Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 361
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 105
  • Враца
https://bg-mam.ma/p/1275591/42036004
 Има номер започващ като моя, но нямам смс така че най не съм аз.
В куинс ваучерите има завършващ номер и име като моето, но и от там ще чакам обаждане. Не смея да се зарадвам.

# 3 106
Няма ме и мен в Куинс, но така е писано. И аз мисля,че не трябва печалбата да е на живот и смърт.Гадно е че има манипулации, но това е живота. Иначе в Куйнс се включих късно в неделя, защото бях забравила че изтича играта и тук видях Станимир да ни напомня.
Иначе и аз като дамата,която каза че желаните награди винаги ме подминават, но аз играя за тръпката.

# 3 107
  • София
Печелившите от играта да Бочко и ДМ http://www.bochko.bg/promo/
И тук ме няма.

# 3 108
В куинс ваучерите има завършващ номер и име като моето, но и от там ще чакам обаждане. Не смея да се зарадвам.
В Куинс можете да си проверите дали сте вие, като си влезете в профила.

# 3 109
  • Враца
isis6 благодаря ти, наистина ме има. Много съм щастлива, защото много рядко печеля. В куинс играх точно с 4 бележки. ММ няколко пъти забравяше да вземе касова бележка след покупка на сок, иначе да съм имала още няколко участия.

# 3 110
Един ваучер от Куинс и за мен Blush
Не са ми звъняли, попълнен ми е адресът в профила, сигурно затова.Grinning

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 17:40 от Пебълс

# 3 111
В Куинс спечелих ваучер с 1 участие. Останаха ми пари включих се за телевизор. ММ спечели ваучер с 1 регистрация и на него му останаха пари и него включих за телевизор.
От Лидл спечелих ваучер само с една регистрирана бележка.
Във всички игри, които ми харесват участваме аз и ММ с по една бележка - разчитам само на късмет.
Станимире, забрави колко хора се оплакаха, че не могат да спечелят раница от КК, а ти колко спечели и до последно искаше кодове. Същата работа и със последната игра на КК. Спечели и трите награди и пак до последно търсеше кодове. Забрави и от Пумбер с колко награди си. От Загорка с посланията спечели и миналата година и тази също се похвали. Та като не спечелиш и веднага решаваш, че има конспирация и манипулация /изключвам клана Пеневи/. Не исках да го пиша, но от доста време все някой като не спечели и решава, че другите мамят.
От днешните тегления нищо не печеля, но само да съм здрава, не са били моите игри.
Успех и здраве на всички!

# 3 112
Аз не се сърдя, когато не печеля.
Просто се ядосвам на себе си, че съм смотана и виждам как други печелят от семейни участия, а аз не смея да регистрирам никой, защото нали... не е честно. Сякаш на някой му дреме.

Иначе си знам за себе си, че има ли затишие, идва нещо голямо. И не мрънкам.
При предното затишие /2-3 месеца/ спечелих телефон. В малко игри играя, та ми е хубаво като ме подминат няколко награди и се падне нещо по-голямо.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 16:49 от Merelenda

# 3 113
Аз даже няма да правя равносметка за 2020,щото съм с 3-4 награди. Няма ваучери,няма Милка,Каменица,Куинс,Шуменско,Загорка... нищо! Ама здраве да е,дано другата година е по-успешна за всички!
Вчера ни се падна КО за кутия,но едва ли ще намеря.

# 3 114
Синя птичка, Станимир помогна на много хора да се сдобият с раница от КК. Много бързо забравяте доброто и наблягате на кусурите.

# 3 115
За мен лично не е измама да регистрираш когото си искаш от роднините си ( щом си платил продукта ) ,но лично аз няколко пъти съм регистрирала мама ама сори ама тя никога не е видяла съобщението от вайбър/смс , никога няма да седне и да чака доставчик. Тъй че ми се струва ангажиращо да регистрирам когото и да било освен себе си.
Не ми е гадно, но честно изумявам се когато съм със сто участия , наградите са 500/600 и ме няма. Примера за мешките ами бях с поне 50 бележки ,защото ги хапвам, за по 50/60 ст. Не ми трябва мешка, просто принципно го казвам. Иначе всеки е свободен да се сърди, но както каза и съфорумка не всяко участие гарантира печалба.

# 3 116
  • Бургас
За Куинс имах 2 бележки. Цяла седмица мислих на себе си ли да ги регистрирам за 1 участие за телевизор или едната на мен, другата на ММ за по едно участие за ваучер. В неделя реших, че се отказвам от телевизора и днес и двамата с ММ сме с по един ваучер. Чакам някой да ми благодари за телевизора 😁

# 3 117
Да сме живи и здрави игри ще има пак. Да вземат капи, флорина, БББ да конкурират малко.... Всички сме клиенти на Куинс, да предложат нещо по... така да купуваме и от тях.

# 3 118
  • Пловдив
Аз вече съм казвала, но регистрирам само себе си - мъж ми е такъв карък, че просто няма шанс да спечели (от 6 бутилки Кола, аз изкарах 2 ваучера за Тефал пролетта, останалите 5 или 6 стека регистрирах на него - нито 1 не спечели Joy )
Затова и тогава беше последната регистрация в игра от негово име - просто няма никакъв смисъл Joy
Имам си теория, че късметът му се е изчерпал, когато ме е срещнал, а моят обратно - компенсира ме, след срещата Joy Joy Joy

Късмет на всички в игрите през 2021 и дано повече организатори обръщат внимание на "печелившите" Simple Smile

p.s. Няма ме за ТВ, а бях с няколко участия. И в Милка ме няма, традиционно.
Тофифи не трябваше ли и те днес да публикуват?

# 3 119
  • при късмета
Да сме живи и здрави игри ще има пак. Да вземат капи, флорина, БББ да конкурират малко.... Всички сме клиенти на Куинс, да предложат нещо по... така да купуваме и от тях.
Няма да е лошо ВВВ да пуснат игра, защото единствения вкус, който взимаме различен от куинс е ягода-банан, а само ВВВ го пуснаха. Капи също взимам, когато има игра, изобщо сокове непрекъснато има вкъщи. Флорина почти не взимам, но пък може някой нов вкус да открия, който се харесва вкъщи. Например детето откри кактуса на куинс при предишната им игра и си му е един от любимите, а друга марка не го предлага.

Пепси тази година изобщо нямаха игра. Дребни награди, но пък много и има повече доволни.

За протокола май нямам голяма  награда тази година. Но може и да не помня, аз никъде не ги записвам. Даже имейли трия като получа наградата, че съм натрупала 7-8 страници в пощата, с такива, които не мога да изтрия и като ми трябва нещо пада голямо търсене

Общи условия

Активация на акаунт