Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 493 131
  • 6 648
  •   2
Отговори
# 4 080
Госип,няма подобрение засега,но и нищо не сме правили.Междувременно чакам 2 мнение от няколко турски болници и на 2 имам среща с онколог от Аджибадем в Турция в Хасково  .Отделно мисля да се чуя и с Тимчева ,но след резултатите от 5 скенера на 4ти.Надявам се другите да са добре 😊
Аз се консултирам с този онколог. Много приятен човек.

# 4 081
Peikovaaa, мъжът ми беше на същата химия, първите 4 вливки не ги усети,  от 5-та започна гадене,  от 7- ма и повръщане.
Като започне да се натрупва и се започва.
Иначе и ние сме добре, засега, ходим на СПА и спортуваме-това е ново. 😃
Опитваме да живеем нормално, до колкото може.

# 4 082
  • на вълнолома
Добре да сте и занапред! Благодаря ти! Пи ли някакви добавки за намаляване страничните ефекти? Тате пиеше имуномодулатор. Доктора ни каза да вземем Маоло. И този месец взех Маоло, а не имуномодулатор .
Важното е да му действа химията на тате и да има още дни
Peikovaaa, мъжът ми беше на същата химия, първите 4 вливки не ги усети,  от 5-та започна гадене,  от 7- ма и повръщане.

# 4 083
Жената каза,че й е любимият онколог,бил много земен, й като на,санитар да си му говорел,не било проблем,много човече.Теди,може ли повече информация, може и на лични.Буболина,сега казаха да подготвя всичко й да го дам на жената.Само не разбрах,ако предложи лечение,го обсъждаме с нашата онколожка ли,или какво следва...Аз дори не знаех,че всяка седмица идват тук лекари,ужас...

# 4 084
Те отдавна идват различни лекари,но хора които са ходили,казаха ,че преглеждат документите и им казвали да отидат е тяхната болница за изследване и да им предложат някакво лечение.Не давали мнение,насоки,препоръки,а канели там.Аз лично не съм ходила и затова моля да споделиш стрували си.

# 4 085
Буболина този лекар не те задължава да е в тяхната болница. Казва ти това и това е добре да направиш било като изследвания, било като образни и ти вече си решаваш къде да ги направиш. Вече като ги направиш и искаш консултация след това си плащаш прегледа, може и онлайн да се видите. Казва ти какво лечение ти препоръчва и пак не настоява да е при тях, а ти да си прецениш. При мен искаше и едни допълнителни изследвания и сам ми каза по добре да си ги направя в Бг ще ти е по евтино.

# 4 086
Благодаря за разяснението.Така е добре,даже и да си платиш консултацията.Аз знам,че всяка  седмица идват  лекари с различни специалности от три години,но не съм ходила,защото това бяха отзивите.А преводач трябва ли?

# 4 087
Благодаря за разяснението.Така е добре,даже и да си платиш консултацията.Аз знам,че всяка  седмица идват  лекари с различни специалности от три години,но не съм ходила,защото това бяха отзивите.А преводач трябва ли?
Не! То си има! Simple Smile

# 4 088
Само е интересно онколозите как ще реагират,внимателно предполагам трябва да се постъпи,защото могат да кажат ходете си тогава там,например..

# 4 089
Няма да им казваш,че ходиш и другаде за мнение.

# 4 090
Фани факт е, че не се знае как ще реагират. Моя даже сам ме питаше какво казват колегите от Турция?

# 4 091
Е,аз няма как да им предложа лечение, все едно сама съм си го измислила,но може би по-тактично..

# 4 092
Добре да сте и занапред! Благодаря ти! Пи ли някакви добавки за намаляване страничните ефекти? Тате пиеше имуномодулатор. Доктора ни каза да вземем Маоло. И този месец взех Маоло, а не имуномодулатор .
Важното е да му действа химията на тате и да има още дни
След 8- ма вливка му изписаха Полимакс плюс. По време на химията друго не е пил.
А, и му изписваха Нексиум, както и Зофран и Деган.

# 4 093
Е,аз няма как да им предложа лечение, все едно сама съм си го измислила,но може би по-тактично..
Е да няма да им предлагаш. Аз като се видях с моя онколог просто му казах, че съм била в Турция и му показах какво са ми дали като схема и го попитах дали и той е съгласен с нея и какво му е мнението. Не съм му казала директно това искам да ми вливаш. Но при мен и няма много избор, реално навсякъде щеше да е такава схемата. Единственото различно беше дали да има Авастин или не.

# 4 094
[/quote

Няма да казваш нищо,докато те не предложат и ако е различно,питаш това за какво е,не може ли и .....и ако има разминаване ,чак тогава им казваш,че си взела и друго мнение.

Общи условия

Активация на акаунт