💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 947
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 690
  • Испания
Вайс коментира днешния епизод. Смешник!

1

2

3

# 691
  • Вестерос
На интересен се прави.

# 692
Според мен това беше стандартна битка за смесена игра - мъже срещу жени. Една голяма част от мъжете могат спокойно да бият на тази игра. С нищо не е "женска".
Броенето не е някакъв присъщ на жените талант, още по-малко копането. На пъзела може специално сестрите да са добри (или по-точно Катя), но една Джери или Ваня нямат преимущество там.
И в много други формати мъжете решават пъзели не по-зле от жените.
Аз лично ако бях мъж, щеше да ми е обидно да ми казват, че съм добър само в игри за вадене на пънове, носене на чували и т. н.

# 693
Пропуснах в коментара си одеве-Йо как се разтапяше в прегръдката на "Алоу, Ман'кенчиту" , Борислава де...
И май номера с два реда сълзи и три сополи минава само пред Катето.
И да не е само черно- Джериту ми беше много симпатична с тази прическа, ама нали, ако може да не си отваря устата, още по-симпатична ще ми се види
Йоана май му се обясни направо в любов на Боби- уж колко ги обича и тримата...Ама какво толкова- младо е момичето- кога да се влюби, ако не сега. То в Йейл не изобилства от хубавци. Дори такива като Боби.

# 694
  • София
EdelV,
факт. Мъжете ловци в 1-та фаза си мълчаха главно и се спотайваха зад Тодор и гонеха жените, най-вече Ваня. Сега имат мнозинство и пак ще минат между капките. Но и това го има в играта. Социална е, не е само до спорт.

# 695
Спойлера , че Тошето отпада от отбор сестри се сбъдна , напът е да се сбъдне и другия така като гледам с което ще се радвам изключително много де Simple Smile .

# 696
EdelV,
факт. Мъжете ловци в 1-та фаза си мълчаха главно и се спотайваха зад Тодор и гонеха жените, най-вече Ваня. Сега имат мнозинство и пак ще минат между капките. Но и това го има в играта. Социална е, не е само до спорт.
Ми не е така. По-скоро имаха Тодор за лидер и го уважаваха наистина, особено Лазаринов.
Просто, когато бяха в различни отбори, Тодор си показа простотията към тях и те афектирани от този факт го номинираха. То беше ясно, че след сливането отношенията между тях няма да са, както бяха в Ловците и ще има някакво напрежение, при положение, че довчера на терена са прехвърчали искри.

# 697
По ирония на продукцията на Тодор му дадоха същият пъзел, който искаше да реди заедно с Вайс,  защото бил елементарен и навика Ваня за него (сестрите тогава го подредиха много бързо).
Сега обаче пъзелът се оказа твърде сложен и с много части и не искаше даже да го реди. Жалко, че загуби битката много преди това...
Сега чакам да гледам Вайс да реди пъзел. Дано го дочакам в този сезон.

# 698
  • София
Вайс, хайде не ни казвай за какво да ползваме главите си. Тези неща дето ги казва са ясни и сме го коментирали стотици пъти. Така е, не случайно споменах само за шахмата (май само той, за друго на прима виста не се сещам), че има мъже срещу жени в големия спорт. Обаче това тук Вайс не е спорт. Мъжете също имат мозък и трябва да го използват. Играта в никакъв случай не бе женска. Ама те какво очакват? Да плуват, бягат и да мъкнат трупи ли??? Сериозно? Ами жената ще издиша това е ясно, ама на пъзел защо задължително да има предимство? Реално погледнато ако един мъж е добре подготвен логически и също така е добре подготвен физически, то коя жена може да го бутне? Та в този ред на мисли жените са ощетени повече и то чисто от самата природа за такъв тип дуели, така че Вайс жестоко се лъжеш. Един уважаващ себе си мъж не би се хванал за тези чисто физиологически разлики в двата пола. Обидно е 5 пъти да се връщаш и да не можеш да запомниш едни числа. Тодор загуби далеч преди пъзела.

# 699
  • София
Тошко туко що спомена нещо интересно цитирам го от лайфа на Ники "brat are da im kajem cqlata istina za igrite hahahaa" , Според мен продукцията си вкара жесток автогол , с изградения лош имидж на Тошко . Ще следя с интерес идните месеци дали реално ще му падне пердето и ще каже всичко.

Естествено, понеже ще повярвам на унизен губещ, който плюеше срещу всичко, което не му се отдава, още по време на предаването. Факт е, че продукцията е зле, но Тошко не е капацитетът, на когото ще се доверя. Като е подписвал договора да е мислил, а и знае от 1-ви сезон какво представлява форматът.

# 700
  • Испания
Защо? Нека разкаже ТодАр цялата истина, като е толкова ербап. Имаше и други с такива напъни, ама набързо след декларирането на подобни намерения млъкнаха като риби.

Старите хора казват: "Не казвай "хоп", преди да скочиш!"

# 701
Не вярвам Тошко да каже нещо, толкова му стиска.

# 702
Той го каза вече , преди малко пусна лайф.

# 703
  • София
Защо? Нека разкаже ТодАр цялата истина, като е толкова ербап. Имаше и други с такива напъни, ама набързо след декларирането на подобни намерения млъкнаха като риби.

Старите хора казват: "Не казвай "хоп", преди да скочиш!"
Ами то точно това е... че много добре знаят, че не могат и няма нищо да разкажат, защото ще ги фалират от дела за три поколения напред. Затова пускат многозначителни намеци, ега заприличат на по-малко лузъри в очите на хората.

# 704
Не мога да гледам лайфа, защото нета ми е ужасен , моля ви разказвайте какво казват😁 плс.

Общи условия

Активация на акаунт