ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 206
  • 793
  •   1
Отговори
# 555
Айде мами,  поздравче! 🤣

# 556
Честито бебе Алпай  на мама Хюлия. Да е здрав и успешен в живота.
През ноща моя се буди на 3 часа за кърмене.

# 557
Честито бебе Хюлия , да ви носи само радост и щастие!!!

# 558
  • София
Честито, Хюлия! Бъдете здрави! Flowers Bouquet Green Heart

# 559
Момичета искам да споделя какво правя за коликите. Яни има такива,  между 17 и 20 часа се напъва,  мрънка, дори плаче. Реших да му давам антиколик препарата преди 17 часа. Например сега като се събуди ще му го дам, което е няколко часа преди времето, когато се напъва най-много и после му го давам още веднъж преди следващо ядене. Също като го нося в бабаслинга на тясно и топло много го облекчава това. Пробвах да го повия стегнато и да го гушкам, ама не е като в слинга.

# 560
Момичета, здравейте! Днес сте много тихи Simple Smile
Хубав празник на вскичи! Нека Николай Чудотворец ни закриля!

Някоя от вас да е забелязвала, че коремът й е "слезнал" надолу? Аз имам чувството, че отднес съм така, 37+1. Преди това усещех разтягане в горната част на тъмната ивици, над пъпа, а сега напрежението се премести под пъпа. Нямам никакви други симптоми за скорошно раждане. Даже подготвителните контракции не са толкова чести Simple Smile
Все пак ми се иска бебчо да си избере дата по-близка до термина....

# 561
Момичета, вече съм в болницата. Утре ще видя най-накрая моя син! Толкова се вълнувам.
Стискайте ни палци. Целувки

# 562
Успех HappyRSmile! Стискам палци. Опитай се да поспиш тази нощ. Ще ти трябват сили утре. Малко остава да го гушнеш.

# 563
Момичета, вече съм в болницата. Утре ще видя най-накрая моя син! Толкова се вълнувам.
Стискайте ни палци. Целувки
Успех от мен ,Смайли!Бъди много спокойна,всичко ще мине по вода!В кръга на шегата днес доктора ми маха шева и ми казва,готова си за трето 😁 Ааа казвам не си го причинявам пак.Но всичко се забравя и си заслужава!
Успех и търпение на всички,който все още са 2в1!

# 564
Моя и след термина не е слезнал според мен. Аз още съм в режим на чакане..
Успех от мен смайли! Ще се гушкате съвсем скоро. Стискаме палци!

# 565
И аз като Happy вече съм в болница в очакване на утрешния ден, тази нощ няма да се спи! Grinning

# 566
И аз като Happy вече съм в болница в очакване на утрешния ден, тази нощ няма да се спи! Grinning
Ив, така е... Но не пречи да се пробваме. 😂😂😂Пращам ти много позитивни мисли!
Мамита, имам чувството, че ги чакаме цяла вечност тези отрочета. Веднага след това - може би няма да си го причиним. Но се забравя наистина, спомените за всички неразположения избледняват... За да ни излъже природата за още хихихи.

# 567
Успех на мамите, които ще раждат утре!

Моята бременност беше прекрасна до към края на седми месец, все  повтарях на ММ, че вече мисля за следващото 😂 Ама след 8-мия и 9-тия месец мисля да си дам почивка, доколкото живота с бебе е почивка де, хаха 😁 Но на тялото ми му писна да се чувства като големия син кит определено 😅

# 568
Честито на Хюлия!💙💙💙💙 Успех на всички, които сте планувани за утре!
Аз, определено приключвам с ражданията.....четири броя за героя и вече нямам къде да ги слагам! 😅😅😅

# 569
  • Sofia
Честито на Хюлия!💙💙💙💙 Успех на всички, които сте планувани за утре!
Аз, определено приключвам с ражданията.....четири броя за героя и вече нямам къде да ги слагам! 😅😅😅
И аз смятах така..ама ето че гушкам номер 5 Joy

Общи условия

Активация на акаунт