Звездни компромати - Декември'20

• 244 965
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 570
Глория с уста като Мара.
 Дъщерята с ретро вежди

# 571
А трябва ли да се снимаш с холтер? Аман вече от напъните им да използват всяко нещо, за да са център на внимание.

# 572
Снимат всичко - от системите в болницата до умрелите си бебета. Явно изпитват нужда да информират за всичко и да им се съчувства.

# 573
Наблюдавам, че много започнаха и корона вируса да използват, за да са обект на внимание. Това вече е болестно състояние да не може кротко да си стоят някои хора, без да изпитват невротична нужда да са център на внимание в Интернет...

# 574
Фелисити наистина с вьзрастта се е променила много.
Тя беше май две седмици в затвор.
Сетих се за епизода в който Алън се сърдеше на Чарли,че не е дошъл да го извади от ареста .Чарли му отговаря -Че какво толкова все пак това е ареста Бевърли Хилс ,бил съм много пъти там.Можеш да се договориш с охранителя за разни работи.Та и Фелисити сигурно в такъв е била😊

# 575
Загледах Черешката на тортата по Нова и Ваня Щерева.... да беше пратила Инстаграм аватара си да участва, че да не е такъв шок

# 576
Трябва вече да ги филтрират и по предавания, че да можем да ги разпознаем. Joy

# 577
Според мен в някои предавания ги филтрират. Например Андреа винаги е филтрирана, когато я дават по ТВ, може би това й е условието, за да даде интервю.

# 578
  • Пловдив
То па, ако не даде ще е голяма загуба Confused  Ама явно народа иска сеир.

# 579
Колко са напред технологиите или аз колко изоставам. Не знаех, че  и на живо може да се филтрират.

# 580
Изоставаш:hugs:
От години камерите имат филтри. Даже и в БНТ. Последният път като попаднах на предаването  "БНТ на 60", лицето на Драго Драганов беше гладко като бебешко дупе.

# 581
Мариана Попова и фемили с Коледна снимка
Скрит текст:

Момичето в средата гаранция не е нейно.Другите две деца са с коледни дрешки..

# 582
  • Sofia
Това е неговата дъщеря .

# 583
Колко са напред технологиите или аз колко изоставам. Не знаех, че  и на живо може да се филтрират.
Имаше едно предаване (май при Карбовски) с Лили Иванова. Толкова беше филтрирана, че приличаше на езерна фея-видение.

# 584
Геновефа Анастасаки (Дженифър Анистън) с баща си 1975 г.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт