💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 101 028
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 795
Тодор ще го запомня с това,че винаги гледаше де е най-хитър и винаги за него правилата не важаха; Това е нещото ,което за мен бе най-дразнещото в него; По-дразнещо и от мутренските му изцепки и подгиравки;
Все ми беше едно кой ще тръгне снощи, но видимо Катя можеше доста по-рано да финализира играта и чакаше Йоана;
Смятам,че въпреки пороците й и чепатия характер, тя е по-свестната сестра; При постоянство и желание със сигурност да се е развил по друг начин живота и;

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:41 от Наоми

# 796
Само на мен ли ми прави грозно впечатление, че участниците не са поставени при равни условия дори за елементарни неща? Например играта между Вайс и Любо, май беше съюзническа, когато трябваше да се подпират единствено на върховете на главите си. Колко е висок Вайс, колко е висок Любо? Ами дуелът между Катя и Ники с гайките? Ники е 2 метра, не може да има същия захват като Катя при една и съща височина на елементите. Пълна простотия. Както и снощи Йоана и Тодор останаха последни, защото са с най-къси ръце и им беше най-трудно. Както и висенето на кръста. И в много други игри ми е правело това впечатление.

# 797
Никога няма да гледаме запис, на който Йоанна адресира семейството му с язвителни коментари. Кой знае какво му е казала и какво ни се спестява.
Абсолютно нищо не е казала Йоанна за жената на Тошо или най-много да е било нещо от сорта на "жена ти е луда, че те е взела" или нещо такова. Какво можеш да кажеш за човек, който не познаваш? Още повече, виждайки нрава на Тодор, според теб той би ли спестил какво е казала, ако реално е казала нещо много обидно? Той си позволява да говори за игрите, което може да му коства сериозна глоба, пък ще замълчи Йоанна какво му е казала, да бе да.
Даже сега като се замисля спойлертът, който самият той пусна с честитката за рожден ден, от който разбрахме как са се групирали новите племена, е бил абсолютно нарочно, един вид да ни издаде какво се е случило напук на продуцентите.
Това с говоренето на Йоанна за жена му е абсолютно преувеличаване от страна на Тодор с цел да оправдае просташкото си поведение. Той за всичко си намира оправдание.
Говори колко е достоен, но един път като мъж не каза "съжалявам, това което направих не беше правилно". Това е достойно, да си признаеш грешката.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:26 от Blackbling

# 798
  • София
Между другото мъжете от този сезон,ако имат топки ще излезнат срещу продукцията и ще поискат да им направят битките повече като битките между дамите.Малко или много съхраняват жените,да не ги наранят,но силните физически играчи като Чудомир,Влади,Любо та даже и Тошко вижте какви животински битки им дадоха.Кажете ми ако Чудо беше продължил срещу Тошко,как можеше да се представи занапред,при положение,че му унищожиха предмишницата и ръцете бяха целите в рани.Аз щях да се забавлявам повече,ако елиминационната беше Тошето и Чудо да събират кал с телата си.Дори бичето Тодор имаше разкъсвания по ходилото.Влади му се насъбраха доста контузии и за това реши да напусне,а беше достоен играч.

Тоя въпрос не е до топки, а до гордост... как си представяш мъже да поискат, по собствените им думи, "женски" игри Joy Точно обратното, те през цялото време реват, че не са им достатъчно "мъжки" битките.

# 799
Скрит текст:
При всички мнения как продукцията подпирала Тодор... днес му дадоха игра, в която им е пределно ясно че няма как да спечели (сложния пъзел). И то при положение че е изправен срещу двете сестри, които точно там са най-добри, както е ясно на всички вече. Но този дуел се печеше от доста време и най-накрая го осъществиха с ясната цел Тодор да загуби. И както някой каза вече, не беше достатъчно да падне само от едната сестра, но ги сложиха и двете, ей така, за по-голям сеир и удоволствие на морално извисения български зрител, който най-накрая се оттърва от Тодор.

