💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 101 051
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 780
Как така, само победителя ли е сигурен?
Май трябва да чакаме епизод за епизод. Този сезон е пълен хаос и не се знае нищо, ден за ден ново шест.

В кой сезон е било по-различно?Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:12 от biglubo

# 781
Тошко вчера много, не му се играеше явно е усещаш накъдв духа вятъра.
Но очаквах от него да се състезава до край.
На мен ми е интересно защо вс или поне повечето са настроени отвън срещу Йоанна. За сметка на това за Катя май повечето я харесват.

# 782
  • София
Йоана създава впечатление, или поне на нас ни създават такова впечатление за нея, че е подмолна и направо бих казала предателка. Никой не прощава предателството, когато е от роднина. Катерина колкото и да е откачена, до момента не е предавала сестра си, дори вчера беше  доста покровителствено настроена. Малката гледа себе си и няма проблем да се обърне срещу сестра си, ако й е изгодно. И двете са си лика-прилика, не ги харесвам и двете заради това, което са направили от себе си. Обаче това е проблем на родителите им - те са техни деца.

# 783
Как така, само победителя ли е сигурен?
Май трябва да чакаме епизод за епизод. Този сезон е пълен хаос и не се знае нищо, ден за ден ново шест.
Не.

Първо има игра с онова дето се въртеше и стояха клекнали отгоре му.

Директно отпада един.

Вечерта на съвет им казват, че всички за номинирани и играят втора игра.

На Тошко предимството не беше ли за игра за имунитет?Кога ще го използва Катя,  ако първата не е за имунитет и всички са номинирани за втората?

# 784
Като мъж искам да обвиня продукцията в сексизъм.Абсолютно унижават пола ми.Как за два сезона не намериха един мъж да може да решава пъзели.Само батки и инфуенсъри wannabe-та вкарват от мъжете.Нека да припомня и че Борислав и за личен треньор се е пробвал преди предаването,а горкият няма кардио никакво.Наистина мисля,че държавата ни е пълна с кретени и повечето от тях се опитват да придобият популярност по форматите.Говорят за достойство,а в игрите се хитрува,а Йоанна даже ще продаде семейството си да продължи напред и ред сълзи,ред сополи.Когато ги питаха уж репресираните жени в този формат за равенството между половете аз направо се изсмях от примерите.За шофиране,за гласуване,за криене на лица.Това е реалност,но не по нашите ширини.Ако бяхме в Америка или Близкия Изток - разбирам,но трагично отговориха.Не казвам,че в България няма сексисти,има страшни животни,но да групираш като цяло мъже или жени без да гледаш индивидуално и да даваш определения е сексизъм.Истината е че Тошко е тъпа батка,но нещо каузата на сестрите за феминизъм спрямо него си куцаше отвсякъде и беше лошо режисирана.

# 785
Къде са потиснати жените в България, страната с толкова много жени мениджърки? 🤣 Тези коментари за шофирането и гласуването не знам към кого бяха насочени.
Разбирам нуждата на Ваня да се коалира със своя пол, защото ще ги издуха. Много ще се радвам да издуха Йоанна, защото ако Тошко не може да губи, не знам за нея какво да кажа. Животът не е права линия.
В реалния живот според мен Ваня повече дружи с мъжкия пол. Казвам го като жена с много приятели момчета още от малка.

# 786
Защо смятате, че Вайс е заплашвал Джери или по-скоро с какво? Уж слушах, но не забелязах такива нещо, само опитваше да я обработва Simple Smile

# 787
  • София
Защо смятате, че Вайс е заплашвал Джери или по-скоро с какво? Уж слушах, но не забелязах такива нещо, само опитваше да я обработва Simple Smile

"Ако гласуваш срещу мен, ще ти го изкарам през носа, хехехееех". Цитирам по спомен.

