрин и вечер и ги пера с бебешкото пране. Бях ги поръчала от алиекспрес по препоръка на една мама от тази тема. При мен обаче не тече толкова много като че ли.
Елина, оздравявай бързо!
А пиете ли витамини за кърмачки? Аз започнах тези на прегнакеър брестфийдинг по препоръка от приятелка.

# 428
  • Sofia
Жанинче пусни линк и на нас.....

Аз взех да се плаша, без грам разкритие и никакви контракции, + голямо бебе,  какво ще ме правят.....
Ох, самото приложение не ми дава опция за линк, но ще кача снимка.

# 429
Честит Никола и честит Кристиян!!!! 💙💙💙💙💙 да са живи и здрави, послушни и добри!
Днес ви черпя, виртуално за моя рожден ден!!!🎂🎂🎂🎂🎂 инъче корема ми е бая паднал, скоро няма да съм 3в1 🙂🙂🙂
Честит рожден ден и на теб!!! Здраве, щастие и късмет!

Благодаря  за снимката Жанинче,  представях си  ги по друг начин. Поне да знам какво търся , и как изглежда.

# 430
Честито бебчеее 🥳 започват се декемврийски бебоци - толкова якоо! Аз си взех от лидл два сутиена за кърмачки и един потник, беше много изгоден като го бяха пуснали.. 10тина лева ми се върти в главата че беше всяко. Ако някъде си намерите си вземете. Мен ми дойде гела за баня на беби който поръчах от wooden spoon. Ще го видим как ще му понесе като реши да излиза.. Че вече май за Коледа го чакам хаха.. А да отбележа, че е адски дразнещо и ме подлудява напоследък как всички ме питат "ама хайде бе, не роди ли"... И всякакви такива производни.. Направо ме побърква..

# 431
Царева, Мери, честити декемврийчета . Пожелавам да са много здрави, щастливи и големи късметлии. 🍀
Елина, не се отчайвай, всичко ще се подреди, пожелавам ти бързо да се оправиш.
Момичета, на вас кога ви спряха магнезия? Аз съм в края на 36 г.с. и АГ ме кара да продължавам да пия 4 магнерота на ден заради по-високото кръвно, дори ми каза че обмисля другата седмица (37 г.с) да ме вкара в болницата за 5 дни да ме поналеели с магнезий, за да се приближа до термина, а и да се намали кръвното. С тази доза магнерот нямам никакви контракции и до сега не знам какво е това контракция, камоли пак да ме включат на системи. До сега винаги съм й се доверявала, но да ми налива системи за задържане в 37 г.с. ми се струва малко прекалено и се опасявам, че после ще почне драмата с преносването. Сега ходя на прегледи и тонове по два пъти седмично и всеки път ново двайсе и тормоз, че ще ме вкара в болница.. не мисля, че ще издържа психически пак да вляза в болницата зарди това кръвно и после пак за раждане, а и смятам, че в 9ти месец е вече излишно.

# 432
Честито бебчеее, бъдете здрави 🥰🥳
Borovinka11 Сподели, ако си питала някакви по общи въпроси какво ти е отговорил педиатъра, ако е удобно..
Питах я за пъпчето - каза да дръпваме леко и да капваме и след 2-3 дни можем да я къпем. Питах и за запек, че ми се стори, че малко се напъваш и тя каза, че за запек и колики ще говорим след 14 дни, че е рано. Интересуваше ме как да съхранявам кърма - до 6 часа в хладилник. Да цедя само ако са ми напрегнати гърдите. Храня на поискване - одобри. Да не я будя, тя сама ще си направи режим.Слагам я настрани да спи и преди препоръча да и слагам нещо на гръбчето да я подпира.
И ние я теглихме на кухненска та везна. 😊 За 3 дни е наддала 150 гр.
Мери , честит Кристиян! Много да папка, да спинка, да слушка и да расте като гъбка 🍄. 😊 😘

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 16:05 от Borovinka11

# 433
Мери, честит бебуняк🙂
принуждавам се да издам името на нашия, който също ще се казва Кристиян живот и здраве...ама нищо, не е първото и последно бебе с това име - важното е да му носи късмет, пък и е много хубаво, дори в чужбина върви добре.

Някой пита за магнерота - спрях го от днес по молба, в 37 г.с съм, ако има значение съм с нормално кръвно (а иначе с ниско).
Казаха ми да спра и фраксипарина, което ме смути яко - доколкото знам се бие докрая, че даже и след раждане, ама вчера ме увериха, че нямало страшно..Допитах се до стария ми АГ в родния ми град - каза да го разредя през ден до 10на дни прием. Вие как мислите все пак?

Иначе късно снощи по хартията имаше розовинкаво течение, явно този ме е разбърничкал отдолу и се панирах..иначе не боли сега и цвета пак си се промени на бяло-жълт...направо не знам вече..багажът е на половина.

# 434
Честит да е и малкия Кристиян ❤️ и аз бих го кръстила така нашия и на мм много му харесва, но не искам да го дублирам с никой(баща ми е Кристиян) а да си носи негово си име, та сме още на кантар как ще е 🤭
Аз днес бях на тонове и минах и преглед в МД. Попаднах на някакъв много шашав доктор 😂😂 всичко е наред, плацентата е 3та степен, водите са на долната граница, бебо е евентуално към 2.800кг ако може да има се вярва на мерките. Ама като гледам мерките на главата 9.67см и се чудя колко ли ще ме измъчи ако всичко е наред да се роди нормално. Стои си високо, не му се излиза. Пита ме доктора дали искам да ме гледа за разкритие, но при тази височина на главата, без нито една контракция нито на тоновете, нито при прегледа, каза че по-скоро няма смисъл, та като отида другата седмица ако не съм родила тогава ще гледа. Вика за да предизвикаш естествено раждане яж сладки плодове, ананас, фурми си вземи 1кг и яж 😂😂 ама пък аз тези точно неща не ги обичам, иначе оргазми и разходки. Пеша се прибрах от болницата, през Лили, през Била, та докато стигна до вкъщи вече не си усещах нито кръст, нито крака...
Аз сутиен си взех 1 от лидл( обърках размера и ми е доста малък 80Д пише, но аз съм с големи гърди и по-голяма обиколка, някоя от София ако има близо до Красно село мога да ѝ го подаря), взех един от Уайкики тип бюстие, но със закопчалка като сутиен(не го намирам в сайта), днес му е първото обличане, за сега ми се вижда удобен и един потник от Лидл съм си взела, който още не е влязъл в употреба та не мога да кажа за него. В НМ търсих, но нямаше нищо, което да ми върши работа на мен.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 16:23 от Малечка90

Общи условия

Активация на акаунт