Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 426
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Търся си добра безамонячна професионална боя . Бих искала да чуя вашите предложения. До сега си боядисвах косата с тъмно кестеняво, но с амонячна боя . Прецених, че трябва да ползвам по- щадяща боя, защото нямам абсолютно никакви бели коси.р

# 121
Ако е хубава боята за коса, не дрогерийна не би трябвало да ти уврежда косата. От безамонячните имам отзиви само за Маник паник, но там са по-нестандартни цветове. Simple Smile

# 122
На мен ми похвалиха тази и мисля скоро да я пробвам 😊
https://kosaistil.bg/product/3736/inebrya-bionic-color-profesion … -ml-oksidant.html

# 123
Търся си добра безамонячна професионална боя . Бих искала да чуя вашите предложения. До сега си боядисвах косата с тъмно кестеняво, но с амонячна боя . Прецених, че трябва да ползвам по- щадяща боя, защото нямам абсолютно никакви бели коси.р
Иноа.

# 124
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз ползвам Инебрия безамонячна, доволна съм, макар че имам 30 процента бели коси. Смесва 7.1 и 8.1, но май ще мина на 9.1.

# 125
Здравейте, решила съм да се боядисам отново, но тъй като една година се къносвах (от лятото не съм) и ми се иска нещо червено - махагон или бургунди, нещо подобно. Само че се чудя дали да рискувам пак с къна, не че не съм доволна, косата ми расте бързо от нея и е по-плътна и здрава, но аз обичам да си сменям цвета, нямам нерви всеки месец да си поддържам цвета.. Другият вариант ми е шампоан или балсам оцветител, но ще хване ли върху къната?  Тези шампоани на Марион и Виктория, тях съм си набелязала или балсам-оцветителя на Леганза. Да не ми хване само корените, че ще бъде забавно, половината коса червена, половината кестенява 😂

# 126
И боята няма да ти хване, не шампоана. Евентуално ще промени цвета леко. Лично съм пробвала 😁
Единствения вариант, щом косата ти расте бързо ще е лесно, е да почнеш да я боядисваш с боя но с цвета на къната и като израсте цялата къна да се направиш в желания цвят с боя.

# 127
О не, аз не с боя, или с къна или с оцветител. Извинявам се ако някъде съм се объркала.
😁
Засега докато не израсте къната няма как с боя

# 128
  • София
Гледам косата, купувам маски и шампоани като луда, но според мен подстрижката ми е супер зле . Трябва да е на степени, но според мен е като на два пласта.

Иначе със заглаждане ,навиване, става, но като цяло не ми е ок.

# 129
  • BG-DE
Цветът ти е разкош 😍 но наистина подстрижката е доста странна, защо не я поизравниш малко или не искаш да я скъсяваш ?

# 130
Момичета не можах да удържа и си поръчах Парлукс сешоара.
Чаках промоции, БД, и т.н. видях че няма как да ударя кьоравото и днес го поръчах. Живот и здрави утре го чакам Heart

# 131
  • София
Гледам косата, купувам маски и шампоани като луда, но според мен подстрижката ми е супер зле . Трябва да е на степени, но според мен е като на два пласта.

Скрит текст:

Иначе със заглаждане ,навиване, става, но като цяло не ми е ок.

Смени фризьора, няма правилна техника според това което се вижда на снимката.
Аз също съм на пластове и предишната ми фризьорка ме подстригваше така, че краищата ми винаги стърчаха настрани и също като теб изглеждаше все едно имам само два пласта. Сега ходя при друг фризьор и разликата е огромна - подредени и добре оформени пластове.

# 132
  • София
Нямам никакъв проблем с това да я скъся колкото трябва.  По принцип на етажи ми харесва повече отколкото на черта, но явно повечето фризьори това ги затруднява . В интерес на истината след дъъъълга карантина седнах при първата квартална фризьорка, защото беше нетърпимо нацъфтяла.

# 133
Момичета не можах да удържа и си поръчах Парлукс сешоара.

Честит да ти е! Имам такъв от близо 12 години вече и съм изключително доволна! Оказа се чудесна покупка, пу- пу. Дори предпочитам да си го ползвам него пред Суперсоника на Дайсън.

Едва ли ще кажа нещо ново, но що се касае маските, шампоаните и въобще грижата за косата, най- важното (като навсякъде) е да се нацелят продуктите, които са най- подходящи за твоята коса и според сезона да се сменят. Аз поне така процедирам. Въртя- суча и все към "експертната" серия на Л'ореал се връщам. Друго, което моята коса обича, са продуктите от Pantene Hair Biology. Сама на себе си съм си писнала колко скучна съм в това отношение, но в същото време се отказах да експериментирам с нови неща, които после се чудя какво да правя и на кого да подарявам.

Елена, тръгне ли косата да цъфти, става голямо мазало. Моят съвет е първо да заложиш на фризьор с добра техника, който да обере цъфтежите, пък после вече и да я оформи.Hug

# 134
  • Някъде там
Елена, цвета ти е разкошен, но пък косата наистина стои като накълцана.
Според мен, за да не губиш от дължината  изравни малко или отиди при добър фризьор който да оформи и да прелее етажите.
Аз се чудя, дали да продължа с изсветляването на косата и да постигна товаили това
или да изравня целия цвят така
Това скоро няма да стане, но съм си оставила само тези трите снимки за избор на цветове, не зяпам в интернет и не тегля снимки Grinning. Постижение е за мен това.
Споделям с вас прическа която много ми харесва дължина и форма на косата

Вчера правих терапия клетата майка, голям смърдел ми е косата, но резултата винаги ми харесва.

Цвета ми не е такъв, но с предна камера без светкавица, толкова може телефона ми.
правих терапията за блясък, само нея имам, но се замислям да си взема и подхранващата Simple SmileВъпроса ми свързан с терапията, след нея слагате ли термо защита и запечтвате ли връхчетата с олио?

Общи условия

Активация на акаунт