# 788
Като мъж искам да обвиня продукцията в сексизъм.Абсолютно унижават пола ми.Как за два сезона не намериха един мъж да може да решава пъзели.Само батки и инфуенсъри wannabe-та вкарват от мъжете.
Скрит текст:
Нека да припомня и че Борислав и за личен треньор се е пробвал преди предаването,а горкият няма кардио никакво.Наистина мисля,че държавата ни е пълна с кретени и повечето от тях се опитват да придобият популярност по форматите.Говорят за достойство,а в игрите се хитрува,а Йоанна даже ще продаде семейството си да продължи напред и ред сълзи,ред сополи.Когато ги питаха уж репресираните жени в този формат за равенството между половете аз направо се изсмях от примерите.За шофиране,за гласуване,за криене на лица.Това е реалност,но не по нашите ширини.Ако бяхме в Америка или Близкия Изток - разбирам,но трагично отговориха.Не казвам,че в България няма сексисти,има страшни животни,но да групираш като цяло мъже или жени без да гледаш индивидуално и да даваш определения е сексизъм.Истината е че Тошко е тъпа батка,но нещо каузата на сестрите за феминизъм спрямо него си куцаше отвсякъде и беше лошо режисирана.

Да припомня, че само Лазаринов този сезон се справи с нареждането на куба, а Милен в много игри показа, че е изключително добър в подобен тип игри. Тошко всъщност се представи също прилично при подреждането на числата, така че мъжете в тази част този сезон не са зле.

# 789
Тия мъжко женски спорове са блякс. Аз освен Тодор не съм чула някой да подценява жените. Всъщност и в живота никога не съм била в среда където се подценяват жените. На Ванчето й се иска да е в центъра на вниманието с тези речи за жените и равенството. Аз също предпочитам мъжка битка на финала не ми се гледат пъзели и реденв на кулички.

# 790
При всички мнения как продукцията подпирала Тодор... днес му дадоха игра, в която им е пределно ясно че няма как да спечели (сложния пъзел). И то при положение че е изправен срещу двете сестри, които точно там са най-добри, както е ясно на всички вече. Но този дуел се печеше от доста време и най-накрая го осъществиха с ясната цел Тодор да загуби. И както някой каза вече, не беше достатъчно да падне само от едната сестра, но ги сложиха и двете, ей така, за по-голям сеир и удоволствие на морално извисения български зрител, който най-накрая се оттърва от Тодор.

Има ли все още някой на мнение, че игрите не се избират според участниците? Защо днес примерно не беше играта, която Тодор игра срещу Чудомир? То е ясно де, защото сестрите там увяхваха. Обаче не, продукцията го подкрепяла.

В кое точно го подкрепиха? Че в някои игри не му дадоха наказание, за това че шмекерува, това ли е? Ок, така е, шмекеруваше. Е и? Какво произлезе от това? В някои от тези игри спечели, но в някои загуби. Има ли игра, в която може да кажете че шмекеруването му е изиграло решаваща роля за победата, без значение дали в индивидуална битка или в отборна? Ама ок, щом казвате - подкрепяха го.

Пишеш че явно са подкрепили сестрите с избора на игра.Да,  така е.Но по същият начин явно подкрепиха Тошко с избора на игра в дуела срещу Чудомир.Ясно беше че тежкият Чудомир ще има проблеми с минаването на ръце.
Освен това,  каква игра трябваше да играят Тошко и сестрите?Не могат да им дадат силова игра,  защото жените са обречени.Не е доизмислено това шоу.Сега до края ще гледаме такъв тип игри,  защото ще участват мъже и жени.Да бяха измислили начин да ограят мъже срещу мъже и жени срещу жени.Както примерно във фермата.Така ще можем да гледаме и силови битки и биткимза издържливост и с мъже и с жени,  без някой да е обречен.А сега сме обречени да гледаме само пъзели.Не че имам нещо против пъзелите,  но вместо да са само един от елементите на играта,  то играта от игри на волята се превърна в игри на пъзели.

# 791
Между другото мъжете от този сезон,ако имат топки ще излезнат срещу продукцията и ще поискат да им направят битките повече като битките между дамите.Малко или много съхраняват жените,да не ги наранят,но силните физически играчи като Чудомир,Влади,Любо та даже и Тошко вижте какви животински битки им дадоха.Кажете ми ако Чудо беше продължил срещу Тошко,как можеше да се представи занапред,при положение,че му унищожиха предмишницата и ръцете бяха целите в рани.Аз щях да се забавлявам повече,ако елиминационната беше Тошето и Чудо да събират кал с телата си.Дори бичето Тодор имаше разкъсвания по ходилото.Влади му се насъбраха доста контузии и за това реши да напусне,а беше достоен играч.

