💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 885
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 150
  • София
От 10 000 кандидати избират хора, които се познават в реала, което ами не е приемливо. За родата е ясно, дори не отварям дума.
Обаче както виждаме те доста стесняват нишата от която дърпат участниците. Доста от тях са били по някакъв начин гости на телевизията им под една или друга форма. Този се познава с Димо, онзи с Гала, някой с някой друг, кой актьор, кой модел, абе в смисъл из тия среди са и се знаят. Не всички разбира се ама то от 20 човека, достатъчно е 5 да са такива. А огромната бройка от кандидати са заминали още след първата пресявка.

# 151
За Чудо и неговите дънки( не я видях)
Прилича ми на джуджето на дядо Коледа, защо бе Чудо, защоо...

# 152
Гласувах за Вайс. За мен той е топ състезател. Като отговаря на въпроси в инстаграма, малко просташко се изказва, ама прощавам му, защото го харесвам.
Много често казва, че не иска битка с жена, защото ще падне, та може и това да му се е случило.

# 153
  • Sofia
Скрит текст:
За Чудо и неговите дънки( не я видях)

Прилича ми на джуджето на дядо Коледа, защо бе Чудо, защоо...
[/quote]
Ха ха много точно определение! 👍
Мъжете не са това, което бяха..

# 154
  • Испания
Димо и Ралица - в "Здравей, България".

# 155
И аз ги гледам. Говорят за 8-те кила на Кольо, натрупани от майонеза. Той ги натрупа от свръх много храна и многократно преяждане Wink

А "Игри на волята" днес и в петък е от 20.00ч.

# 156
  • Испания
Ралица: "Днес ще видите две битки. Всеки ден ще се играят две битки.
Първата ще бъде между всички участници. Това ще бъде битка за имунитет. Човекът, който отпадне в тази битка, ще бъде първият определен за елиминация, след което на т.нар. съвет на финалистите ще бъдат номинирани още двама /двамата с най-голям негативен вот/. Тези трима участници отиват на троен елиминационен двубой, на битка. И де факто ще отпадне тази вечер още един участник".

# 157
Първата ще бъде между всички участници. Това ще бъде битка за имунитет. Човекът, който отпадне в тази битка, ще бъде първият определен за елиминация, след което на т.нар. съвет на финалистите ще бъдат номинирани още двама /двамата с най-голям негативен вот/. Тези трима участници отиват на троен елиминационен двубой, на битка. И де факто ще отпадне тази вечер още един участник".
Интересно ще бъде значи.
Само не разбрах, понеже не успях да ги гледам - всеки ден ли ще отпада по един участник?

# 158
  • Испания
Скрит текст:
Интересно ще бъде значи.
Само не разбрах, понеже не успях да ги гледам - всеки ден ли ще отпада по един участник?

Всъщност не знам. Публикувах дословно думите на Ралица. Първо, както се вижда, казва, че днес ще видим две битки, след това, че всеки ден ще се играят две битки. Според мен по-нататък говори за това, което ще се случва всеки ден. Накрая казва, че тази вече ще отпадне още един участник, а не че всеки ден ще отпада един участник.

Ако описаният механизъм е еднакъв за всеки ден до петък, би трябвало всеки ден да отпада един. Обаче пак остават много хора за петък - петима.

Ще видим.

# 159
На мен ми е тъп регламент да се номинират във финалната фаза- че на какво отгоре. Те ще си бутат ловците и малцинството от другите племена ще е все на пангара. Миналата година за да си разчистват сметките така се номинираха, че накрая Анна Мария на финал почти издуха Юлиян за всеобща изненада

# 160
  • София
Тодор зачекна това, че Йоанна е говорила нещо за жена му. Питаха го какво, но той каза, че не иска да коментира и ще го запази за себе си. Това явно също са ни го спестили от продукцията.
Вероятно в казала нещо от сорта на "Що за жена би се омъжила за Тодор?"

# 161
Има ли някакъв шанс да се гледа лайфа на Тодор и Влади от снощи, някъде? Че го изпуснах, а ми е интересно.

# 162
Според мен просто ИВ от 13 седмици трябва да стане на 14 седмици ( колкото е и Фермата ), за да няма претупване на най-интересната част на формата. Частта с финалното племе от една седмица трябва да стане на две през трети сезон.
По думите на Ралица полуфинала излиза да е от шестима играчи ..което е супер много. Дано само не им хрумне на сценаристите да ги разделят на два отбора по три в четвъртък, че няма да е много редно Simple Smile
Социалния момент с гласуването след битката за имунитет трябва да остане, защото прави социалната игра важна. А това, че този сезон няма СМС и намеса на публиката е огромен плюс за мен. Така трябва да е - социалната игра да е затворена само между играчите.
За номинациите във финалното племе - моята прогноза е, че Тодор,Вайс и Ваня ще са номинирани много повече от всеки останал друг играч.

Дано игрите са комплексни и тежки, но не мисля, че ще са такива.
И дано няма много гафове.

# 163
  • София
Има ли някакъв шанс да се гледа лайфа на Тодор и Влади от снощи, някъде? Че го изпуснах, а ми е интересно.

И аз искам ама явно може само ако някой от тях си го качи на стената в инстаграм.

# 164
Засега гледам, че нито Влади, нито Тодор са качили лайфа.
Не съм сигурна, и че ще го качат. Но пък ако правят още съм сигурна, че все някой ще ги помоли.

Общи условия

Активация на акаунт