Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 496
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
По мои наблюдения (проби и четени мнения) тези шампоани са чисто и просто един рекламен трик.
Моят опит сочи, че по-добрата опция е шампоан за честа употреба + богат балсам/маска. Шампоаните за мазна коса само ще влошават проблема, според мен, защото пресушават скалпа.

# 151
Аз ползвам в момента на Пол Мичъл, шампоан и балсам. Страхотни са, но явно вече ми привикна косата към тях и ми се иска нещо друго да си взема. Иначе откъм дригерийни марки харесвам Глис и Елсев. Аа, забравих, преди година си бях взела Нивеа даймънт, косата ми седеше невероятно, но само първият ден. На вторият - ужас Simple Smile

# 152
Мацки, какви са тенденциите за 2021 - прически и цветове бои?
Освен да се ходи по-рядко на фризьор? Simple Smile

# 153
Полина, ползвала съм шампоан на Апивита с лайка май беше, голям ужас за косата ми!

Анастасия, защо не правиш обливка само с коректор за туширане на оттенъците и да си оставиш косата да расте естествен цвят? Обливката няма да ти наруши структурата на косъма или цвета.

# 154
Лола, нямам представа как се случва това! 🤣Съдействай ми, моля - от къде какво да купя и как да действам? 😀

# 155
Привет!

На първа страница попаднах на това:

Рецепта за начупване на косата с гел от ленено семе.

За лененото семе- на 1/3 чаена чаша ленено семе сложих 2 чани чаши вода и варих на слаб огън докато стане такова едно като сопол 😁 На белтък го докарва. Прецедих през чорапогащник, за да остане само гела. Държи се в хладилник, трае около 2 седмици, после замирисва на гадно.

Някой би ли просветлил невежата какво точно е това? Ползва се за къдрава коса или върху права да се поначупи?
Извинявам се, че нахлувам с тъпи въпорси....

# 156
  • В полите на Пирин планина
Принципно е за чуплива и къдрава коса.

# 157
Вижте какво намерих.
Нова боя - https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-excellence-boja-za-kosa-3-11 .
Пробвал ли я е някой? Обещава студен цвят, заради лилав пигмент в боята и лилави Ш и Б след боядисване. Амонячна е..
Чудя се да я купувам ли и да пробвам да убия оранжевото сама, защото при моя фризьор ще стигна след 1 месец най-рано, защото сме от различни градове.

# 158
Това правя аз, между боядисванията или когато има нужда:. Смесвам в купичка:
- син коректор, моят е на Лакме, но има и други в ЗР
- 2 супени лъжици оксидант, не повече от 3%
- маска или балсам за коса 2-3 супени лъжици
- вода в количество на общата получена смес
Разбърквам хубаво, мажа на суха, мръсна коса, хубаво разтривам по дължините, седя около 10 мин и измивам стандартно с ш-н и маска.
Препоръчвам да ползваш ръкавици, аз съм си боядисвала ръцете и не е приятно😄
Един коректор ми стига за около 10-12 обливки.

# 159
Бих искала да попитам, има ли вероятност боя за коса от светлите тонове 8,9 да избутат по тъмни тонове 3,4, и какъв цвят би се получил. Пробвали ли сте, споделете резултати.

# 160
Без обезцветяване няма да стане, тъмният цвят е наслоен в косъма ще има ефект само в корените, ако са в естествен цвят. Аз съм имала неуспешни опити да изсветлявам сама боядисана в тъмно коса, не се получи!

# 161
Аз ползвам в момента на Пол Мичъл, шампоан и балсам. Страхотни са, но явно вече ми привикна косата към тях и ми се иска нещо друго да си взема. Иначе откъм дригерийни марки харесвам Глис и Елсев. Аа, забравих, преди година си бях взела Нивеа даймънт, косата ми седеше невероятно, но само първият ден. На вторият - ужас Simple Smile
Нивеа даймънд е за суха коса. Аз го ползвам и съм доволна,но моята коса си е по-суха. Редувам с протеинови шампоан,пак на Нивеа.
А някой пробвал ли е маска за коса с хума? Намерих една кутия с бяла хума в шкафа с козметиката и се чудя какво да я правя...

# 162
  • Deutschland
Ето резултата от днес. Моля, не ме цитирайте, после ще трия. Снимката е с лошо качество, но все бързам и не се получават нещата

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 23:17 от Фрау Скитница

# 163
Бих искала да попитам, има ли вероятност боя за коса от светлите тонове 8,9 да избутат по тъмни тонове 3,4, и какъв цвят би се получил. Пробвали ли сте, споделете резултати.
Ще стане светъл корен с тъмни дължини.

# 164
LillyMidnight, маска за коса с хума съм пробвала два пъти в живота си, е няма по-ужасно нещо от това. Резултатът- буквално гнездо, косата една суха, оплетена, наложи се след това отново да мия. По принцип много харесвам хумата като маска за лице, комбинирам я с различни неща и кожата ми е прекрасна след нея, но на косата никога повече не бих си сложила.

Общи условия

Активация на акаунт