Коледата е възможна с помощта на доброто, Дядо Коледа и теб. Включи се и спечели!

• 5 213
  • 234
  •   1
Отговори
# 45
На близките ще подаря дрехи, обувки, нещо за дома, от което се нуждаят, някакъв деликатес и лакомство.

# 46
Вярвам в Доброто и в това, че се връща! Не обичам да споменавам какво съм направила,но  не след дълго са ми се случвали много хубави неща.Последното добро, направихме със съпруга ми- една съседка(възрастна жена) си беше поръчала и й докараха дърва за огрев.И тя милата сама започна да се мъчи да ги прибира с една кофичка.За 30мин. ние й ги прибрахме.Благодарноста в очите на жената и милите думи....това ми стига!💟
Подаръците- още не са купени, но са набелязани.Скоро ще се заема с тази задача!

# 47
  • София
Доброто се прави без да се изтъква. А на близките си ще подаря желаните от тях подапъци, както и време да имаме общи положителни преживявания.

# 48
  • София
Ще продължа да помагам на бездомничета. Подаръците още не съм ги измислила, единият ще е тениска на любим отбор.

# 49
Ще подаря дрехи в дом за деца.За моите близки съм избрала да подаря подаръчни ваучери.

# 50
  • Елхово
Постоянно купувам на сина ми и приятели без повод неща, на които биха се зарадвали и имат нужда! Винаги успявам да ги зарадвам!

# 51
  • София
Ще се грижа за семейството си и ще им сготвя нещо вкусно!

# 52
Доброто го правя всеки ден и на всеки с каквото и  с колкото мога помагам.Подаръците отдавна са избрани и купени 😊💝Не съм забравила никого и за мен не е важен подаръка, а самия жест.

# 53
  • Пазарджик
Добро трябва да се прави целогодишно,не само по Коледа.Важното е да си добър човек и истински,а постъпките ще личат.Подаръци още не съм купувала,защото все още се лекувам от последствията на ковид.Каквото и да успея да взема ще е от сърце и обич.

# 54
  • Пловдив
"Добро" правя постоянно,а не само покрай празниците.
Не планувам предварително - просто се случва Simple Smile Мога ли да помогна - правя го, независимо дали човекът насреща е близък, познат или просто някой, който съм срещнала.
Повечето от подаръците вече са купени - за роднините - книги.
За най-големият племенник ще има и дрехи (тези дни ще го водя по магазините, да си избере)
Средният племенник освен с книга, ще зарадвам и с едни тетрадки на някакъв влогър, който следи.
Най-малкият племенник ще зарадвам с конструктор Лего, книжки за димната моторика и такава с български народни приказки.
За моите деца има книжки и Лего сетове.
Мъжът ми си счупи дисплея на телефона и понеже е и рожденик в началото на януари, ще получи ново устройство.
За приятели и колеги ще приготвя пакетче с меденки и коледна чаша със смес за горещ шоколад.
На близки дечица ще подаря също книжки.

# 55
  • Стара Загора
Какво добро ще направиш до края на 2020 г. и какво ще подариш на близките си за Коледа?
Доброто  винаги възтържествува.
Аз съм на принципа - направи добро , за да видиш добро.
Непрекъснато правя добрини за моето семейство и моите близки.
Най-голямото добро е да се държа топло и приятелски  Innocent с тях и да ги обгрижвам с любов Sparkling Heart
На близките си вече съм взела някои неща , защото работата ми през Декември е свързана с предстоящите празници и е доста натоварено.
На майка ми и баба ми съм взела книги Ribbon (като техните подаръци ще трябва да се допълнят), а на баща ми ваучер от строителен магазин(да не правя реклама), защото му предстои ремонт в жилището, а той винаги ще влезе в употреба.Bowtie

# 56
Надявам се поводи за добро да пресичат пътя ми и да имам възможности да откликна.
Материални подаръци тази година ще получат само децата във фамилията: енциклопедии и игри за конзола.Simple Smile

# 57
Добро правя целогодишно,а близките си ще зарадвам с малки сантиментални подаръчета 😊🎁

# 58
  • на последния етаж
Ще направя изненада на близък. А за семейството коледните порадъци ще бъдат играчки и книги.

# 59
  • Габрово
Винаги помагам както и с каквото мога. Тази година подаръци ще има само за децата, вече са  избрани.

Общи условия

Активация на акаунт