Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 443
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
И за мен финалът беше тъп. Яд ме е за шофьора, беше младо момче.
Уж щял нещо друго да открие Симо в лаптопа, пък то на Вики глупостите.

# 436
Аз също ще се радвам на втори сезон и се надявам да има.
Значи, Лора не стига, че е жива и оцеляла при такъв взрив, ами и детето да запази твърде невероятно ми се струва.

# 437
Много ме изкефи Калин към Борис:
Абе хората са мазохисти, ама ти имаш и талант!

# 438
  • Велико Търново
Ама разбира се, че е оживяла. Да не мислите, че случайно дадоха смс-а и това, че Лора накара шофьора да спре? Тук крушката със сигурност си има опашка.
Не мисля, че има каквото и да било "наиграване".
Само дето Лора може и Драго да зареже, ако помни какво ѝ е писала Ива.

Както и не мисля, че Симо се е отказал от Вики. Ще започне той да я върти и да я кара да се терзае.
Лаптопът е много вероятно да изиграе своята роля с всичко, което крие. Въобще не визирам клипчетата на Боксьора и Виктория. Даже подозирам, че Симо може и да ги е изтрил. Но докато тя разбере, ще мине време.

Симо откри това, че Виктория говори срещу него. При това - в гласа ѝ имаше нотки на отвращение едва ли не.
Но не само това. В този лаптоп има прекалено много компромати. Предполагам, че все ще влязат в употреба.

# 439
  • София
Значи да го разбирам, че Ива и Калин ще си оправят отношенията, Симката се отказа най-сетне от кифлата,синовете освен съсипването помежду си, съсипаха и майка си. Ако Мая наистина я спаси ще станат приятелки. Поне развоят при Мая е добър, отърва се.
Цялото търсене на лаптопа затова ли беше за клипчетата на Виктория Rolling Eyes
Аз смятам, че Лора не се спаси и вън да е била от колата при този голям взрив...
Лора според мен слезе много по-рано.

Много ме е яд, че сезонът свърши, много...

Сцената между двамата братя накрая... беше трогателна, невероятна, силна, емоционална.

Сцената.. когато Мая прегръщаше... Снежа, също, надявам се, че ще я спасят.

Симо - герой, най-накрая прозря нещата и постъпи достойно.

Ива - постъпи достойно като каза на Лора за Денис и като каза на Калин, че ще се бори за него. Хареса ми и неговата усмивка - според мен ще се оправят.

# 440
Ива постъпи достойно, но спести на Лора за партитата, за момичетата и за съучастничеството си.

# 441
Ще имат избор за другия сезон, да ги има или не Лора и Снежа.
За мен повечето беше предвидимо и не ме изненадаха особено с отворения финал. Радвам се за Симо че прогледна и разбра най-накрая, че Вики не го заслужава. Ива също осъзна грешката си, готова беше да си понесе последствията и макар доста късно да се бори за семейството си.

# 442
И к'во? Т'ва ли беше??

# 443
  • София
Аз също ще се радвам на втори сезон и се надявам да има.
Значи, Лора не стига, че е жива и оцеляла при такъв взрив, ами и детето да запази твърде невероятно ми се струва.
В Откраднат живот стана нещо подобно с Галя. След катастрофа, сложна операция спасиха и нея, и бебето.

# 444
Да, един път да ми хареса Ива.Какво каза на Калин и че си призна на Лора.
Е тук съм мигнала, че е слязла Лора преди моста, а уж гледах с широко отворени очи 😃

# 445
  • София
Ива постъпи достойно, но спести на Лора за партитата, за момичетата и за съучастничеството си.
Това не беше толкова водещо... причината да ѝ каже за Денис е, че разбра, че той е успял да разбие и семейството на Лора... Предполагам, че по-натам може и затова да разбере, но то сега не е водещо.

Лора според мен е добре, пак Ви казвам, според мен ще има момиченце.. и ще се завърне в България когато момиченцето е вече голямо.

Двамата братя.. няма да знаят, че тя е жива, няма нищо да знаят - няма да има останки заради ужасният пожар...Лора ще се скрие, защото знае, че е в опасност и... просто след време ще се появи и така ги виждам нещата.

Братята ще се съюзят срещу украинеца и срещу Райков, ще си отмъстят... болката ще ги сплоти, ще им даде нова причина да живеят, общ враг.

# 446
Хареса ми финалът. Предполагах, че ще убият Лора и се надявам, ако има втори сезон, да не я съживят. Бих предпочела други персонажи и сюжетни линии, от тази с бременната божа кравичка, объркана и изтерзана.
Харесаха ми цялото семейство - Калин, Ива и Симо. Калин се надяваше Ива да се бори за него, но ако не започнат да комуникират повече, нямат бъдеще.

# 447
  • София
Е тук съм мигнала, че е слязла Лора преди моста, а уж гледах с широко отворени очи 😃
Не са я давали да слиза, това са предположения... и всички се надяваме да са верни, нали, нали?

# 448
И според мен Лорчето е оцеляла, макар да изглежда невъзможно.

То не са дали, че е слязла. Вероятно ще го видим в следващия сезон. 😃

Хареса ми и на мен Ива и вярвам, че с Калин ще се преоткрият.
Много мъчно ми стана за Симката, когато чу записа на Виктория. Не, че до сега не я видя каква е фръцла, но това си беше гадно.
Но пък му просветна, макар, че като нищо ще ги залюбят.

# 449
  • Велико Търново
То колкото и широко да е било отварянето, все тая, защото не го дадоха слизането.
Но както и другите са писали - няма начин да го е нямало. Само дето ще го видим във втори сезон.
Я Stoyanova.A какъв хубав сценарий е врътнала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт