Коледата е възможна с помощта на доброто, Дядо Коледа и теб. Включи се и спечели!

• 5 213
  • 234
  •   1
Отговори
# 30
Какво добро ще направиш до края на 2020 г. и какво ще подариш на близките си за Коледа?

Ще остана вкъщи, за да помагам на детето в онлайн обучението и пасивно да "помагам" за по-малко заразени. Коледните подаръци за семейството са според това кой какво си е пожелал. За детето - микроскоп, за мъжа ми - парфюм. За другите роднини още мислим....

# 31
Помагам винаги, когато мога и съм в състояние да помогна. Децата още не са написали писмото си до Дядо Коледа.

# 32
Когато има кутии с дарителски кампании в магазините, оставям рестото е тях.

# 33
  • София
Доброто, което ще направя до края на годината е да си стоя вкъщи и да спазвам правилата, като по този начин се надявам да опазя моето и здравето на околните.
Тази година основно ще се подаряват пакети с коледни сладки.

# 34
Какво добро ще направиш до края на 2020 г. и какво ще подариш на близките си за Коледа?

Ще се включа в дарителска кампания в един дом. На близките не съм решила още какво да подаря, но си пожелавам най-вече да сме здрави, пък подаръците ще ги измислим.

# 35
За доброто, което съм правила или мисля да направя, не се говори. Прави се и се забравя през цялата година, а не само по празниците.
С подаръци ще зарадвам най-близките. Такива са ми възможностите. Ще се погрижа за коледната атмосфера у дома и за трапезата.

# 36
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Подготвям всяка година дребни подаръчета за деца в един дом.
На близките си ще подаря желаните от тях подаръци.

# 37
На близки и роднини ще подаря буркани с домашни сладки. Такъв е планът.
Доброто го правя винаги, когато мога, не само по Коледа.

# 38
Опитвам се да правя по малко добро всеки ден ❤️ подаръците наполовина са готови, още малко ми остана,но ще се поръчват онлайн.

# 39
Опитвам се всеки ден да правя нещо добро за хора или животни. От няколко години каня за Коледа у нас възрастна съседка, която е изоставена от дъщеря си. Подаръци си правим често и празниците са по-особени за нас с други, нематериални неща. Ако можех, бих подарила здраве на всички добри хора. На лошите не Simple Smile

# 40
Помагам на хората с дребни неща ,винаги когато мога
На близките ми ще подаря внимание, любов, ръчно приготвени сладки, баница..

# 41
Добротата е в изненадите.
Ще подаря любов и подаръци.

# 42
  • Пеликания
Аз чакам, за да мога да даря пак кръв. Толкова много хора има, които имат нужда, а толкова малко хора го правят.
Подаръците тази година, заради пандемията ще бъдат по-скромни, но вярвам, че най-близките ще се зарадват и малките жестове.

# 43
  • София
Старя се винаги да съм добра и човек!
Подаръци за близките - задължително нещо практично или козметика, за децата - играчки.

# 44
Добро вече направих миналата седмица .Цяла седмица готвех на родителите си.Мамабеше с племонията двустранна и аз готвех.Старая се винаги да правя добро ,защото знам че е ннай-важно и скъпо за този който го получи.Децата вече получиха коледните си подаръци от Черният петък в Имат. Я за себе си и моят мъж желая здраве и още много години живот двамата да имаме заедно.

Общи условия

Активация на акаунт