Искам да кажа ... (177) през декември 2020

• 74 894
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 725
Фонсе, искаш ли за подарък един келп?

# 1 726
  • Euskal Herria
Добро утро!
Весело посрещане на празника, момичета!

# 1 727
  • Germany
Весело посрещане на НГ и от мен!
До 9,00 спах, а си легнах рано. Дано устискам довечера до след 12,00. Тази година са забранени фойерверките и ако заспя преди това, хич и няма да се събудя Simple Smile

# 1 728
Аз имам нужда от нещо за косата. Ноктите ми са добре. Колаген бих пробвала също.
Откакто стана ясно, че не всеки магнезий приспива, не смея да рискувам.
Сега ще търся да се образовам какво е келп... май някви водорасли бяха Simple Smile

# 1 729
Аз успях да си напазарувам. Имаше доста хора, но минах бързо. Работеха и повече каси, за разлика от друг път. Сега пия кафе с мляко и се чудя какво да облека за довечера. Нещо семпло ще е със сигурност, все пак ще е домашна обстановка. Не че съжалявам, в последните години взех да предпочитам Новата година да е именно с тесен кръг приятели, в домашна атмосфера.

Весело посрещане на Новата година! Нека бъде по-добра, успешна и ползотвора от сегашната! Всичко лошо да остане в 2020-та!  Бъдете здрави!

# 1 730
Весело посрещане на новата година!Нека оправдае очакванията и надеждите ни за нещо по-добро!

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 14:36 от Ренко

# 1 731
Ох, какъв сладур 😍

Посланието ми харесва, ама не го разбрах 😁😊😂

# 1 732
Играчката,Румянке 😊🧐!

# 1 733
Аз съм ... забравила 😊😊😊
Да го нацелуваш!

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 07:24 от rummi_pl

# 1 734
Бяхме на закуска при сестра ми, избрахме тоалетите за довечера и сега айляк. Чух се с братовчедка ми, при нея вече е 2021, според нея новата година изглеждала по-добре за сега и да сме я посрещали спокойно. Stuck Out Tongue Winking Eye Имаме още няколко приятели, при които ще дойде по-рано 2021 и смятам да чуя и тяхното мнение, та да знам довечера да гърмим ли шампанското или да чакаме директно 2022. Joy

Във всеки случай искам от сега да ви пожелая весело посрещане довечера! А през 2021 ви пожелавам да сте здрави вие и семействата ви! На търсещите работа им пожелавам да намерят най-подходяшата за тях в най-скоро време. На тези, които мечтаят за дете, да посрещат 2022 с бебе на ръце. Тук е момента да пожелая леко раждане на снахата на Бубето. На пътешествениците (тук включвам и себе си) пожелавам много пътувания без рестрикции  и нека имаме възможност да посетим най- красивите и вълнуващи места по света. На кариерно-ориентираните (и тук се включвам Grin ) ни пожелавам много професионални успехи и развитие. На Лин специално ѝ пожелавам ново двуколесно. Sunglasses
И въобще на всички ви пожелавам да сбъднете поне една своя мечта през 2021-ва година!

# 1 735
  • На брега на реката
Ренко, много сладък шефа! С каф да му намачкам бузанките! Heart Eyes

Благодаря, Ем, много мило! Присъединавам се, към твоите пожелания!  Heart
Ще очаквам, още мнения за новата 2021 г.

Весело да ви е, момичета!  Heart

# 1 736
Ренко, много сладък шефа! С каф да му намачкам бузанките! Heart Eyes
За мен пръстчетата на крачетата, моля!

# 1 737
  • Бургас
Тук е чудно време, посъбрахме вит.Д. Получих си и коледния бонус, та мога да броя годината за успешно приключила.

Ем, така хубаво си наредила пожеланията, че просто се присъединявам наготово Simple Smile
Пожелавам на всички ви весело посрещане на 2021. Да ви донесе това, което 2020 не успя.

# 1 738
  • Mediterraneo
Весело посрещане, момичета!
Аз отдавна направих салатите, тортата и баклавата са готови от вчера, довечера само баницата ще направя. Изобщо не съм се счупила от шетане, сега даже сме на разходка. После ще гледаме някой филм. Ще посрещнем новата година по бг време, че в 12 наше трябва да сме по къщите, вечерният час е строг.

# 1 739
Ренко ме посъбуди със загадката 😁 и успях да приготвя меню за довечера.
С децата мазахме и клепахме. Нагласихме салатки, месце, а малката направи страхотна баница с късмети (по рецептата на Светалчо, да се чувства поздравена 🤗)

Весело посрещане, нека новата година да е щедра и добра. Здрави да сме и щастливи!

Отивам да се окъпя и да си сипя, че кое време стана 😁

Общи условия

Активация на акаунт