# 792
Скрит текст:
При всички мнения как продукцията подпирала Тодор... днес му дадоха игра, в която им е пределно ясно че няма как да спечели (сложния пъзел). И то при положение че е изправен срещу двете сестри, които точно там са най-добри, както е ясно на всички вече. Но този дуел се печеше от доста време и най-накрая го осъществиха с ясната цел Тодор да загуби. И както някой каза вече, не беше достатъчно да падне само от едната сестра, но ги сложиха и двете, ей така, за по-голям сеир и удоволствие на морално извисения български зрител, който най-накрая се оттърва от Тодор.

Има ли все още някой на мнение, че игрите не се избират според участниците? Защо днес примерно не беше играта, която Тодор игра срещу Чудомир? То е ясно де, защото сестрите там увяхваха. Обаче не, продукцията го подкрепяла.

В кое точно го подкрепиха? Че в някои игри не му дадоха наказание, за това че шмекерува, това ли е? Ок, така е, шмекеруваше. Е и? Какво произлезе от това? В някои от тези игри спечели, но в някои загуби. Има ли игра, в която може да кажете че шмекеруването му е изиграло решаваща роля за победата, без значение дали в индивидуална битка или в отборна? Ама ок, щом казвате - подкрепяха го.
Пишеш че явно са подкрепили сестрите с избора на игра.Да,  така е.Но по същият начин явно подкрепиха Тошко с избора на игра в дуела срещу Чудомир.Ясно беше че тежкият Чудомир ще има проблеми с минаването на ръце.
Освен това,  каква игра трябваше да играят Тошко и сестрите?Не могат да им дадат силова игра,  защото жените са обречени.Не е доизмислено това шоу.Сега до края ще гледаме такъв тип игри,  защото ще участват мъже и жени.Да бяха измислили начин да ограят мъже срещу мъже и жени срещу жени.Както примерно във фермата.Така ще можем да гледаме и силови битки и биткимза издържливост и с мъже и с жени,  без някой да е обречен.А сега сме обречени да гледаме само пъзели.Не че имам нещо против пъзелите,  но вместо да са само един от елементите на играта,  то играта от игри на волята се превърна в игри на пъзели.

Ама защо това, че е имало за подреждане елементарна картинка в рамка и с текст, изобщо се счита за някакво предимство за сестрите? Че то такъв пъзел и малко дете би подредило. Писах вече, но ще повторя - Тошко, както и Ева, не успя да преброи и запомни четири числа, въпреки че първи се затича да нарежда комбинацията. Ако не се беше забавил толкова в този етап от играта, като нищо той щеше да е един от спасилите се. Допълнително той в един момент се отказа и реши да бъде само публика, което също си беше грешка.

# 793
Какъвто и да е Вайс (скатавка, неприятен тип), Йоанна заслужава да отпадне преди него. Лазаринов и Бобката също.
Вчера ми дойдоха твърде много тези феминистки глупости, дори и от Ваня, която много харесвам. Аз пък не казвам, че финалът трябва да е женски. На финал трябва да са хора, които имат качества. Предпочитам да гледам по-интересни игри от пъзели и логически задачи. Но сигурно предимно такива ще дават, за да спечели Катя (И тук-там по-силови игри, когато тя е с предимство или имунитет).
Вчера играта не ми хареса. Тошето не падна грандиозно, поне за мен. Заслужаваше да загуби от Ваня, не от сестра/сестри. И вчера играта не беше мъжка или женска, а логическа. Ако бяха дали нещо поне с някакъв физически елемент, щеше да не изглежда толкова режисирано в подкрепа на сестрите.
Та така, чакам вече победата на Катя и ще се изненадам, ако не е тя. За Милен не бих се изненадала, но вече си клоня към Катя. Не вярвах, че могат да са толкова нагли, но май са. При всички положения (дори Ваня да спечели - моят фаворит) ще пропусна трети сезон. Мислех предаването за страшна тъпотия, затова и не гледах първи сезон. Дадох шанс на този, но съм разочарована, че всичко обърнаха на ББ. То не бяха ревове, драми, ама сестрите се обичат, ама не се обичат, мразят се, пак се обичат и опа - пак се скараха. Не ми се мисли какви тъпотии ще измислят за следващия сезон. Но без мен.

# 794
  • София
Вчера през цялото време Катя се помотваше, за да може Йо да спечели, и на топчето и на пъзела и на цифрите, за да може да вземе паричките на Тошо.
Накрая явно ѝ писна и си взе битката.
Някой игри са си чисто мъжки, но за елиминация трябва да подберат такива в които да няма значение пола.
Така ще имат равни шансове всички участници.

Общи условия

Активация на акаунт