Има ли все още някой на мнение, че игрите не се избират според участниците? Защо днес примерно не беше играта, която Тодор игра срещу Чудомир? То е ясно де, защото сестрите там увяхваха. Обаче не, продукцията го подкрепяла.

В кое точно го подкрепиха? Че в някои игри не му дадоха наказание, за това че шмекерува, това ли е? Ок, така е, шмекеруваше. Е и? Какво произлезе от това? В някои от тези игри спечели, но в някои загуби. Има ли игра, в която може да кажете че шмекеруването му е изиграло решаваща роля за победата, без значение дали в индивидуална битка или в отборна? Ама ок, щом казвате - подкрепяха го.
Пишеш че явно са подкрепили сестрите с избора на игра.Да,  така е.Но по същият начин явно подкрепиха Тошко с избора на игра в дуела срещу Чудомир.Ясно беше че тежкият Чудомир ще има проблеми с минаването на ръце.
Освен това,  каква игра трябваше да играят Тошко и сестрите?Не могат да им дадат силова игра,  защото жените са обречени.Не е доизмислено това шоу.Сега до края ще гледаме такъв тип игри,  защото ще участват мъже и жени.Да бяха измислили начин да ограят мъже срещу мъже и жени срещу жени.Както примерно във фермата.Така ще можем да гледаме и силови битки и биткимза издържливост и с мъже и с жени,  без някой да е обречен.А сега сме обречени да гледаме само пъзели.Не че имам нещо против пъзелите,  но вместо да са само един от елементите на играта,  то играта от игри на волята се превърна в игри на пъзели.

Ама защо това, че е имало за подреждане елементарна картинка в рамка и с текст, изобщо се счита за някакво предимство за сестрите? Че то такъв пъзел и малко дете би подредило. Писах вече, но ще повторя - Тошко, както и Ева, не успя да преброи и запомни четири числа, въпреки че първи се затича да нарежда комбинацията. Ако не се беше забавил толкова в този етап от играта, като нищо той щеше да е един от спасилите се. Допълнително той в един момент се отказа и реши да бъде само публика, което също си беше грешка.

Предимство за сестрите е защото през цялата игра до сега те показаха,  че са най-силни на пъзелите.Тошко показа че е най-силен на други неща.Когато на "царицата на пъзелите" в игра се падне пъзел,  много ясно е за кого е предимството.Това че Тошко изостана още на числата е ясно,  но то дойде като допълнителен бонус.Дори и да не беше изостанал Тошко на числата,  най-вероятно щеше да се провали на пъзела.Не вярвам някой да си мисли,  че Тошко ще нареди пъзел за същото време,  за което биха го наредили сестрите.
Пишете как Тошко се е отказал.Той просто видя че няма никакъв шанс.Беше съвсем в началото на пъзела,  а сестрите го бяха наредили.Знаеше че ще му трябва много време за да го нареди,  защото пъзелът беше от много части и не беше лесен.Нямаше никакъв смисъл.Дали щеше да подреди още няколко парчета или не,  нямаше шанс да промени нещо.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:29 от biglubo

# 800
На мен не ми хареса играта снощи ... много е вярно , че продукцията накланя везните . Съгласна съм , че Димо подсказва на Тодор , но ако говорим за побутване , то си беше за сестрите . Кой елемент от играта беше силов 🤷♀ Никой ... само пъзели и умствени предизвикателства ... ясно беше , че Тошко ще отпадне . Не , че нямаше нужда да си научи урока , обаче се надявах поне Косматка да отпадне . Каквото и да е казал Тодор , не е много по-различно от двуличието на Йоана , прекалените приказки често на Ваня , държанието на Николай , или пък Катя ... точно тя ще каже , че не можело така човек да агресира и да си изпуска нервите 🤦♀ Или пък е много достойно мишкуването на другите ...Не го защитавам , но като играч беше силен и имаше кой да си тръгне преди него .

