Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 502 060
  • 6 648
  •   1
Отговори
# 1 860
За съжаление тати загуби битката с рака… На останалите, борещи се с тази коварна болест, и техните близки, желая късмет и кураж…

# 1 861
Съжалявам много, много. Прегръдки за теб

# 1 862
  • София
Sad мир на душата му! Толкова бързо... съболезнования... 😔

# 1 863
Съболезнования... Да е светъл пътят му нагоре.... Nature Star

# 1 864
За изготвянето на етапна епикриза за ТЕЛК заплаща ли се на ЛЛ и колко?

# 1 865
Искрени съболезнования Sad Светъл да е пътят му и дано бащите ни са на по-хубаво място...

# 1 866
Моите съболезнования hope_21, мир на душата му!

# 1 867
За съжаление тати загуби битката с рака… На останалите, борещи се с тази коварна болест, и техните близки, желая късмет и кураж…
Хоуп, моите съболезнования! Светла му памет. Няма думи, които да ти помогнат.

Буболина, на мен не са ми искали никакви пари за документите за ТЕЛК. В интерес на истината, не са ми правили и етапна епикриза, защото ЛЛ не е човекът, който знае какво става и не е специалист по онкология или по хирургия. Прилагала съм другите документи, тези от химиотерапиите, епикризите от болница и резултатите от  скенерите. ЛЛ ми даде направление към хирург, той ми подготви нещата за лекарската комисията, а те - за ТЕЛК. За нищо не съм плащала, както писах, защото нали сме освободени от потребителска такса. Така беше всичките пъти, докато не ми се изчерпаха дните, за които ТЕЛК може да ми дава  болнични.

# 1 868
Съболезнования, hope_21...
Бъди силна и вярвай, че е на по-добро място, където няма мъка и болка. Hug

# 1 869
Здравейте, съболезнования на всички, загубили битката!
Аз прочетох предната тема на един дъх , сега започнах тази, понеже майка ми е с рак на стомаха според гастролога от вътрешно отделение, но чакаме епикризата от гастроскопията, скенера и хистология. Междувременно са дали рецепта, но не разчитаме първото лекарство. Познато ли ви е?

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 10:54 от m i

# 1 870
Хелидес е лекарството. За киселини. От рода на Омепразола

# 1 871
hope_21, искрени съболезнования! Да почива в мир татко ти, на вас много сили и кураж, животът трябва да продължи...

# 1 872
hope_21 , съболезнования,толкова бързо....😔😔😔

# 1 873
hope_21 , съболезнования,толкова бързо....😔😔😔

Благодаря на всички… Да случи се наистина бързо. Но поне знам, че мъките му траяха за малък период от време…

# 1 874
Съболезнования, hope_21!

Общи условия

Активация на акаунт