Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 631
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Спокойнооо  ,  ще си звъннат .....Никой не си  е тръгнал  ,все  още!

# 286
Надявам се сега Еда малко да потича след Серкан. Защото той ще се откаже от любовта им. Като се има предвид и че получи обратно и пръстена-цвете. Долу горе такава е логиката на ромкомите.  
Надявам се скоро Серкан да разбере за участието на Селин във всиките му проблеми с жълтурите. И да й духне под опашката на Мис 5%.

# 287
  • Кърджали
Жт Селин очаксвам още
Серкан каза че ще се отръпне ако тя не дойде
Лелята ще научи истината...
Еда ще е ядосана що Серкан хемя кани на вечеря хем не идва....
И другата серия ще ни разкаже играта
Но след нея вече очаквам да се обърнат нещата и да тръгне на добре

# 288
Защо Еда да му звъни? Той кани на вечеря, може да има задръстване, катастрофа!? Защо не се уплаши чисто човешки!?Аааа, омръзна ми, все Еда да е виновна! Тя научи нещо в тази серия, което е преобърнало живота й  и тогава, и сега, а Серкан го знае отдавна - мисли и премисля вече 10 епизода. Детински се държала, а как да се държи...Да му се хвърли на врата и каквото било, било...Тц, не...И тя сега да звъни, няма да се учудя, ако наистина го направи.

# 289
Спокойнооо  ,  ще си звъннат .....Никой не си  е тръгнал  ,все  още!

Няма те са инати 😡😡😡

# 290
И аз се чувствам все едно влак ме е прегазил. Много ме натъжи, стоят с часове и чакат.SobSob

Така както Селин чака Серкан в 11 еп.

Много кофти свърши. Аз чакам да видя финалните надписи.

# 291
Изтървах момента в който Селин е дала на Айфер писмо, но най-вероятно разкрива участието на Алптекин в смъртта на брат й. Кучаката видя, че Еда и Серкан не се отказват един от друг, за това се надява, че лелята ще възпре Еда. Но май пак няма да познае.

# 292
  • Кърджали
Те са инати. А Еда е по-голям инат. Донякъде има и право да се сърди /не знае че адреса е сменен/* - канят те на вечеря, молят те да дойдеш, а не идваш...

Но, както не е държавна тайна, в тази история съмна страната на Серкан.... Някак си по ме докосна

# 293
  • Кърджали
И аз не видях Селин да дава писмо на айфер. Знам само за това, което Еда и написа.

# 294
  • София
Общо взето, да, Селин им го върна. Чакат, както тя чакаше навремето...
И аз се чувствам все едно влак ме е прегазил. Много ме натъжи, стоят с часове и чакат.SobSob

Така както Селин чака Серкан в 11 еп.

Много кофти свърши. Аз чакам да видя финалните надписи.

# 295
Защо Селин да дава писмо на Айфер? Нали Еда и написа писмо да и разкаже защото не знаеше как да и каже лице в лице.

# 296
Flushed Flushed Flushed

89 Потребители и 210 Гости преглежда(т) тази тема.

# 297
Благодаря на новата тема.

# 298

20 % - драма, 80 % - любов - Ние с Фокс една и съща серия ли гледахме досега ...

# 299
А пък манекенката от рекламата на диамантите е толкова грозна, стара и тунингована. Как не намериха едно младо красиво момиче.

Общи условия

Активация на акаунт