Отговори
# 705
Добре дошли момичета и не забравяйте, че това не е състезание.
+1, търпение му е майката, а после след положителния тест половината се забравя....Май всички пишещи в тази тема сме минали по този път, но ето, че за година и половина в темата повечето момичета, с които пишехме, вече даже и родиха. Не трябва да се губи вярата, колкото и тежко да ни е на моменти.
А се опитвам да си повдигам духа, не съм много активна в темата, но ви чета редовно и чакам и аз за ново плюсче за отскок. Моята работа с финансирано инвитро явно няма да стане, два дена спорих отново с клиниката, отказват да ми дадат какъвто и да е било документ или писмо, че не е супер рисково за здравето ми забременяването, и няма как да ми мине молбата за финансиране пред здравната каса. Или трябва да се финансирам напълно сама, или тепърва да търся нова клиника, която да е готова да ми издаде документ, така че се отказваме засега от инвитрото в Германия и ще пробваме ин виво като се възстановя. Поне новата работа върви засега добре, с малки спънки в началото, и не ми остава време да мисля.

# 706
Ще стискам палци ,Марго , да ви се получи натурално. Щом е станало веднъж, пак ще стане. Само дано е по-скоро.
 А ако стигнете до вариант да  се самофинансирате , винаги може да обмислите вариант с процедура тук или в Турция, макар че сега с тази обстановка е малко по-сложно.

# 707
Айде аз се записвам с положителен тест!
Имам си го още от 05.01., ЧХГ- 15.3, но не смеех да се похваля. Днес пусках контролно ЧХГ- 52.10.
  Имах час при репродуктивен специалист, но нещо ме бутна и реших на майтап да си направя тест. Пия си кафето още спейки и след малко се появи бледа втора чертичка. Отидох на прегледа и казах, на лекарката, че дойдох за едно, но май ще говорим за друго. Показах и теста и тя ме прати на кръвен. Сега чакам две седмици и отивам на преглед.
  Месеца, в който спрямо някои хормони излизаше, че може и да нямам О, се случи коледното ни чудо. О беше точно по Коледа.
  Пожелавам на всички ви скоро да видите така жадуваните две чертички!

# 708
Jelena21 честито лека и безпроблемна бременност!
Локо всичко ще бъде наред, много се радвам! 😘
Марго стискам ви много силно палци, много скоро да успеете и всичко да бъде наред!
На всички ви желая 2 чертички ❤️!
Аз ще си изчакам до неделя за да не хабя напразно тестове, че нещо нямам много надежда да е станало. И на мен О би трябвало да е била около Коледа, не съм я следила.
Да ви се похваля, ММ пие 1 шепа хапчета и не се оплаква изобщо, дори е по-стриктен от мене 😂.

# 709
Ехе, супер новина Jelena ! Знаех си , че някой се спотайва Stuck Out Tongue Winking Eye Нека е до пухкав финал!
Браво на ТМ, Белийв !
ММ в началото мрънкаше малко за бройката и за това, че някои от хапчетата са му големи и трудно ги преглъща. След първия неуспех вече даже и не мрънка, ама явно и с новите няма такъв проблем. Само каза  да му наглася кои трябва да пие вечер на едно място и по колко, че нали е в командировка и така му е по-лесно, а сутрешната му доза си е в пакетче.
Аз съм натрупала сигурно към 10 теста за бременност, ама нали не съм почитател на ранно тестване и така си отлежават.

# 710
Jelena точно за това говоря,  хайде по-смело!  Лека бременност и до финал!
Хайде сега успех на всички нечакащи🙏
Чакаме още +++

# 711
Здравейте момичета, влизам набързо защото ми е много носталгична тази темичка. Преди 5 години и аз писах тук... дори по едно време и аз правих темички. Вече имам 2 дъщери на 4 годинки и бебка на 6м.
Искам да ви пожелая още този месец да видите двете чертички!
Гушкам ви всички!!!! 🌈

# 712
Честито Jelena! Лека и безпроблемна бременност ти желая. Аз пък не мога да се реша да направя тест, имам 2 дни закъснение, но нито един симптом, а знам какво е - и трите пъти знаех и без тест, че съм забременяла, те бяха за пред мъжа ми, че не ми вярваше на усещанията. Та сега си чакам цикъл и му се ядосвам, че закъснява, ами намрънках се Sad

# 713
Честито плюсче, Jelena! Успешна бременност и здраво детенце! Ще чакаме новини.
Аз цъфнах точно в деня след големия срив в БТ, попитах в клиниката и не си отложих планувания преглед, направих го още в първия ден на МЦ. Ще действаме този цикъл с биопсии, за да комбинираме надраскване на лигавицата с изследвания. Ако на някого е полезно: в месеца преди успешния ЗЕТ правих хистеро за премахване на сраствания, при която се получава надраскване, което понякога помага за имплантацията. В месеца без успех - нямах надраскване. Може и да е случайно, но така или иначе ще търсим възможни причини за аборта.

# 714
  • София
локи Heart
Само да ти припомня, че и аз имах един сън за теб... Е, беше преди около 8 месеца, ама и за момент не съм съм се съмнявала, че ще се сбъдне. Hug
Ти си пример за всички тук, не се отказа дори за миг. Мен самата колко пъти си ме вадила от дупката...
Пожеланието го знаеш !
Огромна прегръдка ! Hug

Момичета, за много години. Champagne
Замерям ви с памперси от моята госпожица, която навърши месец...
С пожелание за много бебеносна
2021ва ! TadaPeople BabyHands Pray

# 715
Честито на всички бременелки! Успешна и лека бременност, с пухкав бебешор накрая 🤞🍀❤️
При мен нищо ново, другата седмица съм на контролен за тъпата уреаплазма, да видим тука ли е още, няма ли я, и те така..
Аз реших, да си дам почивка и да не го мисля изобщо. Нищо няма да следя, ще се вглъбя в ежедневието и ще оставя само една малка част от мен, тайно да се надява всеки месец.. Пожелавам на всички, тази година да ни донесе много радостни моменти,и всяка да получи това, което толкова силно иска! Успех момичета 🥰

# 716
Здравейте,момичета!Много отдавна не съм се включвала,някои от вас сигурно ме помнят. Тази сутрин станах с мисълта за вас. Ние сме спрели с опитите доста време,но това е друга тема. Много ми стана мило,че все още съм в списъка с чакащите две чертички. Благодаря! Честито на всички които вече гушкат своите бебчета,на тези които вече са в очакване също! А на момичетата,които все още са тук пожелавам при следващото ми влизане   Мечтата да се е сбъднала! Успешна година,дами и нека това е най-хубавата за вас! ❤

# 717
Честито Jelena21! Страхотен старт на новата година Heart Eyes Лека бременност и пухкаво бебче на финал Hug

Използвам да поздравя и всички, които имахте имен ден тези дни Hug

# 718
Честито и от мен Jelena21.
На родилките ни мерси за памперсите и мерси че наминавате.
Гуш на всички дето са им е дошло и успех този цикъл.
Маргичко Flowers Hibiscus

Понеже тази тема се забави направо излизам вече с февруарско заглавие и то предлагам това от миналата година (беше много успешна темата)
*Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов!

# 719
Аз пък ще перифразирам коледното заглавие:
Януари дойде и донесе ни чертички две!
Честито на Jalena21 и много късмет на всички останали Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт