Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 913
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 665
Добро утро!

И моят план днес е да мързелувам. Е, ще направя нещо за хапване и стига толкова. Нещо нямам настроение тези дни, смотано ми е...  но пък времето вчера беше много хубаво. Дано и днес да е такова.

Хубав ден! Heart

# 1 666
  • на Мелмак
Добро утро!

Така добре се наспах..... Мммм Simple Smile
Мариновах едни крилца, пия кафе, мързела ще ми е до обед, после на работа.
Али, да я оправят и да си я ползваш!

Бубе, как си?

Лин, обади ли се? Не разбрах Wink

# 1 667
Слънце напича вънка и от сега е над десет градуса. Почвам да разбирам южното полукълбо как посрещат Коледа и Нова година на плажа Joy

Една мусака на бързо ще спретна за обяд и после разходки навън и мързел. С това плановете за днес се изчерпват.

Бубето, искаше палци за днес - стискам!

Хубав ден!

# 1 668
  • Germany
Бубе, стиснати палци и от мен!
При нас е мрачно и студено. Уикенда го дават да прехвърчи сняг, но дали и колко не е ясно. Днес трябва да пооправим къщата, че утре ще имаме гости с преспиване. Официално разрешиха едно семейство да ти дойде на гости и да преспи, та няма да сме сами на НГ.
Хубав да ви е деня!

# 1 669
Добро утро Simple Smile
Ети, не съм, нали казах Simple Smile

# 1 670
  • Canada
Добър ден и от мен!

Какво ще приготвяте за утре вечер, момичета? Търся идеи и вдъхновение, аман от едене Joy

# 1 671
  • дядовата ръкавичка
Попаднах на тази тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=813628.300
Има добри идеи.
Хареса ми едно пушено ветрило http://vkusnoikrasivo.com/recepy/591/%D0%9F%D1%83%D1%88%D0%B5%D0 … D0%B8%D0%BB%D0%BE , но ще го правя догодина Simple Smile.

Синът замина днес да празнува с приятели. Не бях съвсем съгласна, но не мога да го спра. Дано са разумни.

Много ми е криво за хората в Хърватска Pensive

# 1 672
Фонс, бонфиле ще правя аз, цяло, вкусно и става готово за 30 минути.
Малката иска въздушна салата - много е пипкава, ако помага ще я има.
И пържолки в плик ще сложа, защото бонфилето изчезва за секунди.

# 1 673
  • София
Като се разговорихте за балсами за уста- искам да похваля марката Спаситель. Уви, в нашия град никъде не се предлага.

мари, ако кажеш, ще ти купя и ще ти пратя по Еконт?

# 1 674
Ние за НГ ще сме у едно приятелско семейство. Две или три двойки ще сме, няма да е голямо събиране. Пържолки, салати и мезета ще има със сигурност. За мен е достатъчно. Всяка Нова Година остава храна и се събираме да дояждаме на другия ден. А и с това ядене като за последно ми писна.

# 1 675
Ние май ще сме на пица и торта, това каза кумицата, че и се прави. На мен понеже нищо ме ми се прави няма да споря 😂 Нямаме план още де, утре ще го мислим.

# 1 676
Ето рецептата за бонфилето. Споделям я, защото много ми харесва, лесна е и щом аз я правих няколко пъти без грешка, значи е елементарна Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=TMuaLpiT4qY

# 1 677
Али, одобрявам вашето меню! Yum

# 1 678
Фонсе, аз години наред правих това: цитирам от готварската книга:
Скрит текст:
Цитат
Печено сочно свинско на rire

Единственият начин, по който получавам сочно свинско е като го пека в плик. Оставам предварително месото да пренощува в марината - вино или бира, соев сос, кетчуп, мед и лимон, подправки на вкус, после бум в плика залято с допълнително мазнина и след два часа имам свинско със страхотен вкус. В отделен плик си правя гарнитурата - картофи, моркови и гъби нарязани на шайби осолени и овкусени с червен пипер, чубрица и масло.
Флорче
Искам да похваля сочното свинско на Рире. Освен нейната гарнитура (картофче, морков и гъби), направих и една плодова – ананас, ябълка и сушени кайсии, задушени в малко масло, която много добре се върза с месцето. Сосчето от месото също е чудно.
От както се научих да правя виенски шницели сме на тях. Таз година отново.

# 1 679
Добър ден и от мен!

Какво ще приготвяте за утре вечер, момичета? Търся идеи и вдъхновение, аман от едене Joy
Дългата рокля, коктейла в ръка и пред камината.

Общи условия

Активация на акаунт