ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 941
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Между гори и планини
Чета ви често и искам да ви попитам,  вашите деца пращат ли домашни на съучениците си, защото моята девойка, като я помолят и не може да отказва, обяснявам, че не е редно, но без резултат.

Не! В училище са искали да преписват по английски, той е казвал, че може да помогне, да обясни, да преведе, но наготово не дава.

# 226
Ния домашно би дала, ако ѝ поискат. Мисля, че в новия клас не се е случвало. Нямам и тя няма проблем да дава домашни. Но на тестове не подсказва. По математика дори аз взимам телефона за всеки случай.

# 227
Ния домашно би дала, ако ѝ поискат. Мисля, че в новия клас не се е случвало. Нямам и тя няма проблем да дава домашни. Но на тестове не подсказва. По математика дори аз взимам телефона за всеки случай.

Много благодаря за отговора! При нас на тестове не подсказва, освен на теста по философия, но по нищо друго не е подсказвала, а за тестове по математика, аз също взимам телефона, в началото ми се сърдеше и ми казваше, че ще я намразят, но нищо от това не се случи.

# 228
Ние имахме вече родителска оня ден
А одеве получих отзив. Леко ми прилоша, а се оказа, че е положителен. Черпя ви Wink Wine Glass

# 229
  • София
Хепи, какви теми се разискваха?
В предишното училище винаги общи такива, не беше прието поименно да се коментират ученици; на двама калпазани (всъщност бърборковци) викаха родителите извън стаята.
Живея с мисълта, че точно това са съвременните правила за РС навсякъде.

# 230
Така е навсякъде. Общо се разискваше, като съм с добри впечатления от всички, даже отлични.   Доста неща ми бяха ясни, защото съм у дома ( но не клече до компютъра, или на главата му). За няколко деца помолиха да останат включени след края на общата част. Аз съм доволна. Не съм споделила, защто на следващия ден имахме загуба в семейството и общо взето малко съм на друга вълна в момента.

# 231
Happy 🌹 и аз винаги със страх отварям Школо, когато ми светне синята иконка, че и две диванета имам.
Дидева, Мария, благодаря!
Младежът като видя и вика "егати и тъпата задача". На всичко отгоре точно същата я имаше и в тест в учебника. Не били решавали такива, но учителката им обяснила като теория. Абе, сине майчин, като са ти обяснили, ти що не седна вкъщи да си огледаш нещата. Всъщност, то пък и какво да огледа. При векторите бяха онлайн вече, с 30 минути часове, повече слушат и гледат, по-малко пишат. Гледах му тетрадката. Много има писано в началото само.
Друга задача, която объркал, заплесът му със заплес, беше за някаква мома и тоалетите ѝ - блузи, поли и рокли. Изобщо не съобразил, че тя не може едновременно да облече и пола и рокля.
Ми ясно е. Ще почвам да решавам пак задачи. То се е видяло. На пубер да е съвестен, вяра да нямаш.

# 232
  • София
Много съжалявам, Хепи...

# 233
  • София
Развитието с онази задача от теста е положително. Заложеният отговор бил сбъркан, та в крайна сметка резултатът е 15 от 16т.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 21:01 от green_dawn

# 234
  • sofia
Ston, недей да се ядосваш, не ми харесват задачи, в които най-големите  уловки са от типа пола и рокля не се носят заедно, ама то и блуза и рокля де. Което според съвременната мода даже  не е и така😀

# 235
Хепи, съжалявам...

# 236
  • о`майна лунна нощ е
Хепи, много съжалявам. Леко и светло да е на душата на човека и кураж за близките . Sad

# 237
  • София
Хепи, прегръдки.
За стипендиите - за всяко училище са индивидуални. В НПМГ са по 30 лв за 4 месеца. В СМГ още чакам да разбера дали ще има наборката. А в 73-то от приятелка зная, че са разпределени по успех на някакви интервали и най-високата е 60 лв.

# 238
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хепи, съжалявам.

Ема получи първа 6-ца по математика на контролно. Много се радвам.
Споделя, че текат чатове, в които се пускат домашни,  изтекли задачи от тестове и т.н. Не го удобрявам, това е и поредната причина да не харесвам ДО. Моята госпожица изпитва страх да не я обвинят в преписване и затова бърза да направи тестовете веднага, след като бъдат пуснати в системата. Като й искат домашни или отговори, се измъква с някакви обяснения как нещо не й работи и не може да ги прати. Много неприятна морална дилема - да помогне на съученици или да не го прави. Знае, че е нередно да се преписва, същевременно в момента, в който изграждат взаимоотношения, да се държи "встрани", е трудно за нея.

# 239
  • София
Хепи, моите съболезнования Cry .
Момичета, не мога да измисля какво да взема на младежа за Коледа, нито на мъжа ми. Дайте някакви идеи. Искаше безжично зарядно, но се оказа, че телефонът му не поддържа такова зареждане.

Общи условия

Активация на акаунт