Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 501 276
  • 6 648
  •   4
Отговори
# 3 060
  • Пловдив
Моя ЛЛ също не преглежда ,а праща смс с код за PCR и ,чак след като е отрицателен преглежда.
Да киха и кашля от алергия хубаво,ама температура ?!

# 3 061
А ако е положителен PCR, какво прави?

# 3 062
Дава направление за пулмолог или изписва лекарства по телефона.

# 3 063
На мама лекарят също преглежда чак след отрицателен пср. АКО Е положителен, дава направление  за пулмолог.Докато нашия личен,който и е на детето сто пъти ни е правил тестове,лекува ни и в момента и хич не се и впечатлява,че си с Ковид.

# 3 064
... Дотук със сигурност отбелязах двама души, които са се справили успешно-бащата на Норе и Uncommon. Може да има и още, разбира се, и дано да има... Май и в двата случая става въпрос за лечение в чужбина.. Поправете ме, ако греша,  но това ми навява други мисли... Че лечението в чужбина вероятно е по-адекватно. Много ще се радвам да ме оборите,  всъщност..
Мъри, да добавя и мъжа на левскарката, и той е добре, и все така да е. Със сигурност има и други оправили се. Ето майка ми, преди много години два пъти беше оперирана от рак на гърдата и й мина изцяло, никога не се стигна даже до разсейки. На мен и в БГ ми беше адекватно лечението, хем на общо основание и само в държавни болници, но просто не посмяха да режат. Понякога е до късмет. Всъщност всеки път е до късмет.

Зиги, толкова се радвам, че майка ти е добре! Щом вече дава указания - оправя се жената. Wink

# 3 065
Благодаря, Uncommon! Оправи се тя, но аз съм с положителен тест от снощи, днес потвърден официално.
Но съм добре, направиха ми снимка, пия си лекарства и това е.

Още нямаме документи от Токуда, не били готови, онкокомисия утре щяло да има. Ами поне епикризата можеха да дадат...

# 3 066
Да бе, нали 29-ти беше датата...
Оправяй се сега ти, да не те мислим...

# 3 067
Бързо и безпроблемно оздравяване, Зиги!

Моята леля са я приели в болница снощи с ковид, с дихателна недостатъчност.

Много болни има пак около нас…

# 3 068
Благодаря!

Ти успя ли да заведеш баща си до лаборатория?

# 3 069
Да, сега излизат резултатите. До тук кръвната картина изглежда добре, утайката е завишена, но ме много над нормата. Чакаме още crp и разни туморни маркери и кръвен тест за ковид.

# 3 070
... Дотук със сигурност отбелязах двама души, които са се справили успешно-бащата на Норе и Uncommon. Може да има и още, разбира се, и дано да има... Май и в двата случая става въпрос за лечение в чужбина.. Поправете ме, ако греша,  но това ми навява други мисли... Че лечението в чужбина вероятно е по-адекватно. Много ще се радвам да ме оборите,  всъщност..
Мъри, да добавя и мъжа на левскарката, и той е добре, и все така да е. Със сигурност има и други оправили се. Ето майка ми, преди много години два пъти беше оперирана от рак на гърдата и й мина изцяло, никога не се стигна даже до разсейки. На мен и в БГ ми беше адекватно лечението, хем на общо основание и само в държавни болници, но просто не посмяха да режат. Понякога е до късмет. Всъщност всеки път е до късмет.

Зиги, толкова се радвам, че майка ти е добре! Щом вече дава указания - оправя се жената. Wink

Дано са повече тези, които са загърбили болестта... Дай боже да повлечете крак... И Новата година да бъде много успешна за останалите, поели по пътя.. Дали винаги е до късмет?! Дали е до навременна реакция, може би е до определен стадий, когато не си закъснял толкова много, до лекуващи лекари, които могат да приложат най-точното лечение... И сигурно още куп фактори. Неприятното е, че .... понякога нищо не показва, че нещо в организма не е наред... Затова  в немалко от случаите всичко се разбира с голямо закъснение... И тогава започва една паника, едно объркване, на кого и как да се довериш, къде да избереш да се лекуваш .... Оф, не ми обръщайте внимание, философствам си просто тука, чакайки да изтекат последните дни от тази година, защото е належащо да се започнат процедури след края на 2021 година, но заради празниците се забавихме доста... Лекарите отложиха всичко за след Нова година - химио, операция... Дано да е за добро и да не сме загубили много време!

# 3 071
Мъри, стискам палци!

# 3 072

Благодаря много! Дано късметът и силата бъдат с нас!

# 3 073

Благодаря много! Дано късметът и силата бъдат с нас!
Мъри, дано да имате късмет и да попаднете на лекари, които знаят какво да правят. Бързо да минава всичко, защото това чакане е направо убийствено. Като започнете лечението всичко едно по едно ще се нареди.🍀
Зиги, бързо възстановяване💜, дано минеш леко през тази гадост! Късмет ти желая🍀💜!
Ще си посрещаш 2022 с чай и фреш и топло одеало!
При нас ПСР на детето е отрицателен, той от вчера няма Т, гърлото мина, днес се събуди направо нов човек. Ей тва се случва само при децата😉😏. Днес ме подлуди да тича из нас с кучето, което е бебе и само това чака.

# 3 074
Весели празници и спокойствие желая на всички!
Имам въпрос: Някой дали е носил за хистология материали в Турция или Европа? Какъв е редът, каква е цената, какво документи искат... ?

Общи условия

Активация на акаунт