Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 918
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Canada
Селесте, благодаря, имаме Hug Даже две агенции имаме, в Бургас и в Горна оряховица, плюс човека от фирмата, която внася колата Grinning Преди малко се обади, каза че се надява утре да освободят контейнера.

Мари, дано намерят решение!

Бубе, всичко ще е ок!

# 1 651
Фонс, митнически агент трябва ли ви за освобождаване на колата?
Къде ме върна, Селесте? Преди 17 години това бачках....

# 1 652
  • Euskal Herria
Мари, на мен ми изписаха един спрей. Със синузит съм, но всичко е капсуловано (тук ги водят кисти), нямам ни хрема, ни секрети.

# 1 653
  • Canada
Има кой да тормозя значи ако се наложи Grinning

Показвам ъпгрейднати пиде, със спелта ги направих, оцениха се Grinning

# 1 654
  • София
Идеално изглеждат fonce, рецепта давала ли си?

# 1 655
  • дядовата ръкавичка
Ни пиде, ни спелта знаех, та ходих да се ограмотявам Blush

И ММ го водя Imp по доктори. Умирам от смях с ЛЛ, вика "Доведете го", водя го аз Simple Smile и заставам да чакам пред кабинета, а докторката "А, влезте, влезте и вие, да му пазите страх" Simple Smile. Абе, като тригодишен ми е.

# 1 656
Днес никаква ме няма. Две страници препрочетох докато вдяна кои са тия японци и за какво се борят!
После си викам я Фонс вместо пица написала пиде. Ама, когато го прочетох втори път разбрах, че съм научила нова думичка. Обаче на спелта вече ме загубихте Joy
Отивам да си направя кафенце (скръстен емотикон)

# 1 657
  • Canada
Айяла, повечето са като тригодишни Joy Надявам се, че нямате повод за притеснения!

Бъни, по тази рецепта ги правих

Лютеничка, суджук, кисели краставички и кашкавал сложих отгоре за разкош Blush Пропуснах жълтъка и сусама.

# 1 658
  • Бургас
Фонсе, Пиде-та и аз правя, показвала съм я тук. Голяма питка правя.
Но ми хареса и твоят вариант.

# 1 659
Мари, пила съм Геломиртол при болки в гърдите и наченки на кашлица, по препоръка на приятел. Мисля, че спаси положението.

Понякога малко ми липсва лудницата, свързана с митническо освобождаване на товари.

Днес се усетих, че ъгълчетата на устните не ме болят и опъват. Погледнах, заздравели са. Бях взела един уж супер стик за устни, от който нямаше видим резултат и добре, че се счупи на първата седмица, та го изхвърлих. Grinning Тогава си взех първия попаднал ми стик от дрогерията... държах само да е безцветен. Падна се на Palmer's. Беше ми постоянно под ръка, нанасях по няколко пъти на ден и сега, 10 дена по-късно, виждам ползата от него.

# 1 660
  • Бургас
Лин, при мен още не е отшумяла болката и като отворя малко повече устата, да захапя ябълка примерно, усещам все едно се цепва наново. Коричка вече не образува, но подозирам, че дълго време ще имам белег.

Нашият внос е освободен днес, чак не ми се вярваше. Като се струпат няколко почивни дни и митничарите могат само да се радват, че шефът има достъп само до моя телефон и всички приказки ги чувам само аз Joy

# 1 661
Селесте, усещането беше същото... когато си миех зъбите, когато започвах да се храня. Не вярвам да остане белег. Щом вече няма коричка, значи се е изгладило, остава да изчезне зачервяването.

Кво се радват митничарите, най-интересните неща ги чуваш само ти. Grinning  Grinning

# 1 662
Добро утро!

Ммм, Фонс, пидето изглежда разкош, много обичам 🥰

Бубе, стискам палци да няма нищо притеснително.

Маре и при теб да отшумяват оплакванията!

Вчера имах много хубав ден. Оставих Сузи, видях се с приятелка,  после кифлите идваха у дома на чай. 2 часа минаха като 2 минути, толкова не можем да се наприказваме.

За вечеря правих талиатели с доматен сос и кайма,  запечени на фурна с моцарела. Идеш и ривеш 😂🥰

За днес планът е мързел на квадрат. Евентуално ще скокна да си взема колата довечера,  ако е готова. Много нещица има да се оправят по нея, ама така е като си избирам кола по фацата само 😂 Честно казано за всичко,  което изброи майстора (безумен раговор водихме,  в който той ми обясняваше неща, които грам не разбирам 😂), сумата ми звучи приемлива.

Спорен ден, банда!

# 1 663
Добро утро и от мен.
Като се разговорихте за балсами за уста- искам да похваля марката Спаситель. Уви, в нашия град никъде не се предлага.

# 1 664
Добро утро.
Днес уж съм в отпуск,  обаче доста задачки имам. Мъжът ме ядоса рано-рано, защото абсорбаторът на село ни е развален,  купихме нов, но отлежава вече две седмици в кутията. Не е като да е свършил нещо друго и да не му е останало време и като казах, се разсърди. Пубер!
Хубав, слънчев и усмихнат да е денят ви.

Общи условия

Активация на акаунт