💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 972
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 195
Ама Джерито как не се е сетила и тя да пусне тениски с надпис "браво беее" Smile Тошко и той да не се бави, а да започва да щампова - при него, както виждам, има много материал, а може и своя снимка да добави на някои Joy

# 196
  • London
Запис, мерси за темата.

# 197
Ама Джерито как не се е сетила и тя да пусне тениски с надпис "браво беее" Smile Тошко и той да не се бави, а да започва да щампова - при него, както виждам, има много материал, а може и своя снимка да добави на някои Joy

При тях поне ще има претенции за "интелектуална" собственост, защото са истински генератори на простовати мемета. Smile

# 198
# 199
  • Вестерос
Наистина ли всички за известни и се познават с някой от нова тв?

# 200
Чак пък всички.

# 201
Наистина ли всички за известни и се познават с някой от нова тв?
Не. Има някои известни в сферите си, като Тодор, Вайс, Сюзън, Боби, Чудо донякъде, Ивана, Ваня. Като последните две са участвали и в други риалити формати. Но "известни" даже е силно казано. Явно донякъде е важно да имаш популярност в социалните мрежи. Но не е само това щом хора като Станимира, Ники, Христа, Мая и т.н. бяха приети. Йоанна и Катя не мисля, че биха ги одобрили ако не беше заради сценария и сестринската драма.

# 202
Последните страници седя ,чета в офиса и си се смея с глас;
Ще ме уморите от смях.
Представих си тениските на Джерито и Тошето и не се сдържам....

# 203
Всъщност биха извън сестринските драми и двете имат потенциал като образи.

# 204
Не беше ли Диктактура.

Доктатура е от докторантура. Но на Тодор му е все тая. Той си има две мозъчни гънки. Едната е от удар, другата за равновесие

# 205
Интересно ми е кой ще отпадне днес. Никакво предположение не мога да дам.

# 206
Всъщност биха извън сестринските драми и двете имат потенциал като образи.
Е за Катя разбрахме от Йоанна, че още на интервюто не са я избрали. И Йо е споменала, че й е сестра и за това са я върнали. За да си направят сценария.Simple Smile

# 207
Днес аз мисля, че в битката за имунитет ще спечели Екатерина, последен ще остане Лазаринов. На съвета номинирани ще бъдат Тодор и Ваня. В битката между тримата Ваня ще спечели, Тодор ще остане втори, Лазаринов ще отпадне.

# 208
Bengun Недей подценява Лозаринката виж че тия дни е пантера 😁😁.

# 209
Не го подценявам, но играта е супер статична - подреждане на кубчета и баланс на подрежданата конструкция.

Общи условия

Активация на акаунт