Коледата е възможна с помощта на доброто, Дядо Коледа и теб. Включи се и спечели!

• 5 213
  • 234
  •   1
Отговори
# 60
Тази година за моите приятелище купя гривнички ръчно направени с благотворителна кауза

# 61
Винаги, когато мога върша добри дела. Помагам на всеки, който мога и ще продължавам да го правя! Подаръците, които ще подаря на близките ми (семейството) ще бъдат - това, което са си пожелали. Времената са такива, че по-добре да се подари на човека, това от което има нужда.

# 62
Още мисля какви да са подаръците. А добрини правя импровизирано в ежедневието, рядко ги планирам.

# 63
  • Пловдив
Доброто трябва да е ежедневие - мила дума, внимание, търпение Simple Smile
Подаръците ще са предимно торбички с вкусотии, повечето домашно приготвени меденки с помощта на дъщерите ми - всяка година с нетърпение чакат Голямото цапане по приготвянето им Simple Smile

# 64
Вече съм купила подаръци за близките си,за всеки по нещо което ще ги зарадва.Включвам се в инициативи и пращам DMS за болни дечица.

# 65
За децата подаръците са отдавна готови. Ще направя коледни торбички с плодове и дребна играчка за децата от квартала.
За добро - правя, когато мога, без повод. Понякога дарявам кръв безвъзмездно. Това ми пречиства тялото и душата. Тази година за съжаление е трудно.

# 66
Всяка година подаряваме подарък на дете в нужда, а за близките ми подаръците тази година ще бъдат топли пуловери.

# 67
Какво добро ще направиш до края на 2020 г.
Вечего направих, купих качествени очила на моят свекър.

и какво ще подариш на близките си за Коледа?-на детето играчка, на съпругът-дрехи.

# 68
Пека Коледни бисквитки за комшиите.
На близките ще подаря желани подаръци.

# 69
Не смятам,  че трябва да правим добрини само преди такива светли празници,  а постоянно.
Подаръци вече започнах да купувам - който каквото си е пожелал.

# 70
Добро се прави по всяко време на годината.Помагам винаги, когато някой има нужда от помощ ,понякога материално ,а друг път с думи вдъхващи кураж и спокойствие.Подаръците още не съм взела ,но ще се постарая да са най-желаните.

# 71
Помощта и добрините трябва да се случват всеки ден, а не само по Коледа. Да сме здрави, ще си подарим нови, щастливи моменти заедно!

# 72
Добро се стремя да правя постоянно, и на всеки, който има нужда, с каквото мога помагам. Подаръците отдавна са избрани и веча са опаковани.

# 73
Помагам и аз,на кой с каквото мога. Последно помогнах на един възрастен човек с бутилките с вода,които си беше напълнил.
Подаръци още не съм купувала.

# 74
Помагам на бабата на ММ всеки дем. Тя е на легло.
Още не съм решила какво да им купя.

Общи условия

Активация на акаунт