Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 755
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Oх, аз харесвам и Керем, и Джан.. но не ги виждам в общ проект. Някак ми се вижда, че Джан е зациклил в ромкома и изиграва всяка роля горе-долу по един и същ начин, последния му проект загуби интереса ми накрая... а Керем е като ЗВЯР, играе брилянтно и драмата, и комедията. Коренно различни са, не могат да се сравняват, но, според мен, Керем е по-склонен да експериментира и с партньори, и със сценарии, и с жанр.. а Джан след РП сякаш застана на едно място, не знам... не искам да играят заедно.
Би ми било интересно да видя Керем с Демет Йоздемир, тя също много израстна професионално след РП.

# 76
  • София
Като заговорихме за химични екранни двойки, мен така ме хвана яд за Айбуке и Фуркан. На това казвам похабена екранна двойка. Толкова да си пасваха и така да окепазят сценария и всичко. Надали скоро ще ги видим пак заедно в общ проект. Мен това ми е най-големият страх в нашия случай с Ханде и Керем. Така де... беше. Обещах си повече да не се кахъря за независещи от мен неща.
На ВАС Хандето на мен Аллън
Как искаше Кире пак да играят заедно само...не беше късмет ейй

# 77

За гледалите БШАГ искам да ги питам как им се стори този триъгълник аз от тая фигура не са отървавам обаче...като белег на челото ми стана особено след ЗИ

# 78
Аз, да ви кажа, съм против повтарянето на екранни двойки сякаш.. винаги го има сравнението с първия път, винаги има едни очаквания, а може да има разочарования.. а и не се знае дали втория опит би бил толкова сполучлив колкото първия..

# 79
  • София
Аз се шегувах за Джан и Керем, нямам никакви мераци да ги гледам заедно. Всъщност доста рядко се получават добри мъжки тандеми. Арас и Чаатай бяха такъв според мен. Сега в Чукур също Арас с Баръш са супер според мен. В “Черна любов” Бурак и Каан бяха страшни, но там Каан ми беше по-любим, нищо че беше лошият.

# 80
Аз, да ви кажа, съм против повтарянето на екранни двойки сякаш.. винаги го има сравнението с първия път, винаги има едни очаквания, а може да има разочарования.. а и не се знае дали втория опит би бил толкова сполучлив колкото първия..

Просто проекта така трябва да е избран,че да е по добър от предишния!
Сценаристите спят масово обаче и това играе голям минус винаги

# 81
Аз се шегувах за Джан и Керем, нямам никакви мераци да ги гледам заедно. Всъщност доста рядко се получават добри мъжки тандеми. Арас и Чаатай бяха такъв според мен. Сега в Чукур също Арас с Баръш са супер според мен. В “Черна любов” Бурак и Каан бяха страшни, но там Каан ми беше по-любим, нищо че беше лошият.

Каан закуси с Бурак в тоя сериал,но аз винаги съм казвала,че неговия талант е висш пилотаж.Обожавам го Каан просто като Емир ето защо искам Керем да пробва да изиграе нещо подобно ще го направи добре определено защото в Мите имаше такъв заряд на психопат

# 82
Съгласна съм, ако подберат добре сценария, проекта като цяло, и надградят миналия такъв.. мисля, че би се получило, но във сходни проекти.. не знам.

# 83
  • София
Съгласна съм и с двете ви! Проблемът според мен е, че продуценти и екип разчитат на успеха на екранната двойка от миналия път и подценяват качеството на проекта. Ще дам пример, но не с двойка, с конкретен актьор и роли. Например, Арас беше брилянтен във “Вътрешен човек”. И като започна “Ямата”, в началото си мислех “ама то същото”. Доста подобен ми се стори като вайб. Обаче Ямата се оказа успешен сериал, с голям потенциал. И Арас реално се надскочи. И двата му проекти са успешни, като теглим чертата. В турското кино не се сещам за много екранни двойки, които са повторили. Йозге и Джан последно. Но не съм гледала първия им общ проект и не мога да сравнявам. В МГ ми харесаха, но я нямаше тази химия като при нашите, например.

Просто проекта така трябва да е избран,че да е по добър от предишния!
Сценаристите спят масово обаче и това играе голям минус винаги

# 84
Влизам да се разпиша в темата, а сте изписали вече 6 страници. Тъкмо прочетох старата и гледам да не изоставам, че после нямате стигане. Чета преди работа, по време на работа и след. Stuck Out Tongue

А Керем го искам с нашата мома иначе...  Smile

# 85
Бърборанке,Арас мога да го хваля дни и няма да ми стигне речта! За мен това е най-добрия актьор в момента безсъмнение нищо,че съм фенка и на други и подкрепница това не е актьор той е роден да е актьор в него има нещо покъртително извънземно
За мен той е хамелион виж това го има и в Буура Гюлсой който навсякъде е РАЗЛИЧЕН
Нил и Керем са пример затова примерно три пъти работят заедно няма проблем с повтарянията аз никакви стига да си струват!

