💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 569
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Интересно следейки нашата анкета и нагласите, днес отпадна нашия трети фаворит за крайната победа, а напред в играта все още е този с най-малко гласове.

# 1 231
  • IT
А докато се борят другите, клюкарката Борислав кове Милен.

Как така го кове, в смисъл?
Срещу Йоана, поне така предполагам че обсъждат.Май не съм се изразила правилно😂Така е като нямам доктатура.

# 1 232
На мен не ми е ясно защо на Катя като победител вчера не й дадоха имунитет, а на Борислав днес дадоха. Пак промени на правилата в движение. Ако Катя имаше имунитет нещата щяха да са различни.
Вчера Тодор все пак имаше някакъв шанс, играта беше многокомпонентна. А днес си беше ясно, че Катя като най-слабо представила се предния път е обречена.
Имам следващ "любимец" след Тодор, който искам да изхвърчи с гръм и трясък - Борислав. Надута кифла /в буквален и преносен смисъл/ в мъжки вариант

# 1 233
Утрешната игра за имунитет ще е онази с масата и баланса, на която редят букви - Катя я спечели като игра срещу Ивайло, Любо и Димитър..
Не могат ли нещо ново да измислят? Пф.

# 1 234
  • София
Аз разбрах, че Боби кове по Милен зад гърба му.
За Йо е ясно...

# 1 235
Някакви предположения Борислав какво ще ги прави тези 800 гроша?

# 1 236
На мен не ми е ясно защо на Катя като победител вчера не й дадоха имунитет, а на Борислав днес дадоха.
Днешната игра си беше за имунитет. А вчера - елиминационна, след която не дават имунитети във финалната седмица.

# 1 237
  • София
Тези грошове са голям провал за мен.
Реално изиграха само една важна роля в целия формат до тук.
Спасиха Ваня и пратиха Тодор на дуел вместо нея. Желязната битка с Чудомир. Даже услуга му направи защото с този железен дуел ще се запомни и ще остане в историята.

# 1 238
На мен не ми е ясно защо на Катя като победител вчера не й дадоха имунитет, а на Борислав днес дадоха. Пак промени на правилата в движение. Ако Катя имаше имунитет нещата щяха да са различни.
Вчера Тодор все пак имаше някакъв шанс, играта беше многокомпонентна. А днес си беше ясно, че Катя като най-слабо представила се предния път е обречена.
Имам следващ "любимец" след Тодор, който искам да изхвърчи с гръм и трясък - Борислав. Надута кифла /в буквален и преносен смисъл/ в мъжки вариант
Дейви, Борислав победи в битката за спасение, а Катя в елиминационната. Ваня, която също спечели битка за спасение вчера получи имунитет. Не са ощетили Катя. Явно не предвиждат имунитети след елиминационни.

# 1 239
Ще ги продава с благотворителна цел на фенове около Коледните празници.

# 1 240
Ще си купи финала! 😂

# 1 241
Интересно следейки нашата анкета и нагласите, днес отпадна нашия трети фаворит за крайната победа, а напред в играта все още е този с най-малко гласове.
Мисля, че победителя се крие в карето от Ваня - Милен - Боби - Вайс.
Изненада може да поднесе Джери.
Надявам се на зрелищни битки и липса на гафове през последните две седмици.

# 1 242
Ще ги даде на този,  който го отстрани;)))

# 1 243
Някои само пишат, но не четат, а май и не гледат. Боби утре няма да участва, Лазаринов е много добър в плуването. Битката не е само плуване!

Хубава работа ама българска - това за продукцията!

# 1 244
Вече си представям Милен срещу Бобката на финал. Супер "зрелищен" финал, с "най-интересните" и "комплексни" играчи. Може би ще заспя някъде по средата.

Общи условия

Активация на акаунт