Не мога да кажа , че ме е яд , както ме беше яд за Юлиян миналата година ... определено този сезон нямам определен фаворит ... може би клоня съм Вайс ...

# 801
  • София
И на мен ми е тъпо това разделение на мъже и жени и кой е по-добър. Когато както им изнася, ако дадат по-тежка битка жените недоволстват, че не е като за тях, пък иначе реват за равни права. Да, има жени, по-яки от мъжете и не е невъзможно жена да победи. Но ми се иска да е защото е по-достойна, а не защото я подпират.
Не искам нито една от сестрите да спечели, и Ваня, и Джери предпочитам пред тях, ако ще е жена. Не знам дали точно заради сестринската драма ми опротивяха, но мисля че не. Просто К.ми е неприятна отдавна, а Йоанна, въпреки качествата си, не успя да ми допадне чисто като човек.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 11:29 от Elwing

# 802
Тошето си е тъп. Обаче и продукцията знае, че той е тъп. И не е трудно да предположат къде ще е слаб. Лесно се избират игри в подкрепа на този или онзи, както и се дават игри, за да закопаят даден играч. Всичко е режисура.

# 803
  • София
Според мен има много сериозни пристрастия към дадени участници. Вероятно искат да реализират по-висока гледаемост?

# 804
Аз точно това съм си го мислел за стратегия,ако кандидаствам за предаването и съм избран.Нарочно ще се правя на супер тъп,че не разбрам от стратегия  коалиции и че не мога да решавам пъзели,ще си измисля бекграунд,че съм нискообразован и общ работник.Стигне ли се до елиминация си показвам истинското лице и директно разфасовам противниците ми на логическата част,които няма да знаят от къде им е дошло.

# 805
Продукцията си следва предварителен сценарий с няколко сюжетни линии в него.
Нито повече, нито по-малко.
Има главни роли, второстепенни роли, подържащи роли, дубльори на главните роли, каскадьори за опасните сцени. Има и декор Simple Smile

# 806
Скрит текст:
Скрит текст:
При всички мнения как продукцията подпирала Тодор... днес му дадоха игра, в която им е пределно ясно че няма как да спечели (сложния пъзел). И то при положение че е изправен срещу двете сестри, които точно там са най-добри, както е ясно на всички вече. Но този дуел се печеше от доста време и най-накрая го осъществиха с ясната цел Тодор да загуби. И както някой каза вече, не беше достатъчно да падне само от едната сестра, но ги сложиха и двете, ей така, за по-голям сеир и удоволствие на морално извисения български зрител, който най-накрая се оттърва от Тодор.

Има ли все още някой на мнение, че игрите не се избират според участниците? Защо днес примерно не беше играта, която Тодор игра срещу Чудомир? То е ясно де, защото сестрите там увяхваха. Обаче не, продукцията го подкрепяла.

В кое точно го подкрепиха? Че в някои игри не му дадоха наказание, за това че шмекерува, това ли е? Ок, така е, шмекеруваше. Е и? Какво произлезе от това? В някои от тези игри спечели, но в някои загуби. Има ли игра, в която може да кажете че шмекеруването му е изиграло решаваща роля за победата, без значение дали в индивидуална битка или в отборна? Ама ок, щом казвате - подкрепяха го.
Пишеш че явно са подкрепили сестрите с избора на игра.Да,  така е.Но по същият начин явно подкрепиха Тошко с избора на игра в дуела срещу Чудомир.Ясно беше че тежкият Чудомир ще има проблеми с минаването на ръце.
Освен това,  каква игра трябваше да играят Тошко и сестрите?Не могат да им дадат силова игра,  защото жените са обречени.Не е доизмислено това шоу.Сега до края ще гледаме такъв тип игри,  защото ще участват мъже и жени.Да бяха измислили начин да ограят мъже срещу мъже и жени срещу жени.Както примерно във фермата.Така ще можем да гледаме и силови битки и биткимза издържливост и с мъже и с жени,  без някой да е обречен.А сега сме обречени да гледаме само пъзели.Не че имам нещо против пъзелите,  но вместо да са само един от елементите на играта,  то играта от игри на волята се превърна в игри на пъзели.

