Коледата е възможна с помощта на доброто, Дядо Коледа и теб. Включи се и спечели!

• 5 213
  • 234
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Старая се да правя добро всеки ден. Тази седмица намерих портфейл с пари и документи в автобуса и намерих човекът и му го върнах.
За подаръци - само за детето съм купила за сега, за другите още обмислям.

# 226
  • Варна
Не знам какво добро ще направя, обикновено когато имам възможност просто го правя. Често пращам смси за кампании, помагам на възрастни хора, на хора в нужда.. Добрите дела се крият и в големите, и в малките действия, не винаги са планирани предварително.
Подаръците са готови - играчки за децата и за ММ, домашни курабийки, късметчета и чаши за останалите близки.

# 227
Помогнах на възрастен човек да пренесе багажа си.
Купих подарък за сестра ми, за другите от семейството предстои да купя.

# 228
  • добрич
Старая се да правя добро през цялата година - винаги когато имам възможност помагам на хора, които нямат. Доброто е у теб и трябва да го носиш не само на празници. А днес моето добро, че е да усмихна дъщеря ми , да и направя коледни меденки и да бъдем цяла неделя заедно, да се радваме на семейния уют и топлина...

# 229
Често раздавам дрехи и играчки. Когато имам възможност и хранителни продукти също.
Повечето подаръци са купени. За всички роднински дечица взех освен основните подаръци и такива с коледни мотиви.

# 230
Раздадохме старите си играчки, помогнахме на възрастната ни комшийка да се подготви за зимата. Всеки ден е хубаво поне по едно добро дело да свършиш. С подаръците за близките още не сме готови, но ще са неща, които ще им донесат радост!

# 231
  • София
Винаги помагам на хората около мен с каквото мога. За тази година съм почти готова с подаръците за Коледа, само я чакам с нетърпение да дойде, за да  донесе повече радост на семейството и не само.

# 232
  • София
На работното място парите за подаръци са в благотворителната кутия.Дарявам за децата.
Подаръци нямам за близките.

# 233
Включих се в благотворителна инициатива, която бяха подели синът ми и още няколко младежи от училището му.  Подаръците ги избирам според нуждите на близките ми. Един има нужда от нов телефон, друг от фитнес принадлежности, а трети от планински обувки.

# 234

Изтеглени са тримата късметлии, които печелят GiftCard на стойност 20 лева.
Това са:

slan4ize_76
Tiffany А
DimiLoca

Честито! Party Time

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 10.12.2020 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на GiftCard и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички потребители за участието!

Общи условия

Активация на акаунт