Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 948
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Бърбиранке, това е националната телевизия, като БНТ1, тя най-вероятно има държавно финансиране и сигурно за това рейтинга не и е толкова важен. Нооо там мисля, че има абсолютен бан за целувки, прегръдки и т.н. пък били те и от космоса.

# 301
  • Кърджали
БРО, това е държавният им канал, нашето БНТ.Те са финансирани от държавата и нямат проблема да мислят за  рейтинга. Не че и те не спират сериали, но е по-рядко.. Но в този канал най-много да видиш държане за ръце. След сватбата... При тая цензура на Ердоан.

Писали сме заедно с Paterina

# 302
  • Пришълец
На годежа нещо са намръщени от страната на Еда, но Серкан го приема много насериозно щом е взел със себе си най-близките си - майка си и верните приятели. Като ще спазват традицията, разчитам да е докрай и да не са пропуснали частта с подсоленото кафе. Отсега ми е смешно като си представя Серкан Sweat Smile

Снощния фраг е много вълнуващ, наистина. Неслучайно за по-малко от денонощие достигна почти 2 млн. гледания.
С каква категоричност Серкан изрича Гитме, сега е ред на Еда в момента, в който получи прилично обяснение в любов да отвърне със същото. А не просто разни хапливи подмятания от рода на ”искаш цял живот да съм влюбена в теб”... тези вече не минават Naughty

# 303
Фрага много ми хареса.
За първи път от както ги разделиха се развълнувах и нямам търпение за новия епизод,  а в събота няма да мога да гледам Sad

# 304
  • Кърджали
2млн гледания Не само Серкан се е Затъжил май за любовта им.

Този път няма остроумни коментари.
Повечето са впечатлени от думите на Серкан:Погледни ме в очите, спомни си за нас.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 12:43 от Aлекcандрa

# 305
Ами аз след като изгледах всички сериали на Керем, започнах с тези на Ханде. Днес подхванах ,,Дъщерите на Гюнеш". Ханде и тук е много, ама мноого красива. Ролята ѝ на Селин много се различава от тази на Еда и ми е интересно да я гледам в различна светлина. Имам желание да изгледам и някои от филмите на Керем, но да видим кога ще стане Grinning

# 306
Много,много ми хареса фрага.Чакам с нетърпение събота и мисля,че ще успея да гледам онлайн с Вас BlushBlush

Дано само не заседнат,че нали това е обичаен сюжет в дизитата GrinningGrinning

# 307
Много ми липсва любовта им на мен. Ама тази откритата, като при подаряването на звездата. Повярвайте ми, тогава и аз се почувствах окрилена, а за Еда/ Ханде направо не ми се мисли... 😍 Керем, когато играе роля на влюбен мъж е просто... божествен. Не че в другите си роли не е, но за тази конкретно оставам без думи всеки път. А Ханде с тези големи, молещи за целувки очи... неземна хубавица е!
За мое огромно съжаление няма да гледам епизода онлайн.. затрупана съм с работа, с проекти, крайни срокове и на малкия гледам да обръщам внимание вечер...

# 308
Аз само пускам тази хубост тук 😍😍😍

# 309

И аз само споделям това видео, много ми допадна. Нещо различно от тъжните, които гледаме в последно време.

# 310
  • Плевен / София

И аз само споделям това видео, много ми допадна. Нещо различно от тъжните, които гледаме в последно време.
да...показва гняв, разочарование+ любов

# 311
Сряда е, не е събота. Frowning1

# 312
Продължавам да размишлявам Satisfied Два въпроса от предстоящия епизод ми се забиха в главата:

1. Как ще се пренаредят акциите в холдинга, след решението на Селин (каквото и да е то)?
2. Асансьорът?

И по-конкретно - акциите на Серкан всъщност са на сем. Болат, така че не знам дали след изневярата на Алптекин няма да има някакви трусове в тази посока Rolling Eyes Другите 45% си остават в Ефе, т.е. в бабата. Ферит изглежда стабилен и големият въпрос е какво ще стане с дела на г-жа 5%, както я нарекохте Kissing Smiling Eyes

А асансьорът сега малко ме напрегна, защото ако бабата знае, че Еда има клаустрофобия и не влиза в затворени пространства, а от друга страна иска да отмъсти за сина си или да попречи на сватба между внучка ѝ и Серкан... прехапвам си клавиатурата, но защо да не причини инцидент с този асансьор и така да отстрани Серкан и покрай него и Еда да пострада...Пу, дано Айшето не се е сетила за такъв вариант! Защото се запитах къде е този асансьор, на къде са тръгнали двамата и защо точно сега Серкан реши да лекува Еда...

# 313
  • Пришълец
...
Повечето са впечатлени от думите на Серкан:Погледни ме в очите, спомни си за нас.
То и аз съм сред тях, думи пронизващи те в сърцето направо Cupid Толкова искрен и сигурен в чувствата си, готов на всичко за нея. Вече няма нищо премълчано, нищо, което да не могат да превъзмогнат щом са заедно. Романтичен робот, романтичен...

Магия*, това със звездата беше невероятно, един от миговете в които бяха само те двамата, любовта истинска и споделена (а не за пред хората), времето сякаш беше спряло Nature Dizzy И към целувката съм без никакви претенции, че е кратка и прочие.

Аз никога не гледам онлайн, трудно се настройвам, пък и трябва да наредя све налични устройства пред мен. Обичам да чета коментарите на спокойствие по време на епизода и след него, едва тогава да си пусна епизода и аз.
Като цяло всички вълнения свързани със сериала са ми нови, да тръпна в очакване на поредния епизод не ми се е случвало преди

# 314
  • София
Хайде аз малко да ви развеселя, като ви покажа, че дори тежките и тъжни сцени могат да бъдат забавни, ако сменим речитатива и сложим други думи в устата на героите:

Общи условия

Активация на акаунт