Коледата е възможна с помощта на доброто, Дядо Коледа и теб. Включи се и спечели!

• 5 213
  • 234
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Смятам да участвам в благотворителна кауза. На близките все още не съм решила какво да подарявам😊

# 16
Постоянно участвам в благотворителни базари, дори утре ще направя още един превод.
Участвам в една коледна инициатива, в която подаряваме подаръци на дечица с увреждания.
За дъщеря ми искам да купя "Learning tower" , защото е на годинка и сега е моментът, стига само да имам финансовата възможност. За съпруга ми ще подготвя нещо символично, но с много любов. Вероятно една от онези кутии с 365 късмета, от които да тегли всеки ден по един през следващата година.

# 17
  • Благоевград
Закупих благотворителен календар в помощ на бездомните животни, също и текстилна торбичка. Пращам ДМС когато мога. Старая се да правя добрини целогодишно. Simple Smile
Все още не съм решила какво да подаря на семейството си. Само за мама знам, че ще бъдат книги.

# 18
Помагам на хората с дребни неща ,винаги когато мога
На близките ми ще подаря внимание, любов, ръчно приготвени сладки, баница..

# 19
Помагам с каквото имат нужда и ако имам възможност. Подаръци още не съм избирала. Гладам подаръците да влезнат в добра употреба и най-вече да са желани. За мен важното не е цената, а усмивката, която ще донесе.

# 20
Доброто нося в себе си и не съм спряла да давам добро на най -близките си хора.
Имам едно мъниче в нас, на почти 4 години , той ми беше Коледния подарък преди 4 години. Ще го зарадвам с играчки с любимите му герои от Бен 10 и едно хубаво Лего. 😊

# 21
Какво добро ще направиш до края на 2020 г. и какво ще подариш на близките си за Коледа?
Най-доброто, което ще свърша за семейството си е, че ще отделя целия месец за тях. За пръв път от много години няма да работя през декември и ще се грижа за детето си. Пандемията ще ми даде време за близките ми и ще прекарам празниците заобиколена от любимите си хора. Подаръците все още ги мисля, детето има писмо за Дядо Коледа и ме улеснява, а за другите ще търся полезни и практични подаръци, които да ползват с удоволствие.

# 22
Какво добро ще направиш до края на 2020 г. и какво ще подариш на близките си за Коледа?

В момента съм физически и емоционално заета със семейство, баби, дядовци! Правя и ще продължа да правя добрини за тях, защото те имат нужда, аз също, понеже ги обичам!
Годината беше много лоша и за нас, както за много други семейства, но с отдаденост, човечност, самообладание ще се справим!
За подаръци не съм мислила... за съжаление все още не съм на тази вълна. За първи път ще ги мисля в последният момент.
Желая много здраве на всички потребители и техните семейства!

# 23
Старая се ежедневно да помагам на хората, които имат нужда. Това е един вид порив и като го почувствам го правя-на един с пари, на друг, с физическа помощ, съвет или друго нещо.
На близките ми хора съм подготвила подаръци от които имат нужда и ще ги зарадват.

# 24
  • sofia
Доброто, което ще направя до края на тази година е да продължавам да пазя себе си и най- вече ближните хора и тяхното здраве, като спазвам всички мерки и се съобразявам с правилата, както винаги до сега. Желанието на близките ми е да притежават домашна хлебопекарна и това ще бъде моя подарък за тях.

# 25
Да си добър е призвание, а не начин за харесване от околните. Хората трябва без да им бъде поискано нещо, да се притечем на помощ, с някой съвет, разбира се ако си заслужава, защото има много хора, които колкото и добро да им бъде направено, продължават да се държат неприятелски и да не те харесват. Аз се старая да помагам на хората

# 26
Не чакам края на годината или Коледа, за да направя добро, както и не си водя статистика какво съм направила. Старая се да помагам, когато мога. Благотворителните базари са добра идея за желаещите.
За близките ми съм подготвила дребни подаръци и играчка за племенника. Simple Smile

# 27
Подпомагам с дарения една ветеринарна клиника, която освен домашните ни любимци, лекува и бездомни животни. Подаръците за Коледа ще бъдат символични.

# 28

До края на 2020 г. съм решила да си шия гоблена, че ме успокоява и от това следва, че ще е добро за всички.
Подаръците ще са според желанията им.

# 29
Малки добрини правя през цялата година, когато видя че мога да помогна. На малкия ще подарим или конструктор или писта с колички. Ще го оставя сам да си избере каквото иска, а пък после дядо Коледа ще му подари точно това, което е харесал Wink

Общи условия

Активация на акаунт