Коледата е възможна с помощта на доброто, Дядо Коледа и теб. Включи се и спечели!

• 5 213
  • 234
  •   1
Отговори
# 90
Доброто,което ще направя е да участвам в благотворителна инициатива, а за подаръци, още не съм решила,какво да взема.

# 91
Това което направих тази година е,че се включих в благотворителна инициатива на наша съфорумка за изпращането на коледни картички на деца от социални домове.

# 92
Подаръците все още не са избрани всичките, за сега само книги. Доброто, което направих е включването в инициативата за изпращане на коледни картички на деца от социални домове.

# 93
  • София
Доброто трябва да се прави всеки ден, а не само по празниците. Старая се да помагам, колкото мога. И по празниците ще го правя. Ще се грижа и за близките си.

Подаръците у нас отдавна са символични - малки неща, които ще зарадват близките ми - бонбони, специална бира, шоколад, някое лакомство. Само за дъщеря ми освен дребния подарък ще има и малка сума, с която да си купи нещо желано. Гифт картите са много подходящи в случая и затова съм приготвила вече една.

# 94
Работя в център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания, по Коледа много фондации и дарители се сещат, че съществуват такива деца, но персонала е с тях всекидневно-- грижим се за тях и ги обичаме без значение дали е Коледа или обикновен ден.

# 95
  • Вестерос
Не мисля, че е ок да се хвалим кой, къде и колко дарява.
Лично го правя целогодишно, в различни кампании, дори и на хора по улиците..
За близки купих скромни подаръци, но от сърце.

# 96
Добро правя всеки ден, винаги се намира какво и на кого. Точно днес почерпих с един хляб възрастен мъж, който ровеше в контейнера за храна, но първо попитах дали би приел.
На близките си ще подаря практични и желани неща (като видя нещо веднага знам кой ще му се зарадва).

# 97
Помагам на хората с каквото мога, но не считам, че човек трябва да го изтъква.
За близките тази година ще подаря сладки, а за децата част от подаръците вече са подготвени.

# 98
Винаги правя добро, когато мога. Удовлетворението е наистина голямо! Предишни години се включвах в училището на детето в коледните базари, а тази година ще зарадвам възрастните съседки.  За подаръците на близките още се двуомя.

# 99
Аз също смятам, че доброто, което правиш не се изтъква, а го правиш защото имаш нужда да стоплиш душата си и душата на някой друг.
На близките си ще подаря време- време да сме заедно, да правим общи неща.

# 100
Добро правя винаги в случай на нужда от такова за някой. Насреща съм за всеки който би ми поискал услуга или нещо друго. Подаръците са в процес на избиране все още.

# 101
Старая се да правя добро не само на Коледа, а всеки ден по нещо малко.
За Коледа на близките си ще подаря практични неща и хубави емоции.

# 102
За близките най-трудно избирам подаръци, защото искам да са перфектните, а доброто си го правя по всяко време на годината при всяка възможност. Поне се старая!

# 103
Според мен добро трябва да се прави всеки ден,а не само покрай празниците. А подаръците и те не са важни, достатъчно е да сме с любимите хора и да бъдем здрави ❤

# 104
Старая се всеки ден да правя добрини. Така съм устроена, така го чувствам. На най-близките ще подаря символични подаръци, любовта и вниманието си.

Общи условия

Активация на акаунт