Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 390
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Не съм се боядисвала от два месеца и цветът все още си го обожавам, чак не ми се боядисва, ама коренът вече е кошмарно бял. Направо ме хвърли в тъча тая Маяндра и то върху червено. Няма мърдане просто. Боядисвала съм се с какви ли не професионални бои и досега на такава трайна боя не съм попадала никога.
И на мен Неви много ми хареса с новия цвят, много повече от предишния.

# 76
Дами, имам въпрос към вас.
Не си боядисвам косата, но нещо ми липсва силния блясък на боядисаната коса. Кажете някоя ползвала ли е гланц за коса? Гледах, че Лореал имат такива.
Увреждат ли косата? Как действат? Променя ли цвета или? 😊

# 77
Здравейте, някоя от вас да има кръгло лице? Налага се да си направя бретон, понеже лятото бях с два кичура отпред в електрикави цветове, и направих грешката да сменя маник паник боята с дрогерийна и кичурите ми се изгориха много тежко, буквално ми се накъса косата както по клипчета с bleach fails.Cold Sweat
Боядисах се наново изцяло в черно, но предните ми два кичура са неспасяеми,  единственото нещо, което ми идва наум е бретон, но никога не съм се харесвала с тях, правила съм си много видове...
Според вас какъв бретон отива на кръгло лице? И също така има ли някакъв начин да се спасят тези кичури (което силно ме съмнява) Disappointed Relieved
Аз съм с такова лице и бях с бретон почти цяла година, НО самата подстрижка беше къса черта, с обем отзад и ходех всяка седмица да ме суши и оформя фризьор.Преди 2 години реших пак да си направя бретон, на малко по-дълга коса, почти докосваше рамене, ами...ужасно ми стоеше. Някак прилепнал, а долу косата бухваше, независимо колко я изправям...абе ...кошмар.
Така че, зависи 😁
А, проблеми с прическите съм 'поправяла' с аксесоари.Слагах диадеми, кърпи по главата,  уж прическа-с фибичка...въртя косата, днес на път от дясно, утре-от ляво, за да стои някак.

# 78
Seeflower, май ще си оставя прогореното да си израстне, че и аз този филм с маскирането на бретона съм го играла Grinning А косата ми е доста дълга в момента. Пробвала съм разни асиметрични, става уж, амаааа... не се чувствам много хубава Simple Smile

# 79
Seeflower, май ще си оставя прогореното да си израстне, че и аз този филм с маскирането на бретона съм го играла Grinning А косата ми е доста дълга в момента. Пробвала съм разни асиметрични, става уж, амаааа... не се чувствам много хубава Simple Smile
Ами..два варианта има, според мен-нова прическа или аксесоари🙂.
Иначе-да, определино това влияе на самочувствието, но ще израсте бързо🙂, пък и нали сме (или поне някои,)хоум офис😁.

# 80
Пробвай да хващаш предните кичури с фиба горе на главата.
Ето така
https://images.app.goo.gl/mkXBF1GYsMrgAppVA

# 81
  • София
Дами, имам въпрос към вас.
Не си боядисвам косата, но нещо ми липсва силния блясък на боядисаната коса. Кажете някоя ползвала ли е гланц за коса? Гледах, че Лореал имат такива.
Увреждат ли косата? Как действат? Променя ли цвета или? 😊
Ако имаш впредвид тази боя https://www.arlen.bg/boya-za-kosa-dialight ,аз един път се боядисах с половин боя.Блясък не видях.Общо взето нямаше разлика с преди боядисването освен,че ми се наектризира косата.
Косата ми е боядисана,на твоята може и да има блясък.

# 82
  • Някъде там
Днес се подстригах отново.
Харесвам си се Blush
Показвам и махам след малко

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 14:20 от Искрица

# 83
Много, много ми харесваш така! И цвят, и дължина. Абсолютно страхотна!

# 84
Много ти отива! И прическата ти отива на формата на лицето, а цвета на тена и очите!

# 85
  • BG-DE
Много, много ми харесваш така! И цвят, и дължина. Абсолютно страхотна!
+1 😍

# 86
  • София
И на мен ми харесваш. Свежо и леко изглежда,  цвета омекотява много чертите на лицето , в синхрон са Heart

# 87
  • София
Получават ми се два поста един след друг, обаче не мога да редактирам. Тук в темата много се коментираше мисля едно термо на Лореал ? За кое ставаше дума ?

# 88
Смятам това - https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/mythic-oil/podh … mythic-oil-150-ml ?
Ако ще го поръчваш - от нотино виж, че цената е доста по-ниска.

# 89
  • София
Смятам това - https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/mythic-oil/podh … mythic-oil-150-ml ?
Ако ще го поръчваш - от нотино виж, че цената е доста по-ниска.

Малко е по евтино, да. Към 25лв май го гледах . Мисля да си взема него и Абсолют рипеъра на Лореал шампоан и маска .

Чудех се между това в твоя линк и това

Общи условия

Активация на акаунт