ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 980
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • Между гори и планини
Колко уютно стана с последните коледни снимки, момичета !

# 301
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря! По това време на годината изведнъж ми се прияждат маслени бисквити и десерти с маслено тесто. Онзи ден правих кръмбъл, с ябълки и много канела, сега мисля едни бързи бисквитки да спретна. По-сложни теста от това не са за мен.

# 302
  • София
И аз съм луда на тема котки( видно и  от профила ми), но нямаме.Иска ми се  , но не ми стиска.А онзи ден едно коте така ме преследваше..Уникално черно с убийствени  жълти очи.Гальовно, било е домашно.Вероятно е на 6-7 месеца някъде.Ако някой иска...  Simple Smile
Иначе по другите теми какво да кажа- вчера лаптопа на наборката замалко да  бъде бракуван,защото му паднало някакво болтче.Тя не казала и той си се разтварял полека в единия край.И накрая при поредното отваряне на капака се скършила пластмасата при пантата.Иначе работи.Виках, фучах и същевременно  гледах онлайн да избирам лаптоп.Викам си, непредвиден разход, ама поне ще си реша проблема и с подарък за Коледа.Оставих й със свито сърце моя лаптоп и , нарамила нейния, тръгнах да диря сервиз.За щастие  въпреки че няма резервни части , успяха да залепят спуканото и ми се размина покупката на нов лаптоп.Сега се замислям дали да не й сменя телевизора в нейната стая.Наистина се изчерпах.... За мъжа ми купих раница с вградено столче в съответните горски камуфлажни цветове че е ловджия.И един пуловер имам невръчен и складиран, та мога да го добавя.За себе си без елемента на изненада се сдобих с фотоепилатор.Доволна съм.Толкова за коледния дух.ТИя дни  мисля да вадим украсата вече и да се настройваме полека към празника.Трябва да гледаме положително  на живота ихубавите неща в него.Ако ги няма, да ги потърсим.
Скрит текст:
Да ви споделя днес на каква мила случка станах съучастник.Дъщеря ми вчера ми казва че нейна съученичка има днес РД и иска да я зарадва.Помоли за съдействие от моя страна.Та- трябваше да купя кактус че девойката имала страст към тези растения.Купувам вчера растението( чрез видеовръзка с наборката).Днес става рано, оправила си стаята, готова ,чака ме да се оправя и аз  и да си изпия кафето  и да  тръгваме.Мина да вземе и шоколад и балон и я закарах до дома на  приятелката.Звънна й пред блока в пълна изненада и неведение.Голяма еуфория и радост настанала.Много  са се зарадвали  двете.Аз също  се зарадвах на тези мили отношения и стремежа да доставиш радост.Много мило ми стана.Същевременно и тъжно, защото   чисто емоционално са ощетени в ежедневието си с тази изолация...Но- да сме здрави- ще изгрее слънце и ще дойдат и по-добри времена.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 17:58 от sssani

# 303
  • Между гори и планини
Поръчах няколко бутилки различни вина от кралската изба, това ще е подарък за мъжа ми, от който ще намажа и аз.
Сега остава да се разцъкам и поръчам лампа за младежа и съм готова. Пък и дрона , който баща му е купил не е малък подарък, ще се води от двама ни.

# 304
  • Варна
Ех, че хубави кътчета сте спретнали, момичета!
Нашето коте го взехме като дар за фъстъчка, оказа се обаче характерче. Точно малката нещо я нервира и редовно си отнася някой тупаник от котката.
Хапе и дере, но я обичам безкрайно!
Не я следя дребната, не знам какво учи, но днес след часовете през смях разказва, че изглеждали като социопати пред госпожата по БЕЛ, която се опитва да разбуди някакви емоции у тях. На въпрос, какви чувства предизвиква разказ на Николай Хайтов се чула дълбока тишина. А поезията на Сафо? - Нищо, госпожо! Прочетохме я.
Нима очаква да се разплачем? - ме пита, та обещах да прочета разказа и да проверя въздействието.
Сега се занимава да филмира клип - Коледните пожелания на съучениците на немски. Предложила си сама услугите на класната, зер ще става сценарист и най-малко режисьор Grinning

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 21:07 от ЛюбОff

# 305
  • Между гори и планини
Момичета, да ви се похваля - преди малко говорих с кралската изба - на 5 бутилки , освен отстъпка ми подаряват вино по избор. Кака е доволна! Между Коледа и Нова година ще се пият нови вина!
Да имате предвид, ако поръчате.

# 306
Кой пита за НОМ? На 16.01 се мести.

# 307
А аз получих агнешките пантофки днес. Много са хубави, мекички. Сега остава и да съм улучила размера. Няма да чакам до Коледа обаче. Утре ще ходя при майка ми и ще ѝ ги връча, да ѝ топлят краката. Пък ще си кажа, че е коледен подарък.

# 308
  • София
Гадамер, специално за теб

# 309
Големият ми син си избра яке за коледен подарък .Страхувах се, че малко големичко сме го поръчали, но мисля, че  добре му стои. Ще измислим и някоя изненада, защото якето вече пристигна и го пробва.
Малкият вече е написал списъци с по 30 имена за момиче и момче за морско свинче.. Още го мисля...
Баща им би се зарадвал на разни принадлежности за риба, но аз съм практичен човек и смятам, че едно хубаво сако би било по-полезно. Сигурно това ще му взема, защото самостоятелно никакви дрехи не си купува. Лишен е от всякаква суета за разлика от големия ни син.

# 310
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мони, друго си е като и украсен! Hug

# 311
  • София
Мони, как ми повдигна настроението със снимката на този шкаф! Тъкмо привършвам работния ден.

# 312
  • Отвъд алеята зад шкафа
Нали? Така е идеален Joy

# 313
Заради котката измайсторих тази елха
Май я показвах вече
От съчки

Това изчерпва коледната ми украса, нямам място за повече

# 314
  • Отвъд алеята зад шкафа
Оо, много е готина. Сега ми излезе рекламана елхата на Икеа- разпъната дървена стълба, украсена с лампички:))

Може ли да ми помогнете - как се нарича този вид пъзел с местене/разместване на  части - например имаш дъска с 10 позиции и 9 елемента, които чрез местене нареждаш и накрая ти остава едно празно квадратче?

Общи условия

Активация на акаунт