Коледата е възможна с помощта на доброто, Дядо Коледа и теб. Включи се и спечели!

• 5 213
  • 234
  •   1
Отговори
# 75
Включих се в благотворителна инициатива за подаръци за деца за Коледа .
Ще зарадвам родителите си със семеен календар и скреч карта на България, че обичат да пътуват .

# 76
По природа дъм добър човек и обичам хората и животните, надявам се така както давам добро и да получавам, е не винаги се получава. Дано Дядо Коледа донесе здраве на всички.

# 77
И аз като съфорумката Lunatichka92 се включх в благотворителна инициатива, разказах и на детето и то прояви емпатия. Изслушах съседка, смятам да подаря малки пакети с храна на възрастни съседки. За близките още нямам идея какво да подаря, но със сигурност ще споделим заедно празника.

# 78
Помагам когато и с каквото мога

# 79
  • Mediterraneo
Помагам на приятелка, останала без работа. Не приема пари, дори под формата на заем, та правя други дреболии за нея.
За Коледа на всеки ще има по нещо дребничко, разбира се.

# 80
  • София
Помогнам, когато мога, но не се хваля с това.
Подаръците тази година ще са книги, шоколади и вино. Вече са купени, но предстои да ги опаковам. За децата ще има и кукла Барби и кола с дистанционно, но останаха да ги взема в последния момент преди празниците.

# 81
  • БГ
Какво добро, знам само, че няма да е едно! ✌
От утре до Коледа има 25 дни, за много добрини! 🤗
Задължително ще се включа в организирани благотворителни базари и инициативи, ще помогна на възрастни комшии в подготовката за празнична трапеза, ще направя украса в офиса, ще купя малки подаръци и почерпка за колегите, ще зарадвам момчетата с желани подаръци! 😍

# 82
  • Горна Оряховица
Ще помогна на малката с ученето.
Здравеее

# 83
  • Велико Търново
Няма да спирам да правя добро, това е най-доброто нещо което мога да направя!

# 84
Добрите дела са, за да се вършат, а не да се говори за тях. Simple Smile Каквото съм направила или ще направя, винаги предпочитам да запазя за себе си.
На близките си смятам да подаря споделено време, защото виждам, че това е едно от нещата, което ни липсва най-много напоследък.

# 85
Мисля, че човек всеки ден може да проявява добрина в малки жестове към близки, познати и непознати. Не е задължително доброто да се прави явно, планирано и организирано, понякога спонтанните прояви на добрина могат да зарадват някого и дори да променят съдби.

# 86
  • София
Опитвам се да помагам всеки ден на едни страхотни възрастни хора, дали много на страната ни и да направя живота и работата им по-лесни.

# 87
Подсигурих работа на три жени, приех ги в екипа си и съм доволна, че помагам.

# 88
  • in Wonderland
Ще даря кръв.
Подаръците за децата все още ги избираме.

# 89
  • София
Да сторя добро за мен означава да зарадвам и помогна на някого в нужда, бих дарила играчки и дрехи. За Коледа ще подаря уютна атмосфера и емоции на близките ми, ще ги зарадвам също с практични и желани подаръци, опаковани и избрани с много любов.

Общи условия

Активация на акаунт