ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 206
  • 793
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Честит син, жив и здрав ❤️ и бързо възстановяване.

# 541
Честита ти радост, Хюлия! Здраве, сили и бързо възстановяване и на двама ви, скоро да се гушкате! Heart

# 542
Ние решихме, че не излиза , защото още си няма име и му измислихме най- накрая  .  . ... И тримата сме за това име.  Има си и имен ден и значение. Та го решихме.
Помогна този списък със значения.

https://sites.google.com/site/jelaniqbg/kakvo-oznacavat-blgarskite-imena-1

Вече когато знаеш името си е друго.....

# 543
Хюлия, честит юнак! Здрав да расте, силен и отговорен. Много целувки

А за всички, на които ни предстои и търсим признаци на започващо раждане, е този абзац от книгата ми. Искрено ме разсмя.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 22:23 от HappyRSmile

# 544
Хюлия Честито! Бъдете здрави и много щастливи!

Момичета, подредих дрехите и се оказа, че има още разни неща за купуване. Аз главно от H&M взимам, но кажете къде другаде да разгледам?
Аз съм купувала от Вис Виталис, уайкики, олх има много почти нови или чисто нови неща. Купих страшен космонавт на Джордж от там за без пари направо, като нов без абсолютно никакви забележки. Виж и този сайт https://wizzkids.store
Там има на Некст. Много готони дрешки.

# 545
Честити бебенца на всички мами!
Чакам с нетърпение родилите мами да разкажат техните преживявания, много ще ми е полезно поне на мен. Аз се ослушвам като гърмян заек за симптоми.. днес сякаш усещам нещо като предменструални болки...Колко време може да се кара с разкритие от 2 см и с каква честота прогресира? Казаха ми до 2 седмици, че ще раждам, ама то това не е учебник, че се предвиди с точност...Като гледам как едната мацка й мина вече термина тука...🙄 Ще съм благодарна някой да удари едно рамо по въпроса🙂

# 546
Хюлия честит да ти е Алпай Blue Heart да е жив и здрав, винаги много щастлив и много да ви слушка Heart
Бързо възстановяване на теб ти желая =)
За дрешките - доста разглеждах фейсбук групи, които предлагат стоки от Англия - George, Matalan, Next. Подариха ни прекрасен комплект на Маталан с Дъмбо - много хубава материя. Имаме и няколко подаръчни дрешки на една американска марка - Carter's - много добро качество, ама доставката от САЩ до тук не ми се стори много изгодна - тях още не съм ги проучила. За космонавтче се оглеждам и аз =)

# 547
Искам да попитам родилите мами, кърмят ли нощем и колко е най-дългият им интервал между храненията на бебето?

# 548
Да, кърмим нощем. Най-дългият интервал между две кърмения не трябва да е повече от 4 часа.

# 549
Благодаря момичета 💐🙏
Толкова съм уморена и така ми се спи,но не мога да заспя от мускулната треска в ръцете и рамената..така боли все едно едната ми ръка тежи около 50кг..

# 550
  • Sofia
Искам да попитам родилите мами, кърмят ли нощем и колко е най-дългият им интервал между храненията на бебето?
Кърмя, да. Най+зтият интервал е 2 часа

# 551
  • Варна
Честити да са бебенцата ви! Мното радост и светлина да довесат в семействата ви! Мамчетата да се възстановяват и прибират бързо у дома!

Има ли майчета от Варна и да са се ориентирали за раждане в АГ?
За община Варна няма помощ за родено дете, само от социалните.
Здраве да е!
Четох за такива облекчиния в др. страни, че ...се чудя "Кога ще ги стигнем...?" 😀

Честит празник на всички именници, банкери , рибари и търговци! Бъдете здрави и успешни!

# 552
Gpanova, аз съм от Варна, до момента се бях спряла на майчин дом, но сега отново съм в изходна позиция и почвам да се колебая за АГ и Окръжна. Ти при кого смяташ да раждаш в АГ? Там съм чувала добри отзиви за Тенев /само секцио/ и за Георгиеви.

# 553
Честит син, Хюлия! Да ти е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате четиримата с таткото и каката вкъщи! 😊 💙

Някой попита за дрешки, аз всички дрешки до 3 месеца накупих от Next, бяха с безплатна доставка от сайта им, а много лесно ги избрах така, без да трябва да обикалям. Все още не мога да кажа нищо за качеството, но само като пипнах материята и се влюбих, страшно мек памук, а са толкова красивии 😍

# 554

Живи и здрави маменца, Свети Николай Чудотворец да закриля семействата Ви HeartBlue Heart

Общи условия

Активация на акаунт