Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 847
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 545
Ogan1, какво питате всъщност?
Има телефон, има и форма за контакт...пишете/звъните и се оплаквате на дълго и широко.
Също отивате на каса и си оправяте грешните отразявания на промото...

И колкото и да се оплакване, ако не гледате следващ път, пак така ще стане. Хора са и касиерите, грешки допускат.

# 1 546
  • София
Кьорав карти не играе.

# 1 547
Аз идвам да похваля авокадото в мрежичка. Миналата седмица беше на 4.99лв. Страхотно, дребничко, но добре узряло и много вкусно.
Скрит текст:
Направих една разядка с него. Стана: ядеш и ревеш. Не мога да се спра, а е калорийна бомба. Намачкано авокадо, скилидка чесън, малко копър, сол, пресен лимонов сок, ръска зехтин и заквасена сметана. Всичко се обърква до хомогенна смес, сервира се със сухар, чипс или тортила чипс. Съхранявам като го покривам с резенчета лимон и поливам с малко зехтин, за да не потъмнява.

# 1 548
Маймунчето, имаше някакъв трик да се оправи изпуснал цвят, но не се сещам. Дали нямаше и специални кърпички...Иначе е добре първия път да пускаш с цветоулавящи кърпички. Аз имам от предишно пускане няколко, преди може би 3-4-5 години тъмно бордо с бяло и бяло с еленчета. Нищо не е изпускало. Но тези сега не ги знам  (искаше ми се да взема, но не ми се дават сега пари и за това, то и с тази "зима")...
Фани, може вместо 2х2 на каса да са маркирали 3х2 броя...случва се, касиерите са хора все пак.
Джаста, аз подобни разядки ги ям върху "сухар" Joy от тънко нарязан алабаш и др. такива, че избягвам тесто.

# 1 549
Здравейте! Някой успя ли да си закупи от така съблазнителния спален комплект, който е на заглавната снимка в брошурата - червено-белите мотиви?...
Вчера го изпрах на 30 градуса и самия плик, понеже изглежда в средата има лента в по-наситено червен цвят е пуснал и сега белите мотиви розовеят.
...
Скрит текст:
Долче ме подсети с нейния пост, попитай в тази тема: Хитринки за всякакъв случай - 25.

# 1 550
  • Варна
Здравейте, попадала съм често на положителни отзиви за кремове за торта. За пръв път ще правя торта с блатовете на лидъл и имам бегъл спомен, че сте препоръчвали от готовите кремове. Може ли някой да сподели някой подходящ продукт и рецепта 🌼 Благодаря предварително и от сърце 🙂

# 1 551
# 1 552
Кремовете за торта са пудингите. Като хитрина- може да им добавите по един разтопен шоколад. За препоръчване- според вкуса- ванилия или шоколад.

# 1 553
  • София
Но е истина ,колкото и да ти е тъпо.Grinning
Гледам след касата бележката и ако има неточност на място.

# 1 554
Не е тъпо. Гледа се. Вие си гледате, друг няма да дойде вместо вас да гледа.

Дори и вкъщи да го видите чак, не са отказали на никого да възстановят разликата.
Но пак вие ще следва да се занимаете. Не друг.

# 1 555
Милева, аз не съм майстор, ама понеже май и ти си като мен ще напиша какво аз правя.
Купувам от заквасената сметана (няма значение марка) в кофичка, като кисело мляко дето са.
За 3-те блата може би ще ти трябват 2 кофички. По-скъпо излиза, но е по-вкусно много от кремчетата със сигурност.
Бухваш едната кофичка в съд, слагаш 2-3 лъжици пудра захар и 1 ванилия (ако желаеш, по-ароматно става) Пускаш миксера и брррр готово , тя малко бухва. Преди съм слагала, ако го правя крем в дълги чаши жълтъка на 1 яйце за цвят, ама сега ме е страх нещо и не го правя.
Мажеш горната част на блата малко сок слагаш, по-добре изцеден портокал (аз много сега го харесах как се получи) , слагаш крема обилно и можеш да наръсиш орехи смлени, (може преди това леееко , но хубаво да намажеш с някакъв конфетюр ) Възможно е да става хубаво и ако в сметаната разтвориш 1-2 лъжички конфетюр и да го разбъркаш с миксера , вместо пудрата захар и за цвят (сега се сещам) , После втория блат и пак така.
Третия вече една кофичка ще ти е малко. Затова във втората пак така правиш и разбиваш но слагаш и 1-2 лъжички хубаво какао и пак с миксера. Става супер. Самата сметана има по-хубав вкус, една нишка кисела, ама приятна..за мен това е най-добре.
Иначе бърз крем става с кремовете на д-р Йоткер. Трябва ти малко прясно мляко май 300-400гр и пускаш пликчето, с миксера и си готова.Но вкусът не е както със сметаната.
Отгоре си украсяваш с каквото искаш и за отстрани ще ти остане сметанка. Аз орехите ги смилам много на дребно и стават много и си ръся, пак се усеща вкуса, нищо че не са на ядки да хрупат.
Цялата дандания приключвам за 30 минути .

# 1 556
  • Тополовград
Момичета спешно търся 2 детски къщи за кукли  или детсси кухни  в Ямбол  да сте виждали. В кауфлант или лидъл.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 20:15 от maria62

# 1 557
Маймунчето, имаше някакъв трик да се оправи изпуснал цвят, но не се сещам. Дали нямаше и специални кърпички...Иначе е добре първия път да пускаш с цветоулавящи кърпички. Аз имам от предишно пускане няколко, преди може би 3-4-5 години тъмно бордо с бяло и бяло с еленчета. Нищо не е изпускало. Но тези сега не ги знам  (искаше ми се да взема, но не ми се дават сега пари и за това, то и с тази "зима")...
Фани, може вместо 2х2 на каса да са маркирали 3х2 броя...случва се, касиерите са хора все пак.
Джаста, аз подобни разядки ги ям върху "сухар" Joy от тънко нарязан алабаш и др. такива, че избягвам тесто.
Благодаря за отговора! Имам цветоулавящи кърпички ама ха де, акъл. 🤭 По-късно се сетих, че биваше да сложа за сигурност. Нищо, ще знам за друг път да взема мерки. Лека вечер!

# 1 558
Момичета спешно търся 2 детски къщи за кукли  или детсси кухни  в Ямбол  да сте виждали. В кауфлант или лидъл.
Мисля, че е почти мисия невъзможна вече това да се намери

# 1 559
Момичета, доволни ли сте от козметичното огледало? Няма какво толкова да му се гледа предполагам, но все пак стабилна ли е стойката, добре ли застава на повърхността? Не ми се иска да ми се клатушка...

Аз съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт