💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 984
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 885
Няма голямо значение дали картинките са еднакви или различни. Защото самите парчета и напасването им е едно и също. Така че от тази гледна точка имаха голямо предимство.

# 886
Няма голямо значение дали картинките са еднакви или различни. Защото самите парчета и напасването им е едно и също. Така че от тази гледна точка имаха голямо предимство.

Да, това е така. Ами ТодАр да беше ходил и той на пъзелите, щеше да има предимство.

# 887
  • Бургас
Снощният пъзел беше по-труден от предишните- фигурите бяха по-дребни, цветовете бяха бледи, близки един до друг...Така ги видях аз. Но  това, че двете сестри имат различен стил на редене, означава, че всяка от тях е наредила не малко пъзели , и всяка знае, че това е нейният начин.

# 888
Малък спойлер от лайфа на Тошко снощи, върху който си разсъждавам тази сутрин Grinning :

Скрит текст:
Снощи в лайфа няколко човека попитаха Тодор кой е победителят, и той каза "Ооо това е най-достойния, най-добрия" и се смееше, Влади и Ники също се подсмихваха отстрани. Личеше си, че Тодор е много подразнен от победителя. Не знам дали някой е обърнал внимание на това.
Та се чудя кой може да е... и си мисля или Катя, или Милен. Ясно е защо не харесва Катя и защо е против нея в играта, а за Милен вчера изговори страшно много неща как не трябва да забиваш нож в гърба на приятел, как не трябва да предаваш приятелите си никога, как е нечестно и тн. Вие как мислите?

Скрит текст:
Според мен е Ваня. Личи си как и подготвят победата. Не изключвам и Йоана заради омразата към нея след предаването. Не оставам с впечатление вътре да са се хейтили чак до такава степен и трябва да има някаква причина за тоталния разпад в отношенията им. Но щом говори така значи не е Вайс със сигурност.

Според мен става дума за Лазаринов, защото щом Тодор е казал че е най-големия мъжкар не мисля че  говори за Милен.Всички очакват, че Милен ще спечели, но бяха казали от страницата на Игри на волята , че ще е някой който не предполагат и според мен това е точно Лазаринов. Затова и Тодор се е засмял на ,,мъжкаря" защото не вижда нищо мъжкарско в него, а и точно снощи Лазаринов го номинира.

# 889
Точно как ли пък няма да запомнят как се напасват над 50 парчета. 😁
Явно много хора смятат, че играта е била нагласена Тодор да отпадне, а пропускат факта, че той очевидно и да брои не може. Да, биваше си го за някакви силови игри, но някак си не можа да ме убеди в това колко комплексен играч е. Шмекеруваше, обиждаше, а това не е достойно.

# 890
Лелеее, ами ако наистина е Лазаринов...не знам в кой сценарий трагедията е пълна, май в този. Това ще е крах, падение. Продукцията ще се изгаври на макс, ако направят такава простотия. Отсега се възмущавам Grinning

# 891
Е тогава желанието на Ваня ще се изпълни и ще спечели жена наистина.

# 892
Чета някакви страхотни глупости и се чудя наистина ли има хора, които разсъждават така. Как пък да не запомня кое парче от пъзела къде е, ако ще да съм го редила 16 пъти. Освен ако не е от 6 парчета де. Ама страшни глупости говорите.

# 893
Еми ако е мъж, значи Милен. Няма да съм доволна и за него. Голямо бутане, голямо нещо. Една уау игра няма, един път не се представи блестящо. Все още имам тайна надежда, че ще е Ваня, а на Тошо не му вярвам съвсем. Че тя Ваня е повече мъж от останалите мъже.

че то никой не блести. реално комплексни играчи няма. а някои пък и със съвсем нищичко не се откроиха и добутаха някакси /Лазаринов, Джери/. За мен задължително трябва да има силови елементи на финала, помните миналата година какви игри бяха. Но ще ги нагодят някакси, защото колкото и да врещят женорята, няма как да са равностойни физически с мъжете. дано само не се прекали с тия пъзели и топчета. между другото Йоана не е силна на тях, някакъв мит се създаде. Само Катя е силна в това отношение.
абе пълна излагация и тъпотия ще е тази седмица, така го виждам. слаби участници, слаб сценарий, не дават кеф. даже не си дават зор много-много.

# 894
  • София
Ако Лазаринов победи ще е голям резил, ама пък той поне може да плува Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 895
Ако Лазаринов победи ще е голям резил, ама пък той поне може да плува Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Плува, бяга, издръжлив е. Ама миналата година видяхме , че победителят може и да не плува. Май май тази година пак това ни чака - победителят да е от Карнобат и да не може да плува. То не бяха хвалебствени слова за определения участник, не бе чудо.

# 896
Не се заблуждавайте, победителят е:
Скрит текст:
Тупарев

# 897
Само факта , че имаше такъв тип пъзел говори достатъчно ... вероятно не ги помнят , но друго е , когато вече си нареждал такъв , не може да се отрече ...Все едно да кажете , че битката щеше да е много равностойна , ако беше много силова и без умствени елементи 🤷♀

И аз като върла “привърженичка” на сестрите , нямам претенции кой ще победи , само да не са те 😁 сори ...

# 898
  • София
Да де, това му е единственото предимство. Щото и други бягат.
А Добата миналата година се носеше като спукан мех ако не беше спасителната жилетка.

# 899
Да де, това му е единственото предимство. Щото и други бягат.
А Добата миналата година се носеше като спукан мех ако не беше спасителната жилетка.
Не мисля, че е толкова слаб играч Лазаринов. Както се видя успя да нареди онзи прословут куб доста бързо. Смятам, че доста го подценяват, защото не е нацепен като Боби или Милен,но както се видя има си силни страни и той.

Общи условия

Активация на акаунт