Ама защо това, че е имало за подреждане елементарна картинка в рамка и с текст, изобщо се счита за някакво предимство за сестрите? Че то такъв пъзел и малко дете би подредило. Писах вече, но ще повторя - Тошко, както и Ева, не успя да преброи и запомни четири числа, въпреки че първи се затича да нарежда комбинацията. Ако не се беше забавил толкова в този етап от играта, като нищо той щеше да е един от спасилите се. Допълнително той в един момент се отказа и реши да бъде само публика, което също си беше грешка.

Предимство за сестрите е защото през цялата игра до сега те показаха,  че са най-силни на пъзелите.Тошко показа че е най-силен на други неща.Когато на "царицата на пъзелите" в игра се падне пъзел,  много ясно е за кого е предимството.Това че Тошко изостана още на числата е ясно,  но то дойде като допълнителен бонус.Дори и да не беше изостанал Тошко на числата,  най-вероятно щеше да се провали на пъзела.
Не вярвам някой да си мисли,  че Тошко ще нареди пъзел за същото време,  за което биха го наредили сестрите.

Аз, biglubo Bowtie След брилянтното паникьосване и двучасово реване на Йоанна в съюзническата битка изобщо не мисля, че е толкова добра в тези игри, особено под напрежение. Така че за мен е възможно Тошко да нареди подобен тип пъзел по-бързо от нея.

# 807
Продукцията е отчела лабилността на Йоана и ще се възползва от нея, като ни я демонстрира ( "навре в очите" ) още веднъж със сигурност.

# 808
Според мен има много сериозни пристрастия към дадени участници. Вероятно искат да реализират по-висока гледаемост?

То е ясно че целта на всяко предаване е да се гледа колкото се може повече.Само че в преследването си на тази цел,  продукцията постига точно обратното поне за мен.Във всяко реалити има някакъв сценарий и трябва да се побутва в една или друга посока.Само че в игри на волята го правят толкова явно и нескопосано,  че да ти се отще да гледаш.На елиминацията между Тодор и Чудо,  Тошко трябваше да победи,  защото по сценарий трябваше да падне от жена.И каква битка им дадоха?Такава в която Чудо няма ама никакъв шанс.Ръцете му бяха зле още от висенето на дънера,  на всичко отгоре теглото му играе срещу него.И за да не стане случайно грешка ги пуснаха да минават цели 10 пъти.Какво се получи?Нищо интересно.Кой ще победи стана ясно още в началото и вместо да гледаме оспорвана игра,  гледахме с досада как минават 10 пъти едно и също.
На елиминациите със сестрите беше същата работа.Всички искаха Тошко да падне от сестрите и така и стана.Няма лошо,  но на мен поне ми се искаше да има някаква интрига.А то какво се получи?Игра без никаква интрига.Нали идеята е като гледаш състезание да треперишюдо последно и да не знаеш кой ще победи?Е тук не е така.Предизвестени игри,  с предизвестени победители без никаква тръпка.На кой му се гледа подобно нещо?

# 809
  • Вестерос
Феминизмът се основава на вярването в равенството между половете, а не в превъзходството на жените над мъжете. И в темата, и в предаването - хора използват термина без да знаят значението му. Странно е "феминистките глупости" да дразнят някого, освен ако наистина не вярвате, че всички имаме равни права. Достатъчно е, че подминаваме ежедневни изказвания на участници и от двата пола (в темата по-скоро дами негодуват), в които всяка негативна черта на някого е определяна като "женска" или "женско поведение" и най-големият комплимент е "държа се / би се мъжки". Ще изтърпите 3-минутна реч за равенството между половете.
Именно! Именно!
НО това за много хора, вкл. и жени е неудобна истина. Но си е истина!

Общи условия

Активация на акаунт