Звездни компромати - Декември'20

• 244 966
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 555
Ооо, с Ариана Гранде и Дженифър Хъдсън. Мале, с какво сме заслужили тази нова коледна песен?

# 556
Ол ай уонт фор Кристмас ис юююю, Санта! Grin
Марая е духът на Коледа! Какво е Коледа без Марая? Joy

Тя намаше ли цял албум с Коледни песни или нещо се заблуждавам? Може да се профилира само в тази насока.

# 557
Ариана Гранде както винаги с това нейното маниерничене. Преиграва с това да се прави на много сладка...

# 558
  • Пловдив
Новата коледна на Марая никак не ми харесва.

# 559
Аз няма да си направя труда да си я пусна. Ако я засека по някоя музикална тв ще ѝ дам шанс.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 14:13 от mariat

# 560
  • София
Готина песничка, забавлявах се. Ама Марая са направили на възрастта и килограмите на Ариана.

# 561
малко ни бяха толкова години мъка с предишната ѝ песен.....
а Марая ми е отврат. такъв глас, а толкова евтинджос...

# 562
# 563
И аз хич не я тача Ариана. Страшно ми е пренавита, въпреки гласовите си данни, заради тома поемане на въздух и мяцане е ужас. Бас хващам, че Мерилин Монро и е кумир, даже я има на клип да пее Diamods are a girl best friends. Само, че едната къде е другата къде е.

П.С. Мерилин ми е може би най-любимата звезда завинаги, може би затова мнението ми е такова. Моля никой да не се обижда. Simple Smile

Анелия е пълен тапигьоз. Grinning Обаче ми е безкрайно сладка на мен, въпреки изцепките.

# 564
От лични впечатления-Анелия е много естествена и земна . На живо също изглежда много добре.

# 565
Как няма да е сладка Парис Хилтън с нейните милиарди долари...! Yum

Между другото,когато я осъдиха на един месец затвор заради шофиране в пияно състояние,тя се уговорила със шефа на затвора да излежи присъдата си под домашен арест,но съдията разбрал за тази уговорка и пратил полицаи в дома,които я откарали обратно в панделата. Laughing Това ми го разказа българин живеещ в Щатите.

# 566
  • София
Анелия Добромира днес има имен ден, и мама и тати са пуснали прочувствен пост в Инстаграм.

# 567
  • Пловдив
Гло с холтер, че малко и прескачало сърцето...нали разтрогна годежа? Гледам пак пръстен...
Скрит текст:

Симона и гаджето...в сайт пише, че ще ставал баща на внучето на Гло...бременна ли е Симона?
Скрит текст:

# 568
Симончето с тези филтри изглежда по-възрастна от майка си.

# 569
и двете така са се замазали, че....

Общи условия

Активация на акаунт