БАЗЕДОВА БОЛЕСТ - ТЕМА 11

• 20 632
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, стискайте ми палци. Петък съм отново на доктор заради болките в кръста и гърба, този път на физиотерапевт. Вече 3 г. ще стане, откакто започнаха тия болежки, то не бяха невролози, чекръкчии, какви ли не .... Само на физиотерапевт не съм ходила. Дано ми помогне, че ми се реве вече.  Не знам дали има връзка с жлезата, само споделям Sad

# 91
Успех, физиотерапията на мен много ми е помагала, дано са читави и да не ти спестят някоа процедура.
Ямр имаш ли?

# 92
Успех, физиотерапията на мен много ми е помагала, дано са читави и да не ти спестят някоа процедура.
Ямр имаш ли?

Ох, дано. Благодаря. Да, имам ЯМР, но на него нищо не излиза, само гръбначно изкривяване.

# 93
  • София
Еве, стискам палци🤗

Леми, много е странно всичко и ми писна да се занимавам по доктори. Пия Мелбек и усещам отпускане на тая болка от носа към ухото определено. Но болката в ноздрите и свръх чувствителността там си е налице. Сякаш е подута и болезнено чувствителна цялата лигавица отвътре и сухота яка. И затова нищо не помага. Имам задачки и се налага да излизам поне до колата и от нея до някъде...и това води след себе си супер студ в носа и после правя инхалация с морска вода, слагам сусамово масло, но нищо.

Уф, извинявам се на всички, че превърнах темата в носна, то проблемите в носа не може да са от щитовидната😊

# 94
Ева, опитай и с балнеолечение по нататък. То и от изкривявана може да те боли. Можеш да си направиш някаква консултация с добър неврохирург, ти не беше от София май 🤔
Аурора, то и без това в темата си пишем само ние, така че какво ти пука 😸
Иначе, това усещане в носа, не вярвам да е от нерв. Може би от всичко по малко ти се насложило, и от алергията и от синузит и от нерв.
Вчера ме болеше цял ден, нямам хрема.
Вечерта налагах сол, и понеже е в платнена торбичка завързана с конец, като загрявах в микровълновата се запали конеца и малко от плата, умирисах къщата на изгоряло 😸
И брашно с ракия налагах, по рецептата на Мереленда.

# 95
  • София
И аз искам да ги пробвам тея неща, които казваш, но ако е нерв нали не бива топло?
Кога ще минат тея неща, и дали изобшо минават се чудя или остават хронични😖
Аз имам чувството, че вече всичко, което си сложа в носа ме дразни😲😬
Леми, ти прави ли снимка?и как си днес след процедурите?

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 09:34 от Aurora

# 96
Не съм правила снимка.
Да, при възпален нерв не се загрява.
Не зная какво да ти кажа, и аз за първи път се сблъсквам с такова чудо, но като гледам как всичко живо се оплаква от синузит, може би остава хронично... 😾

# 97
  • София
Не съм правила снимка.
Да, при възпален нерв не се загрява.

И аз не съм, като знам какви опашки от болни от ковид са:(
А облекчават ли те тези процедури с топло, как си днес?

# 98
Днес положението е по-побре.
Да, точно на рентгените... Sad(

# 99
Успех, Ева, хубаво е и балнеолечение да направиш. Бях ви споменала, че се стягам да ходя в Нареченски бани, набавих си необходимите документи, имах и запазено място, но уви не можах да се освободя от работа и увиснах.
    Момичета, борбата със синусните болки е постоянна,:imp: поне за мен от доста години. Какво ли не съм пробвала, какви ли не мазила и бабини илачи не съм ползвала и продължавам да ползвам, ама ефекта е временен. Така ми се ще някой да измисли някакво лечение и веднъж завинаги да се отърва от тая гадост, ама не би. И като си помисля, че го придобих от лакомия, изядена на екс мелба в началото на октомври.Disappointed Relieved, ама така е, каквото човек сам си направи.....

# 100
  • София
А възможно ли е да има синузит без секрет? На мен носа ми е толкова сух и чувствителен в ноздрите, сигурно затова доктора унг не мисли, че имам синузит, защото никакъв секрет. Но личната каза, че според нея си е чист синузит. Не знам освен да ида за снимка, но един път бях преди около 2 седмици в нео клиник за снимка на бял дроб и беше пълно с кашлящи хора и ме е шубе.
Това хомеопатичното някой пробвал ли го е - Цинабсин?

# 101
  • Бургас
Ще мине,или това е реакция от Ковида или от този вирус със синузит,който изкарахме.
И мен много, много ме боля.
А вчера щъках без шапка и потна...и да чукам на дърво,нищо не ми стана.
Накрая имах само болка,без секрет,но носът ми от студа понякога малко протича,така си е от години.Но ако съм целя ден вкъщи,не тече.Дано сте ме разбрали,че малко глупаво обяснявам,ама не сещам как да го обясня...

# 102
И аз нямам секрет.
Аурора, ами виж, помисли си дали състоянието ти си заслужава този риск. 🤔
Миме покрай теб взех да се замислям дали не е било Ковид това, но пък малко се съмнявам, като чета какво се случва наоколо с болни. Една приятелка е в момента в болница на кислород. Sad

# 103
  • София
И аз четох много за синузит след Ковид, но не знам, личната казва, че не е било и че няма нужда от тестове:/ а аз почвам нова работа на 5-ти Януари и много се притеснявам дали ще се оправя вече, че това усещане е много отвратително. Не съм предполагала, че нос така може да боли.
Сега говорих с личната, изписа ми Тонимер Гел и още Синулан форте, това го пих вече, но ок пак ще пия😬
Каза, че лигавицата на носа се е възпалила и оттам така боли.

# 104
На мен ми е любопитно дали имам антитела, но няма да рискувам с лаборатория.
Чудесно начало на Новата година. Не се притеснявай, ще се оправиш сега покрай празниците в къщи, повече греяно вино и пържолки. 😀

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 11:40 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт