ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 982
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
https://en.m.wikipedia.org/wiki/15_puzzle
Това е оригиналната "игра на 15".
Продава се и като Number challenge.

# 316
Някой е любител на Игри на волята Simple Smile

С картинка имаше от нашето детство, но сега само с цифри съм виждала. Нашият е от сиелата, но и тук има:
https://logicbg.com/product/plazgasht-pazel-s-tsifri/

Иначе всякакви готини кубчета има тук:
https://rubik.bg/

# 317
  • Между гори и планини
Happy, много хубава катерушка си направила за котето 😉
Шегата настрана, много идейно ❤️ Такива сръчни сте, та чак се почувствах мързелива.

# 318
Simple Smile И аз това се сетих. Следим ги с малкото дете всяка вечер.

# 319
  • София
Никак не схванах логическата връзка, но карай.
Игри на волята не беше ли някакво риалити?

# 320
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, разкрихте ме. Като дете съм решавала такива пъзели, но нямам представа как се казват. Сега Игри на волята ме подсети и ми се доигра:))

# 321
Никак не схванах логическата връзка, но карай.
Игри на волята не беше ли някакво риалити?
Да, и там на няколко пъти им дават да редят такива пъзели (скелнати, естествено) като част от игрите.

# 322
  • София
Аха!
Аз се сетих само за математическите книги на Перелман, които ми бяха любими като дете, но виж като не гледам ТВ, не загрях.
Имаше описани невъзможни за подреждане варианти в тези книги.
Но иначе всъщност гледам по 1-2 сериала годишно, от тези с 6-8 епизода. Сега сме на Мандалориан С2, ама забелязвам, че не съм въодушевена. Започва да ми омръзва, едно и също е всичко.
Ето две парчета от украсата у дома, нищо необичайно този път. Може да се доразвихря.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 20:44 от Red

# 323
Happy, невероятна е елхичката! Много ми харесват съчките! Въобще, естествените материали вкъщи внасят топлина.
Някой май е слушал песента" Съчки събирамммм"🙂

Red, много, много стилна украса, но от теб по принцип лъха на стил и класа, така че никак не съм изненадана❤

# 324
  • София
Ех, тоя шкаф......Как пивко ми стана.И е петък вечер, нищо че съм на работа.С колегите отпиваме от едно чудно малиново вино....

# 325
  • София
А, Биси, кой го казва! 😊
С онзи фантастичен зелен гном, дето очите ми останаха! ❤️

# 326
Гномите наистина са фантастични,не зная дали ги похвалих! Браво

# 327
  • София
И аз веднага се сетих за Игри на волята, защото ги гледам всяка вечер. Единственият формат, който следя.

# 328
  • София
Ние, да ви кажа, силно стискаме палци Курц да вземе да се пречупи.
Такива правила за карантина при пътуване до Австрия до 7 януари е въвел, че става практически невъзможно.
За първи път от 14 години бихме карали Коледа без семейството на сестрата на мъжа ми (и племенниците ми) и някак... ще стане тъжно като не могат да дойдат.

# 329
  • София
Чудни са украсите! Уютно е тук!
Аз от три дни подканвам ММ да си сложим коледната мушама от Юск! Заради бебето не ползвам класически покривки...Нашите започнаха да отварят адвент календара и за сега са доволни от малките изненадки.
На ММ подарък трудно избирам, май вече си казах.... реших да взема ваучер за професионален бръснар, от тези модерните...ще добавя и козметика от the body shop. Гимназистката на Никулден е рожденичка и ще се уреди с тюрбана препоръчан тук и парфюм, а за Коледа козметика и Хари Потър тефтер и бамбукова чаша, метална сламка също имаше в писмото до дядо К. и той нали е изпълнителен...на третокласничката са ХП купа и касичка, Лего гривна (не знам дали не е малко голяма за такава, но взех на племенницата и се изкуших и за нея). Бебето ще има кукла бебе....най- после момче в семейството...хаха...
Всеки ден се календарим с чай и кафе, та и за нас има по нещо, а вечер и шкафове се отварят за по бира или вино!
Ученичката я похвалвам с поредна шестица по ИИ.....Вече ми е трудно да я накарам да решава задачи от сборниците....като я питам има ли домашни.. не, няма...ще решаваш ли малко задачи....Амиииии..ако ме накараш....Другата седмица ги почват с есета по БЕЛ и Философия.
За възрастните хора хубави идеи са топлите чорапи, шалове...може чаши, чай от ДМ, коледни сладки....
Хепи, много любопитно ми стана с плетения Хогуортс....може ли да покажеш после? Плета, но не се наричам плетачка, разни дребни неща, тук шапка, там ръкавичка....

Общи условия

Активация на акаунт