💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 101 010
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 225
Е, хайде сега. Едни се снимат, други не, чак пък дразнене. По-скоро е с цел популяризиране, според мен, а не с цел хвалба Simple Smile
И аз мисля така. Важно е популярните личности да споделят такива неща, защото феновете им подражават и могат и те да помогнат.

# 226
  • Испания
Когато помагаш, не е необходимо да го разгласяваш, та цял свят да го разбере. В противен случай "звучи" много лошо.

Това е моето мнение.

Когато кръводарявам не го правя, защото някой известен го прави. Когато помагам, не помагам, защото и Ричард Гиър го прави.

# 227
Смайли права си но идеята на поста е по скоро трупане на последователи и известност. Не вярвам ако аз и ти сложим същият пост да съберем повече лайкове, последователи от него. Не че бих постнала в инстаграм, ако направя нещо такова. Част от хората които следя са известни, дали е инста или другаде но постоянно пускат сторита, постове с това, че са помогнали, или нещо подобно и последователите им се увеличават. Не е нещо кой знае какво.

# 228

Няма да се спасят от Ванчето.😂

# 229
Може да разгледате анкетата от тук- nova.bg/igri

Не мога да повярвам, че ТошЕто, Вайс, а и не само, са попълнили анкета с толкова много въпроси, за да кандидатстват 🥴🧐

За снимки от даряването на кръв - вярвам, че се прави с цел събиране на повече доброволци, а не самореклама.
Едно е аз да призова да кръводаряват, друго е някой, който е на гребена на вълната.

# 230
Чудя се какво ли скандално е показала Мая? Или може би са я избрали заради свръхестествената ѝ способност да изчезва за 60 скунди? Simple Smile
Някой да ме поправи ако греша, но във визитката си каза, че искала когато родителите ѝ си отидат, тя да им направи аутопсията или нещо подобно ... Така, че кой знае какво е писала в анкетата..

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 17:41 от DebSs

# 231
Всъщност биха извън сестринските драми и двете имат потенциал като образи.
Е за Катя разбрахме от Йоанна, че още на интервюто не са я избрали. И Йо е споменала, че й е сестра и за това са я върнали. За да си направят сценария.Simple Smile

Което още един път доказва некадърността на продукцията.Катя им запълни половината предаване,  а те за малко да не я вземат.

# 232
  • Вестерос
Предпочитам да виждам снимки от даряване на кръв, отколкото тъпи селфита.

# 233
Когато помагаш, не е необходимо да го разгласяваш, та цял свят да го разбере. В противен случай "звучи" много лошо.

Това е моето мнение.

Когато кръводарявам не го правя, защото някой известен го прави. Когато помагам, не помагам, защото и Ричард Гиър го прави.
В България кръводаряването последните години не е на ниво.

Често се правят кампании с популярни личности или дават такива, за да се подпомогне кръводаряването.
Не знаем какво им и пише в договорите за  след излизане.Та с "една"дума , не мисля, че Влади го прави с някаква егоистична цел или което ти чувстваш.
Ама така е като не харесваме някого и едно обикновено "Добър ден" ни дразни.

# 234
Защо да не се снима когато дава кръв?Малко или много в момента Влади е популярен.Затова и тази снимка я виждаме ние,  а и не се знае колко още други.Това е един добър пример,  и ако го последват дори няколко човека,  ще е успех.

# 235
От 18:30 да не забравите новата порция live- този път от Вайс и Ивана.😄

# 236
Само на мен ли не ми излиза лайфа на Вайс и Иванка..?
Следя и двамата инстаграм
Поправям се сега видях, че е от 18:30..

# 237
Част от лайва на Тодор и Влади.

# 238
  • Испания
Всеки с разбиранията си.

Утре в 18:00 лайв.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 18:44 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 239
На Вайс и Ивана лайфа защо го няма? Да не е бил в 6:30 сутринта?

П.П Ще закъснеят.

Общи условия

Активация на акаунт