Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 486
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 225
От Самсунг е наградата ( оная..еее). Аз съм гледала наградите от миналата година и съм играла тая година( не за леглото). Като знам как се надува това легло, съм много скептично настроена..( имам спомен как по плажа хора с такива пуфове гонят михаля..сиреч..събират въздух за леглото)

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 12:32 от Nil desperandum!

# 226
Влезте си в профилите, там пише дали печелите. Аз бях забравила за играта и сутринта регистрирах, нямам мейл, но профила ми пише, че печеля Simple Smile

# 227
  • Пловдив
За тези, които нямат имейл, че са спечелили! Вчера регистрирах бележка и когато видях, че всички имат форми си влезнах в профила и бележката вече я нямаше, а вчера беше удобрена. Регистрирах я пак и преди малко получих съобщение че и аз съм с формичка.

# 228
Бройките спечелили форма ги слагат в победители

# 229
  • София
Аз също нямам мейл, но като си влезнах в профила на София мел веднага изкочи формата за попълване.

# 230
Имам 1 код за Ракутен и 1 за Хбокс, разменям за капачки от КК.

# 231
Другия път ще регна бележка в София Мел за кутия изненада. Интересно ми е какво ще са сложили. Надявам се да не е брашно, ръкавица, престилка, точилка, а наистина да е нещо изненадващо приятно.

# 232
Раницата от Леко

Merelenda, в правилата на София мел пише какво съдържа кутията изненада. Брандирана купа, ръкавица и още не помня какво.

# 233
  • София
Другия път ще регна бележка в София Мел за кутия изненада. Интересно ми е какво ще са сложили. Надявам се да не е брашно, ръкавица, престилка, точилка, а наистина да е нещо изненадващо приятно.
- 200 бр. кутии с изненада, съдържащи брандирана меламинова купа, метална кутия, ръкавица и кърпа София Мел.

# 234
Да, не е тайна какво съдържа в кутията Grinning пише си черно на бяло в общите условия. Хич не ми е присърце този меламинов съд, ама и формата за сладки едва ли ще е нещо, което си струва.

Мултикукъри всички си имаме, а хлебопекарна в България няма нужда. Ползвах такава в чужбина, където не се продаваше хляб. Не виждам смисъл да се мъчиш да правиш хляб вкъщи в България, където можеш да си купиш пресен за 1 лев.
Но пък въпреки всичко участвах с 1 бележка. Едва ли ще регна повече. Доста се чудех коя награда да избера.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 13:31 от ALMIRRA

# 235
И аз съм с формичка от София Мел. Донесоха ми е леглото от Самсунг, вече нищо не чакам.

# 236
  • оттам, откъдето започва България
В крайна сметка аз не разбрах дали всички спечелили формата за сладки участват в тегленето на другите награди. Thinking

# 237
Да не би наистина, избраните за формичка да не ги включат към останалите награди

# 238
В крайна сметка аз не разбрах дали всички спечелили формата за сладки участват в тегленето на другите награди. Thinking
Мисля да им пиша и аз това се чудя, но нали избирахме накрая в стъпка 3  вид награда но като си влезнах в профила пише че с тази бележка печеля форма значи като печеля с тази бележка трябва да регистрира друга за другите награди ли? Пиша им и ще кажа какво са ми отговорили

# 239
  • Sofia
Възможно ли е? Тази награда е бонус в случая, така мисля. Аз нямам мултикукър, имам си Еър фраер, хлебопекарна също нямам участвам за нея, макар че меся нещо всеки ако не то през ден, питки, баници... Награди са, това са избрали това раздават, телевизори и телефони не раздават, то тия дето раздават ги дават на фамилията и аз ги искам ама няма🤪

Общи условия

Активация на акаунт