💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 101 049
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 855
Аз пък не съм си променила мнението за Ваня. На моменти е дразнеща, спор няма, но има качества и се доказва. Подготвена е и има голямо предимство - хладнокръвна е. Виждаме, че и Йоанна е добра в игрите, но много често притеснението и нервите й изиграват лоша шега.

# 856
  • София
Искам лайф с Влади и Любо...

Аз друго Grin

# 857
Ех ,че ме  е  яд че изтървах снощи лайфа на Влади ,Ники и Тошко ,ама като съм заспала Disappointed Благодаря  на Mari_Mar ,че го е сейфнала та да ги гледаме тука тия образи .Тошко пак гол на леглото гледам ,ейй ,с ехидната си усмивчица Satisfied ,каза че
Скрит текст:
печелил на-големия мъжкар от всичките ,иронично и то .Това ме води до мисълтта ,че не е Катя или Вайс ,а точно Милен Trophy

# 858
Гледах отново промото за днешния епизод. Дават как Катя пада гадно, но май другият е Боби, не Лазаринов. Джери как реве - дали не отпада Вайс?
Лазаринов е с лошото падане. Гледах няколко пъти за да съм сигурна. Падащия е с бели чорапи, каквито има Лазаринов.
После има кадър с друг мъж с черни чорапи, който също сякаш е пред падане - Милен.

# 859
Лъвица какво 😁😁?
Омръзна ми от тоя Тошко

# 860
  • София
Вчера точно по време на съвета говорех по телефона, та исках да попитам, предложиха ли на някой да си купи имунитет и някой прие ли?
Не. Предимство, два гласа, обаждане до близките - това бяха опциите за наддаване.
Благодаря!

# 861
Малък спойлер от лайфа на Тошко снощи, върху който си разсъждавам тази сутрин Grinning :

Скрит текст:
Снощи в лайфа няколко човека попитаха Тодор кой е победителят, и той каза "Ооо това е най-достойния, най-добрия" и се смееше, Влади и Ники също се подсмихваха отстрани. Личеше си, че Тодор е много подразнен от победителя. Не знам дали някой е обърнал внимание на това.
Та се чудя кой може да е... и си мисля или Катя, или Милен. Ясно е защо не харесва Катя и защо е против нея в играта, а за Милен вчера изговори страшно много неща как не трябва да забиваш нож в гърба на приятел, как не трябва да предаваш приятелите си никога, как е нечестно и тн. Вие как мислите?

Скрит текст:
Според мен е Ваня. Личи си как и подготвят победата. Не изключвам и Йоана заради омразата към нея след предаването. Не оставам с впечатление вътре да са се хейтили чак до такава степен и трябва да има някаква причина за тоталния разпад в отношенията им. Но щом говори така значи не е Вайс със сигурност.

# 862
Определено смятам, че мъжете се прецакаха в този сезон, като оставиха жените да се съюзят.
Не ги номинираха, като ги мислехе за по-слаб противник и си ги пазиха за финал. Накрая ще има дадат
женска игра , като снощната и ще гледат с овчи поглед като Тодор.
Много ме издразни това цвилене снощи на Ваня. Взела се е много на сериозно. Мисли си, че превъзхожда
всички.
Не са номинирали жени ли? Май различни игри гледаме. Че те все жените бяха на пангара, единствено Йоана не е ходила на елиминации. А мъжете - Вайс, Милен , Боби не са и помирисвали арена самостоятелно. Изключвам моментите, когато ходиха като защитници или там, както се водеше.

# 863
Разбрахме, че формата на ушите на Тошко е заради борбата. А този масивен нос? И той ли е резултат от бойните му подвизи?

# 864
  • София
Лъвица какво 😁😁?
Омръзна ми от тоя Тошко

А, нищо, нищо, само невинни неща им мисля Grin

Малък спойлер от лайфа на Тошко снощи, върху който си разсъждавам тази сутрин Grinning :

Скрит текст:
Снощи в лайфа няколко човека попитаха Тодор кой е победителят, и той каза "Ооо това е най-достойния, най-добрия" и се смееше, Влади и Ники също се подсмихваха отстрани. Личеше си, че Тодор е много подразнен от победителя. Не знам дали някой е обърнал внимание на това.
Та се чудя кой може да е... и си мисля или Катя, или Милен. Ясно е защо не харесва Катя и защо е против нея в играта, а за Милен вчера изговори страшно много неща как не трябва да забиваш нож в гърба на приятел, как не трябва да предаваш приятелите си никога, как е нечестно и тн. Вие как мислите?

Скрит текст:
Според мен е Ваня. Личи си как и подготвят победата. Не изключвам и Йоана заради омразата към нея след предаването. Не оставам с впечатление вътре да са се хейтили чак до такава степен и трябва да има някаква причина за тоталния разпад в отношенията им. Но щом говори така значи не е Вайс със сигурност.

Скрит текст:
Дали няма общо с това, че след като почнаха да излъчват епизодите, са видели какви ги говори зад гърба им?

Но сега ми хрумна друго, Тошко откъде знае кой е победителят? Не трябва ли само 3-мата финалисти да знаят?

# 865
Довечера ако двама ще напускат ,залагам на Йоанна и Лазаринов.

Какво залагаш?Wink

# 866
  • София
Ех ,че ме  е  яд че изтървах снощи лайфа на Влади ,Ники и Тошко ,ама като съм заспала Disappointed Благодаря  на Mari_Mar ,че го е сейфнала та да ги гледаме тука тия образи .Тошко пак гол на леглото гледам ,ейй ,с ехидната си усмивчица Satisfied ,каза че
Скрит текст:
печелил на-големия мъжкар от всичките ,иронично и то .Това ме води до мисълтта ,че не е Катя или Вайс ,а точно Милен Trophy
Скрит текст:
и аз така смятам, на два пъти коментира победителя и все иронично, каза най-мъжествен, с чест и достойнство. И следващо изречение призив да не правим така, най-лошото било предателството. Така казано само един отговаря на описанието. Друг вариант е само Джери, защото и тя гоо предаде, но по-скоро говореше за мъж.

# 867
Имам предположение във финалната седмица:
Участниците са 9.
Играят 5 дни.
1-ви ден - отпада 1 - Тодор (както се видя вчера). Остават 8
2ри ден - отпадат 2ма. Остават 6
3ти ден - отпадат 3ма. Остават 3ма.
4ти ден - битка между финалната тройка. Един отпада. Остават 2ма.
5ти ден - ФИНАЛ.

Не, няма такова нещо, очевидно не сте гледали предишния сезон. Никъде не отпадат ТРИМА в един ден. А на финала останаха трима. В последния епизод са трима финалисти

# 868
  • Sunshine state
Който иска да побеждава, стига да не е някоя от сестрите. За другите ни е все тая.

# 869

Да потърся някой Владо тогава;)))

Общи условия

Активация на акаунт