# 86
Бърборанке, Йозге и Джан нямат и не са имали химията на нашите.. самата Йозге е малко по... "дървена", красавица е голяма, но играта й е еднотипна в първия и във втория им проект. Имало е надграждане, но не е нещо уау. Промяната голямата (не само визуално) е в Джан. Но нямат химия, все са като братче и сестриче, а на мен такива екранни двойки не ми се гледат. А за МГ бях с голямата кошница тръгнала, очаквах нещо по-добро и от РП. Накрая в темата на МГ не ме търпяха, защото се оплаквах от сценария и вялата актьорска игра. Ама и аз съм една ...🤦‍♀️
Искам да гледам взривоопасна химия като на Керем и Ханде. Да се изпиват с поглед, да се събличат с поглед, да се обичат с поглед... дори и да няма целувки между тях химията е толкова осезаема, та ме кара да изтръпвам като ги гледам просто.. ❤ а и двамата са надарени с неземна красота, как няма.. привличането се усеща и през екрана и направо ме кара да мечтая (да не чува ММ! 😃, и той ме кара да мечтая, ама това е друго)

# 87
Благодаря за новата темичка.
Благодаря и за линк предоставен от гугутка.

# 88
  • София
Диди, напълно съм съгласна за Арас. Аз правя разлика между hot мъж и талантлив актьор. Баръш и Фуркан, например, ги харесвам като мъже. Мой тип са. Не мога да кажа, че са ми толкова неземно добри като актьори обаче. Арас е друго нещо. Но откакто открих Керем, Арас в моите очи си има конкуренция. И да ти кажа честно, Керем го измести от почетното първо място. Ще се опитам да обясня защо - в излъчването на Керем има нещо мъжкарско, което ми липсва при Арас. Това първо. Второ, гласът. Тембърът на Керем ме омагьосва. Трето, нито единият, нито другият са мой тип като мъже. Арас така и не успя да ме влюби в себе си като мъж. Прекланям се пред таланта му, но не мога да го харесам като мъж. А Керем, след като загледах “Почукай на вратата ми”, го обожавам и като мъж. Но не заради баклавата, ‘щото е голям красавец или друга външна черта, просто е толкова добър актьор и харизматичен мъж, че ме зашемети и още ходя замаяна. Арас го няма този ефект върху мен. Така че съвсем логично слагам Керем на първо място. Simple Smile Иначе и двамата са чок талантливи, но Керем ми е по-любим.

А за Каан като Емир ми взе думите. И аз искам да видя Керем точно в такава роля. Мисля, че много ще му пасне и ще се влюбим в него въпреки лошотията му. Simple Smile

# 89
Диди, напълно съм съгласна за Арас. Аз правя разлика между hot мъж и талантлив актьор. Баръш и Фуркан, например, ги харесвам като мъже. Мой тип са. Не мога да кажа, че са ми толкова неземно добри като актьори обаче. Арас е друго нещо. Но откакто открих Керем, Арас в моите очи си има конкуренция. И да ти кажа честно, Керем го измести от почетното първо място. Ще се опитам да обясня защо - в излъчването на Керем има нещо мъжкарско, което ми липсва при Арас. Това първо. Второ, гласът. Тембърът на Керем ме омагьосва. Трето, нито единият, нито другият са мой тип като мъже. Арас така и не успя да ме влюби в себе си като мъж. Прекланям се пред таланта му, но не мога да го харесам като мъж. А Керем, след като загледах “Почукай на вратата ми”, го обожавам и като мъж. Но не заради баклавата, ‘щото е голям красавец или друга външна черта, просто е толкова добър актьор и харизматичен мъж, че ме зашемети и още ходя замаяна. Арас го няма този ефект върху мен. Така че съвсем логично слагам Керем на първо място. Simple Smile Иначе и двамата са чок талантливи, но Керем ми е по-любим.

А за Каан като Емир ми взе думите. И аз искам да видя Керем точно в такава роля. Мисля, че много ще му пасне и ще се влюбим в него въпреки лошотията му. Simple Smile
Препоръчвам ти да пробваш с Озан Долунай опознайте се на когото показах до сега Дженк не е излезнал от филма,но ти не си по драмите....
Блу знае за какво говоря най-добре!
Аз мога да бъда без проблем разревана от Арас,Керем,Илкер,Каан,Къван и Кенан без никакъв проблем и Озан го постигна това в ЗИ въобще сядаш и мислиш героя на мен това ми е много важно този който гледам да ми действа да ме тресе тия ме покориха с по нещо определено...
Забога обичам да анализирам върху мъката и страданието тези все са направили така,че да го правя да не говоря,че и лоши ги обичах например Йиит и Емир
Винаги съм си мислила,че няма да харесам никой както Керем да ,но съм грешала как стана и кога стана и аз не знам,но ето повече от година съм върла Долунайка

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 00:17 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт