💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 870
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 105
Тодор зачекна това, че Йоанна е говорила нещо за жена му. Питаха го какво, но той каза, че не иска да коментира и ще го запази за себе си. Това явно също са ни го спестили от продукцията.

# 106
Гледах и аз лайфа .До колкото разбрах Йоанна говорела някакви неща за жената на Тодор и той бесен.Отделно за игрите дето си имат пререкания там.Иначе Тошко голямо приятелство с тия жътвари има.Щели петък да се виждат в София и да се събират,може и лайф да пуснат:smiley: Влади нещо пийнал беше ,изпили виното с някаква "приятелка" ,сега продължавали на ракия. Много дълъг беше лайфа,станах разногледа и се уморих чак  Sweat Smile

# 107
  • Sofia
Diavolo, нищо чудно и двете. Simple Smile Силен играч и кофти човек се оказа Йоана. Колкото и да ни манипулират от продукцията, и да вадят от контекста, няма как да им слагат думи в устата. А и не е само до думите, цялостното поведение също е важно. Хиляди пъти предпочитам сестра й пред нея, може да е куку, но поне е право куме в очи. Подмолните хора са напредсказуеми и в пъти по-опасни.

# 108
Влади е голям сладур дано прави още ляйфове😍
В анкетата гласувах за Вайс щото е животно

# 109
Оф, никой не ми е фаворит тази година. Не искам да са Тошко, Джери, Вайс и Йоана.

# 110
Добре де, Вайс последно със Сюзън са ли или не са гаджета? Защо се разстрои толкова като отпадна тя? Отскоро следя тук и не знам какво е коментирано, но така и ми увисна това негово поведение от тогава

# 111
Може ли да ми кажете защо Instagram продължава да ме наказва със снимки на Христа, въпреки че никога не съм я следвала? Направо ми изкарва акъла с нейните селфита... Fearful

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 22:39 от Lucky 7

# 112
Добре де, Вайс последно със Сюзън са ли или не са гаджета? Защо се разстрои толкова като отпадна тя? Отскоро следя тук и не знам какво е коментирано, но така и ми увисна това негово поведение от тогава

Познават се отпреди формата, той и е бил треньор по кикбокс. И двамата винаги казват, че никога не са били гаджета, а добри приятели и затова Вайс е реагирал така при отпадането и.

Лично според мен са имали нещо повече преди, сега оставам с впечатление, че не е така. Но не ги познавам и няма как да съм сигурна, така че може и да са само приятели наистина.

# 113
Чудомир как се е спретнал с тези впити дрехи.....🤦

# 114
Ако искате вярвайте, ама в промото за “На кафе“ за утре  Венци Венц е със сетрето на пиколо, с което беше облечен Мазното! Питането е чия е дрехата?  SmileySmileySmiley

# 115
От лайва.
Бяха много забавни и двамата, а Влади го видях в много различна светлина. Изглежда веселяк и забавен.
Когато отпадна Влади, някой от Жътварите каза, че бил душата на компанията и се изненадах. Явно наистина е било така, но на нас ни показаха съвсем друго от него.

Чудомир как се е спретнал с тези впити дрехи.....🤦
Е, тези мускули да не ги е правил, за да ги крие Joy

# 116
# 117
  • София
Ами друго си е да е слуша човек Милен. То изказ, то мисъл, то дикция. Смайл, линка 'за Вайс' е същия от 'За Боби.'
Джери явно е масовия фаворит на мъжете вътре, годинките и си казват думите, всеки иска да я закриля, а и Джери е неконфликтен човек и си мълчи и съгласява с всичко (уж поне).

Да, ключът от палатката е да си чалнат. Явно аз за това все удрям на греда, защото съм кандидатствал и за Сървайвър и за Фермата и за този сезон на ИВ. Освен да ги лъжа с нещо в биото си ама то ще се разбере, тъпо е някак си. Сигурно са хиляди кандидатите не знам как ги отсяват честно казано.

# 118

На тази снимка Милен и Лазаринов изглеждат добре според мен, но на Чудомир главата му ми изглежда като залепена върху някакви свлечени рамене, а Борислав ми е като младоженец на циганска сватба, остава само да почне да мърда гърдичките Smile Но какво ли разбирам аз от мъжка мода? Rolling Eyes

# 119
Смайли, невероятно оформена тема! Страхотна си! Адмирации!

Гласувах за Вайс само заради доброто му представяне в Игрите и колкото да гласувам, заради нищо друго. Фаворит нямам и ми е все едно кой ще победи.

Общи условия

Активация на акаунт