Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 486
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Ако роди Лора близнаци и те ще са братя Wink

# 331
Ако роди Лора близнаци и те ще са братя Wink
😆😆😆

# 332
Това вече щяха да го забележат докато мериха крайниците на ембриона. Нямам нищо против Лора, но нека се постарае повече за да си заслужи отделеното екранно време.

# 333
Аз предлагам Лора да загине след като роди. Сценаристите да си решат как, ама да е нещо гадно.

# 334
Е, братята ли ще гледат бебето? И ще си поркат с Калин. Агенцията на Ива ще ги издържа.
И Симката с хакерство.

# 335
Без истинска жена около Борис го виждам още дълго да се търкаля пиян в задния двор страдайки по не знам точно какво. А в този му окаян вид само платена жена би се прежалила да доближи до него. Нещо много сериозно трябва да се случи за да излезе от тази патова ситуация.

# 336
Аз предлагам Лора да загине след като роди. Сценаристите да си решат как, ама да е нещо гадно.
+10000000000000000

yahoo, до такива ужасни мъже съм виждала не само да се приближават жени, но даже и деца им раждат

# 337
Хич не е лош Борето, малко да се изтупа от прахта и ще светне като нов. 😁

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 09:11 от Вαнилия ♡

# 338
Борис не е ужасен мъж. Просто му смачкаха отвсякъде мъжкото его и провокираха животински реакции в него да отмъщава. Затова вярвам, че ако намери истинска жена може доста бързо да стане нормален човек.

# 339
Сценаристите може да убият Лора при раждането.

След посещението при лекаря, Драго според мен знае, че детето не е негово, но просто вижда шанс да се измъкне от всичко, в което се е набъркал и да избяга с Лора. Мисля, че той би гледал детето на Борис като свое. За обратното не съм сигурна.

# 340
  • София
Такааа, ако на Денис му е светнало за 10 г.с., как така Лора не се усети или тук сме я обявили не само за безчувствена, но и за тъпа 🤪

# 341
Не се е усетил Драго, според мен.
А Лорчето принципно не се показа като много умна.

Допълвам се - утре Влади Михайлов и Врачански ще са в сутрешния блок.
Дано кажат нещо за втори сезон.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 19:52 от Вαнилия ♡

# 342
Азалия🌺, сестрите и братята са роднини по съребрена линия и не наследяват в случая, след като са живи родителите. И допълних, че наследяването ще стане, ако се установи, че Денис е Драго, а това няма  да е трудно - по ДНК, свидетели и т.н.
Дано да не умира Драго!

# 343
Аман от юридически спам Joy
Колеги, забавляваме се, не си припомняме наследственото право!

# 344
  • София
Не мисля, че биха разкарали Драго, хората много го харесват. Борис също трябва да се навърта наоколо. Но Лорчето повече бихме я прежалили Simple Smile може би не да я убият, но да иде при майка си за втория сезон.

Общи условия

Активация на акаунт