Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 421
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
На всички надеждите за лаптопа ни бяха в Симката. 😁 То и никой друг не го търси този лаптоп. Те Гаврилов и Боксьора не търсят, камо ли за лаптопа да се сетят. 😁

Лора вероятно отново ще стои напълно неадекватна и безразлична, вместо да получи просветление от взрива. Драго като се сбогуваше и каза, че не може да ѝ пише на мен ми стана мъчно, а тя не трепна! Бетон е. 😂

Според мен Ива просто искаше да сподели, защото ѝ беше тежко всичкото това криене и наказание.

# 466
Ох Борис ся ще се обвинява за смъртта на Лора,ако загине.🤐😣
Не ми хареса финала нещо. Искаше ми се нещо по-драматично. 😁
Чакам втори сезон! 😍🤗

# 467
  • София
Ива не го направи от добри чувства, според мен искаше и на Лора да й е гадно. И успя да го постигне.
На мен пък за първи път от началото на сериала ми се стори, че Ива бе искрена. Бе искрена в думите си към Калин и към Лора. Ако искаше да ѝ е гадно, щеше да и го каже в очите, а не намери сили. Щеше да иска да види нейната болка.

# 468
Ива не го направи от добри чувства, според мен искаше и на Лора да й е гадно. И успя да го постигне.
Съгласна съм. Ако беше от човечност щеше да си признае всичко, какво правеше с фирмата, сметките, момичетата.

# 469
  • София
Ох Борис ся ще се обвинява за смъртта на Лора,ако загине.🤐😣

Ами не.. по-скоро братята ще споделят мъката и обвиненията. Реално и двамата имат немалко вина, за да се развият така трагично нещата.

# 470
  • Другата България
И аз мисля, че Ива го направи от добри чувства.
А лисицата Лора ще се покрие, ще остави тези двамата да страдат и да се самообвиняват, и отново да се намразят,
ще роди там където ще роди, и ще се появи като феникс от пепелта да разбуни духовете когато най не трябва.

# 471
Лора вероятно отново ще стои напълно неадекватна и безразлична, вместо да получи просветление от взрива. Драго като се сбогуваше и каза, че не може да ѝ пише на мен ми стана мъчно, а тя не трепна! Бетон е. 😂
То на мен ми идваше да извикам пред телевизора 'Идвам с теб', обаче тя е сфинкс Grinning. Уж бременните били много чувствителни.

# 472
Не бих казала на своя приятелка и съдружничка, че съм била любовница на бащата на дълго чаканото й дете от добри чувства.
Ива нямаше идея какво става с Денис и дали Лора не заминава с него.
Дори да се разкайва за постъпката си (която за нея очевидно е само една тъпа изневяра), няма право да наранява Лора, за си измие съвестта.

Борис най-накрая ми хареса като призна, че днес е денят, в който не се е познал в огледалото и във финалната сцена.

# 473
  • София
За мен Ива е лисица. Знае и на Калин какво би му се харесало и затова така му се тросна, че ще се бори за него. Няма някаква логична причина да каже на Лора. Тяхното с Денис е минало-заминало. Как може да е сигурна, че ги е въртял едновременно, като то не беше дори така. Той я разкара, когато тя започна да се изживява като някаква господарка и в бара и за други неща. Ако искаше да е на чисто, щеше да каже и за останалите неща.
За Лора и колата... не забелязах да слиза, може и да е успяла. Силна сцена беше между двамата братя. И се замислих - като започва филма нямаше ли такива пушеци, все едно от този взрив?

# 474
  • Другата България
Момичета и момчета, ще ви сложа лайф от ИГ от тази вечер на Темелкова, Влади, Искра и Боксьра накрая.
Дълъг е, над час, не съм го гледала и слушала, но чух само Влади да казва, че всички се надяват на продължение...
ЛАЙФ ПРЕДИ ФИНАЛА:
https://www.instagram.com/tv/CIY481OnbPO/?igshid=i6mt1lc64d9f
С любезното съдействие на съфорумка от друга тема.

# 475
И за мен финалът беше тъп. Яд ме е за шофьора, беше младо момче.

Нали знаеш, че е на ужким?😉

# 476
# 477
Ива постъпи много тъпо, ако искаше да е искрена и открита, можеше да започне с разказ за живота си на сводник. Беше последен опит да откаже Лора от Драго. Голяма змия е. Тя все си мисли, че Драго я остави заради друга, а  то - заради нея самата.
Тя нали щеше да се предава?

# 478
  • Viena
Супер са го измислили, да няма някоя Бг мама.... участие.

# 479
Попрегледах лайфа на Йоана, хареса ми. Сама призна, че е видяла грешки в играта си на моменти, за което я поздравявам. Аз мисля, че при Лора проблемът си беше в сценарий/режисура. Личи си, че с Искра са близки.
Щеше да е хубаво да има т.нар. bloopers - кадри от снимачната площадка с гафове и забавни моменти.

Общи условия

Активация на акаунт