ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 224
  • 793
  •   1
Отговори
# 240
Sisi честит празник! Жива и здрава и скоро да си гушкаш "подаръка"! Хем не иска да взима на мама деня, хем подаръци не се подаряват предварително. 😊
Изгубен и аз днес съм на няколко пъти с едни болки... Усещат се навътре във влагалището все едно, та и аз сега се усъмних да не би да съм тръгнала да правя някакво разкритие. Иначе няма контракции, няма болки. Бебо се върти яко и чак имам чувството, че и главата си върти много в таза ми, защото са едни много странни усещания там. Днес като си тръгнах от тонове имах и лек "теч" ама съвсем малко и еднократно, та май не са води, освен ако не са тръгнали по малко да текат или и аз вече си въобразявам какво ли не 😂😂 Чакам 11ти, тая седмица съм му казала, че не го пускам хахах

# 241
Сиси, честит рожден ден! 💐 Бъди много здрава и обичана! 💖 Пожелавам ти леко раждане!  Бебето не е избрало твоята дата, за да си имате повече поводи за празнуване този месец 🤗

# 242
Честит рожден Ден с пожелание за здраве,щастие,късмет и много много любов заедно със семейството 🤱💐
И аз имам 15 дни до термин и не знам какво ми е..!!?!?! Аз все едно не съм раждала,всеки път когато имам менструални болки,и болки в кръста,бодежи, прорязвания,и всичко що е  болка си мисля,че раждам ама НА все още нищо..Всяка вечер съм на косъм да тръгна за болницата и всичко спира като си го помисля..Одеве в 19:30 имах яка контракцийка и преди малко в 20:30ч беше забавно помислих си за секунда,че нещо излиза отдолу..И кръста ме боли високо в ляво обаче..Няма бе,няма аз ще пренося и този път.. 😒 Пък даже,ако не съм като слоновете по 12 месеца бременност да карам 😤😂😳 дразня се вече..

# 243
Сиси , честит рожден ден ! Бъди много здрава , щастлива и обичана 🌹Леко раждане и те очаква най-хубавия подарък ❤

Толкова малко останахме , че вече се дебнем 😁

# 244
  • София
Честит рожден ден! Да си жива и здрава и скоро да получиш най- хубавия подарък ❤️
Аз реших да отида до болницата за всеки случай, че цял ден го мислех. Не се знае дали са води. За сега си имало достатъчно. Прегледаха ме пак за разкритие , все още си е един сантиметър, шийката е на 60%. Тонове всичко е наред с бебо. Казаха да си сложа превръзка и ако пак изтече да отида отново, както и ако получа контракции на 10-15мин. Този път след прегледа получих леко кървене и дискомфорт. Мисля че и тапата ще падне, защото имаше едно малко парченце. Леко като сопол но кърваво червено. Дано е скоро, че хич не искам да пренасям..

# 245
Сиси, честит рожден ден! С пожелания да си много здрава, щастливя и обичана! И скоро да си гушкаш най-хубавия декемврийски подарък! 🤩

# 246
Котанки, имам чуденка, като абсолютно боса и гола бъдеща майка. Имаме накупени няколко зимни бодита за нашия господин, обаче ми се струват малко малки. Искам да се оборудвам с още някакви бройки... Нямам идея какъв размер за взема, виждам, че почват от 50 нагоре, ама нашият си върви едър отсега - откъде за знам дали ще му напасна номера...😶 някакъв по-универсален/благодатен размер....съвет?

# 247
Мм аз също съм гола и боса като първа бъдеща мама, но си взех например пижамки с цип 56 сега от намаленията на HM. Водят ги 1/2 месеца, пък ще видим как ще са.. Иначе 62 също имам доста, но то е много относително как расте бебче, според мен..

# 248
  • София
Сиси, честит рожден ден ! BirthdayTada
Бъди здрава и щастлива, а най-прекрасния подарък съвсем скоро да е в ръцете ти... пухкав и ревящ. Heart

# 249
Като дойдоха поръчаните по интернет дрехи и бодита с размер 50, реших, че са твърде малки и ще ги хвърлям. Еми и бебето като новородено е всъщност мъничко и финичко. Обличам му и 50 размер, но и 56 също му е ок.
Сиси, ЧРД! Здраве, много щастие и леко раждане!

# 250
  • София
Аз взех 56ти.. На някои от тях пише че са 1-2 месеца, а на други 0-3.. Имам няколко 62размер, те ми се струват доста големи 😁 50ти доста малки ми се видяха. Ако 56ти са му големи в началото винаги може да купим няколко 50ти размер. Не съм купувала много дрешки, бързо ще ги израстват и повечето сигурно няма и да ги облече.

# 251
Значи ще взема няколко по 56 и 62, поне да имам избор😁 мерси.
Аз започнах нещо да нарушавам ограниченията и диетите заради диабета...почна да ми писва и да се меря и хептен почнах през просото...май трябва да си набия 1-2 шамара профилактично...
В други ден ставам 37ма г.с, имам тогава тонове и след тях ЖК при д-р Илиев в Надежда. Последните 2 месеца ЖК-то ми все го отменят за други дати и лекари, понеже следящата ме (Кайрякова) вечно е болна или просто не може да ме поеме...аз реално в тази болница не знам кого да посоча за следящ, щото ми се изредиха 100 човека, а кой ще ме изражда е въпрос за 1 милион долара....

# 252
Gabi, това с отсъстващите лекари вече е новото нормално - важното е че има кой да те гледа, когато го няма твоя лекар. Ти за нормално раждане ли се гласиш? Защото ако не е секцио няма как да знаеш кой ще те изражда в Надежда...и аз съм в 37ма седмица, в Неделя ще ме приемат.. може пък да се засечем Simple Smile

# 253
Уебинар за Бебешката Хигиена от Елена Василева днес в 11ч във ФБ на МаМа:
https://m.facebook.com/events/296787381596649

Ще говорят за пране и гладене на бебешки дрешки, почистване на бебешката стая, домашните любимци и т.н.

# 254
Сиси,Честит рожден ден на патерици!Много здраве,спокойствие и сбъднатости за теб и всички,които обичаш!
Само ,като си представя,че по това време трябваше да е плановото ми секцио.....а моя син си спи,явно не е дошъл деня.Утре съм на тонове и определяме нова дата,нямам търпение!Вълнувам се и ме е малко страх,не ми се отива в болницата,а няма как...
Усещам някакво затишие в темата преди буря от бебчета!🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт