💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 980
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 210
Предвид някои спойлери - събрано от няколко човека:
Скрит текст:
Ако последните 4ма са Ваня, Катя, Вайс (евентуално последната тройка) и Боби (4ти), 5ти или 6ти остава Тодор (загубил от Ваня или Катя), 7ма е Джери, 8ми е Лазаринов, то за днес остава Йоанна или Милен, но се съмнявам да е Милен (предвид пък колко още спойлери има за него, че е победител).

# 211
  • Козлодуй
На тази игра  с баланса на масата Тодор вече я игра и я нареди но не му издъжа така че сега няма да пропусне да спечели тази вечер Simple Smile
Някои игри ги повтарят и които е имал късмета да я е играл - печели Simple Smile По това предположение Катя отива напред с имунитет за голямо мое съжаление Simple Smile

# 212
А Тодор няма ли имунитет? Защо му дадоха тотема на SDI?

# 213
  • Козлодуй
Този тотем не е имунитет - само реклама нещо като медал че е влязал полуфиналист Simple Smile

# 214
Не знам днес кой ще получи имунитет (малко се съмнявам да е Катя, залагам по-скоро на Ваня или Джери), но промото уж издава кои няма да получат - Боби, Йоанна, Милен, Вайс, Лазаринов.

# 215
От близък мой човек, който е кандидатствал за тазгодишния формат знам, че в анкетата има прекалено лични въпроси, търсят нещо скандално в живота ти, иначе не те избират. Човекът е спортист, страхотна физика, активно спортуващ, участвал преди години на световно първенство, но каза, че това толкова не ги интересува, колкото да има нещо в личния ти живот, от което да направят сеир и скандал. За това не се учудвайте, че се набляга на шоу тип ББ, игрите са на втори план. Разбира се, познатият е отказал да пише твърде лични неща в анкетата и не е избран.

# 216
# 217
От близък мой човек, който е кандидатствал за тазгодишния формат знам, че в анкетата има прекалено лични въпроси, търсят нещо скандално в живота ти, иначе не те избират. Човекът е спортист, страхотна физика, активно спортуващ, участвал преди години на световно първенство, но каза, че това толкова не ги интересува, колкото да има нещо в личния ти живот, от което да направят сеир и скандал. За това не се учудвайте, че се набляга на шоу тип ББ, игрите са на втори план. Разбира се, познатият е отказал да пише твърде лични неща в анкетата и не е избран.
Чудя се какво ли скандално е показала Мая? Или може би са я избрали заради свръхестествената ѝ способност да изчезва за 60 скунди? Simple Smile

# 218
# 219
Може да разгледате анкетата от тук- nova.bg/igri.
Наистина има много странни въпроси и е очевидно, че търсят някакъв сеир. Но и за мен е непонятно какво ги е заинтересовало в Мая.😂 Че и не само.

# 220
  • София
Ето пак за спалните чували.
Тия не са в ред, как може такава простотия и да ги карат да спят цял сезон в едни и същи спални чували? Това е толкова нехигиенично, абе нямам думи просто, не знам как да опиша тази мизерия.

# 221
Супер гнусно е, наистина.. Вайс беше казал, че е имало следи от кръв, сополи и какво ли още не по тях. Отврат! Mask

# 222
  • Испания

Четох въпросника миналата година и точно това коментирах в темата - странните лични въпроси, които се задават. Но сещайки се за продуцента, нищо не е странно.

В момента друго ме подразни. Тази снимка.

Едната ми дъщеря всеки три месеца дарява кръв безвъзмездно и никога досега не се е снимала. Вярно, че не е участвала в ИВ , но все пак. В Библията е казано: "Лявата ръка да не знае какво прави дясната".

# 223
Е, хайде сега. Едни се снимат, други не, чак пък дразнене. По-скоро е с цел популяризиране, според мен, а не с цел хвалба Simple Smile

# 224
Така мисля и аз, много хора снимат всякакви неща от ежедневието си в инста,именно защото търсят популярност. Тези които не търсят просто не качват подобни постове.

Общи условия

Активация на акаунт